. Ти пък, да не мислиш, че не съм му казвала какво харесвам? Просто получавах отговор "не", "не ме кефи" и "не е за мен" . Аз не мълча, питам си, предлагам си, заявявам си. Hoping for the best
. Ти пък, да не мислиш, че не съм му казвала какво харесвам? Просто получавах отговор "не", "не ме кефи" и "не е за мен" . Аз не мълча, питам си, предлагам си, заявявам си. Hoping for the best
, но определено смятам, че е добре да се казват все пак тези неща. Ако позицията "не ме кефи" е базирана на опит - е файн. Пробвал е човекът, не му харесва, не го възбужда, не иска да пробва пак - това е нормално. Бай дъ уей, ако 11028 пъти за 5 години ме попитат за нещо, което категорично не ми харесва, обяснила съм защо и тн и въпросите продължат - ще се изнервя мноооого. Аз приемам от 1 път отказване - няма да попитам втори. Ако някой за нещо размисли през годините - се предполага, че ще си каже сам
, но определено смятам, че е добре да се казват все пак тези неща. Ако позицията "не ме кефи" е базирана на опит - е файн. Пробвал е човекът, не му харесва, не го възбужда, не иска да пробва пак - това е нормално. Бай дъ уей, ако 11028 пъти за 5 години ме попитат за нещо, което категорично не ми харесва, обяснила съм защо и тн и въпросите продължат - ще се изнервя мноооого. Аз приемам от 1 път отказване - няма да попитам втори. Ако някой за нещо размисли през годините - се предполага, че ще си каже сам 
. Нормално е да имаш и неща, които не те кефят. За мен в секса има едно главно правило, което е двустранно - "не" означава само и единствено "не". Не означава "пробвай се след 2 дни" , не означава и "моли се като някъв жалкар, барем някога се реши" , не означава и "пускай тънки намеци 5 години поред, надявайки се, че ще склони". Хората имат мнение и то трябва да се уважава. Особено в една връзка. Особено за собствените им тела. Ако човекът сам се реши след време и си поиска - чудесно, ако не - не. Ако можеш да го приемеш - супер. Ако не - се изнасяш. Общо взето е много просто всичко.
. Да не мислите, че не експериментираме с телата си и чакаме принцa да дойде да ни покаже всичко? Моля ти се. Пак казвам - тук сме зрели хора. И ти го написах (веднъж на теб, веднъж на bratan) - аз си казвам, точно и ясно. Може и с подробности (това не води до нищо хубаво. Been there, done that)

Препоръчани теми