Секс без презерватив

• 31 607
  • 407
  •   1
Отговори
# 135
Флейм, давай! Откак взех Рижко, съвсем не търпя идиоти. А с такава куха глава е съвършено невъзможно сексът да е дори на ниво 'е, г/д стаа', камо ли по-високо.
Леле, още не знаеш, но си поела по пътя на лелката. А таих някаква надежда за тебе. Ма нищо съдбата не е благосклонна към всеки.

# 136
  • Варна
Еми тя съдбата не е благосклонна и към хора, които съдят един човек по това, че има котка... Преди ако е търпяла идиоти, е било, защото е била по-млада и неопитна, не защото е нямала котка.

# 137
А на теб пък какво ти става? Има котка, не търпи идиот и бам, айде, по пътя на лелката.
Ма днес какво ви има на мъжете във форума? Да не сте в цикъл по 1 и също време? Само bratan кротува и не ръси глупости...повече от обикновеното де, ма при него глупостите са константа по-скоро.

# 138
Не виждам нищо лошо в лелката. Таман си лакирах ноктите, гримирах се и сложих минижупа. Лелка като мен да ти е в къщата!
Иначе мен ме изумяват жени, тръгнали по пътя 'от кал да е, мъж да е', да не ползвам по-вулгарни изрази и именувам полови органи. Ей това е вече жалкарско.

# 139
Ако се беше и изкъпала цена нямаше да имаш.
Диди, не съдя по котката,  а по мненията. А съдбата към мен е крайно благосклонна.
Пламък, днес точно ми е ден за цикъл. За другите не знам.

# 140
Таман си лакирах ноктите, гримирах се и сложих минижупа. Лелка като мен да ти е в къщата!

# 141
  • Варна
Какво къпане бе, да не е неделя? Joy

# 142
Той сигурно си мие главата от Великден на Великден, затова го споменава Simple Smile

# 143
Скрит текст:
Таман си лакирах ноктите, гримирах се и сложих минижупа. Лелка като мен да ти е в къщата!

Stallionе, ти нямаше ли за цел да защитаваш жените в беда? Thinking
Виж какви насилници са се навъдили тук, а ти в същия момент искаш еротични снимки от горката Гал.
Приветствам новото ти амплоа Beers Grinning

# 144
  • София
Нали имаш достатъчно ум да осъзнаеш разликата между
1. Не знам какво искам
2. Не искам това, за което ме притискаш
Щото познавам доста глуповати мъжлета, които редовно приемат 2 за 1.

Разбира се, че знам .. в точка 2 има и рев накрая. В точка 1 има целувки и благодарностти.

Хайде, да върна темата към основното, че много се отклонихме. Ето авторката, очевидно е хипохондричка. С такива никога не трябва да ги питаш искат или не искат презерватив. Вкараш им го директно и толкоз, защота тя очевидно иска, но я е страх. Страха най-лесно се преодолява, като се превъзмогне възможно най-бързо. Колкото повече го отлагаш и го мислиш, толкова повече страха те обзема и ти пречи да ги преодолееш.

И като си представим, че си най-доброто от 250 000 000... Laughing

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 18:41 от serrendipity

# 145
Пламък, днес точно ми е ден за цикъл. За другите не знам.

Хубу де, случва се. Криви сте, ма не може ли като нас, нормалните жени, да ходите да си хрупате шоколад тихичко в някое ъгълче докат ви мине? Нужно ли е в този ви деликатен момент са се показвате с цялата си прелест във форума? Чакам го оня откачалника с шамарите, дет си ги раздават с жена му по заслуги, да се включи само и картинката ще е пълна.

# 146
Недей и ти да лъжеш така грозно. Нормална жена рупа шоколат в ъгъла като е в депресия.
Жена в цикъл е всичко друго, но не и тиха. Виждали сме жени и ние. Се сваляме само бг-мами, особенно тези дето не са мами.

# 147
  • Варна
Шамарчото ще каже, че момата си го е заслужила... гол... И отново ще бъде така любезен да го предостави... целия, веднага, без да губи време в излишни въпроси. Joy

# 148
  • Бургас
В шамарите няма нищо лошо...ако са в леглото и доставят кеф и на двамата.
Пък ако им доставят кеф и извън леглото...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
Жените в депресия не ядат шоколад. Жалват се на приятелки.
Точно в цикъл се яде шоколад.
Да ви имам и познанията.

Общи условия

Активация на акаунт