Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Завиждам ти за Ликьора

# 166
  • на майната си
Мирише на много секс, но на мен ми е свръхантипатичен, понеже имах колежка, която се къпеше с него и подновяваваше на 2 часа, при все че пръскаше и в косата. Ароматът бе обзел целия офис, няма как да се скриеш от него, в началото много ми допадна, но ми дойде ту мач този ежедневен тормоз. Върху нея евтинееше и й придаваше вид на лесна жена, което не зная дали е така, не ми е и работа да знам, но определно асоциацията ми с този аромат е крайно негативна.
 За мен прекаленото натрапване е отблъскващо, дали парфюм, бижу или няква друга джунджурийка - няма разлика.

# 167
Някой може ли да подшушне нещо добро или лошо за Bottega Veneta Illusione?

# 168
много секси парфюм, тествайте задължително обаче предварително да усетите ВИЕ как го чувствате. Аз лично имах мостра около две години и изобщо не го отразявах, а после почнах да да се запасявам с него:)))

# 169
Уоманити имам, стои ми добре, не го нося.

# 170
  • Deutschland
Мирише на много секс, но на мен ми е свръхантипатичен, понеже имах колежка, която се къпеше с него и подновяваваше на 2 часа, при все че пръскаше и в косата. Ароматът бе обзел целия офис, няма как да се скриеш от него, в началото много ми допадна, но ми дойде ту мач този ежедневен тормоз. Върху нея евтинееше и й придаваше вид на лесна жена, което не зная дали е така, не ми е и работа да знам, но определно асоциацията ми с този аромат е крайно негативна.
 За мен прекаленото натрапване е отблъскващо, дали парфюм, бижу или няква друга джунджурийка - няма разлика.
Не го познавам това Womanity, но след прочетеното от теб, ще отида да го душкам 😅
Дори и да ми хареса-познавам се добре- няма да го купя, но намирам много забавни коментарите от мъже. Винаги ще кажат нещо за някой парфюм, което изобщо не би ми хрумнало.😃 Различни възприятия предполагам.
Има нещо отблъскващо във флакона, гледайки го на снимка. Така ли е?
Някои си въобразяват, че като се пръснат с парфюм, стават стилни, елегантни и т.н. 🙄

# 171
Аз. Не си заслужава според мен. Бръснарско-сапунена, измита смокиня с цитруси. Чист унисекс, няма грам женственост. Траен е, но утихва до ретро ветивер, който аз лично не понасям. Смятам, че е много неудачно творение на марката. Става дума за дамския вариант, мъжкия така и не го пробвах.
В никакъв случай покупка на сляпо. Има го за тест вече в Дъгласите, ако не се лъжа.

# 172
Въпрос на нагласа... Аз, въпреки че не харесах парфюма още когато излезе, не съм имала неприятни усещания към флакона, дори го намирам за удобен. Стотицата е малко боздуган, но то пък кой 100 мл флакон е нежен! Grinning

# 173
tuali, страхотна снимка! Много го харесвам този парфюм, писала съм и друг път. Наскоро се сдобих с Lapsang souchong -черен чай, опушен с борова дървесина - много екзотичен вкус, напомня на аромата на Булгари. У дома никой не го хареса, сама си го пих.

# 174
  • на майната си
Скрит текст:
Не го познавам това Womanity, но след прочетеното от теб, ще отида да го душкам 😅
Дори и да ми хареса-познавам се добре- няма да го купя, но намирам много забавни коментарите от мъже. Винаги ще кажат нещо за някой парфюм, което изобщо не би ми хрумнало.😃 Различни възприятия предполагам.
Някои си въобразяват, че като се пръснат с парфюм, стават стилни, елегантни и т.н. 🙄
Така е, права си, флаконът ми е кичозен и неприятен, но аз с него се запознах много след като опознах аромата, понеже госпожицата си го държеше на бюрото, но прибран в опаковката, но никога не съм и проявявал интерес как изглежда, самият аромат ми идваше в повече, да миришеш на секс в офиса ми е тегаво, а да натрапраш секс ежедневно и ежечасово е свръхнеприемливо.
Примерно на брачтовчедка ми стои по друг начин и не бих казал, че е неприятен, но вече асоциацията ми е друга и ми е в блек листата. Да, не е нормално, ама това е положението. Просто има граници, които не бива да прекрачваш.
Относно бранда, не бих казал, че не ми понася, напротив-не съм пробвал екслузивите им, но още като студент се прихласнах по Чистия малц, добре, че го реформулираха. Преди беше адски нагъл, един колега от университета го ползваше, ами свръхпотентен и хубав аромат, от 4 метра те бие и ти казва, аз съм Мюгле и не ми пука кой си ти... След като го реформулираха си го взех, и други негови неща имам и съм тествал, не виждам причина Ултразест да се хайпва толкова, отвратително композиран аромат. Те му търсят цена на Крийд тия, не знам кой им играе на хорото, но за всеки влак си има пътници...

# 175
Аз. Не си заслужава според мен. Бръснарско-сапунена, измита смокиня с цитруси. Чист унисекс, няма грам женственост. Траен е, но утихва до ретро ветивер, който аз лично не понасям. Смятам, че е много неудачно творение на марката. Става дума за дамския вариант, мъжкия така и не го пробвах.
В никакъв случай покупка на сляпо. Има го за тест вече в Дъгласите, ако не се лъжа.

Благодаря ти много! Значи нищо общо с това, което си фантазирах по картинки и описание.

Благодаря, silver pearl!
Черпя те от моя пушен чай, щом и ти си фен! ❤️
Скрит текст:

# 176
....Има нещо отблъскващо във флакона, гледайки го на снимка. Така ли е?
Бутилчето от 30 мл. е много симпатично, но и 50 мл. е прилично. Аз хич не харесвам бутилки от по 100 мл., само за най-големите ми любимци се полакомих. Бутилката на Мон ЕДТ ми се стори като буркан след тридесатечето, което имам. Освен това ми е трудно да ги държа с една ръка. Голям образ съм като трябва да се напръскам, държа го като бебе бутилката с мляко, с две ръце. Simple Smile Когато тествам в магазин, винаги моля консултантката да ме напръска, защото изпитвам ужас, че ще изпусна флакона.

# 177
При мен е някаква лична нагласа, подозирам, но никой от парфюмите на Mugler така и не ми допадна. Надмогват ме. Твърде агресивни ми идват и върху себе си не мога да ги изтърпя.

# 178
  • Deutschland
Скрит текст:
Така е, права си, флаконът ми е кичозен и неприятен, но аз с него се запознах много след като опознах аромата, понеже госпожицата си го държеше на бюрото, но прибран в опаковката, но никога не съм и проявявал интерес как изглежда, самият аромат ми идваше в повече, да миришеш на секс в офиса ми е тегаво, а да натрапраш секс ежедневно и ежечасово е свръхнеприемливо.
Примерно на брачтовчедка ми стои по друг начин и не бих казал, че е неприятен, но вече асоциацията ми е друга и ми е в блек листата. Да, не е нормално, ама това е положението. Просто има граници, които не бива да прекрачваш.
Относно бранда, не бих казал, че не ми понася, напротив-не съм пробвал екслузивите им, но още като студент се прихласнах по Чистия малц, добре, че го реформулираха. Преди беше адски нагъл, един колега от университета го ползваше, ами свръхпотентен и хубав аромат, от 4 метра те бие и ти казва, аз съм Мюгле и не ми пука кой си ти... След като го реформулираха си го взех, и други негови неща имам и съм тествал, не виждам причина Ултразест да се хайпва толкова, отвратително композиран аромат. Те му търсят цена на Крийд тия, не знам кой им играе на хорото, но за всеки влак си има пътници...
О, и аз нямам нищо против бранда, напротив, доста неща имам/харесвам.
Интересна ми е мъжката гледна точка, благодаря ти! 😃

# 179
  • Варна
Аз харесвам точно агресивността на парфюмите на Тиери. Много съжалявам, че ги развалиха. Разбира се без да се прекалява. Такива мощни парфюми не се носят всеки ден, още по- малко в офис.
Womanity няма стотица, най- голямото бутилче е 80 мл.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 22:56 от liz

Общи условия

Активация на акаунт