Тези аргументи, че някои жени можело да не достигнат до никакъв оргазъм, а на мъжете им бил гарантиран, са несъстоятелни. Ние не говорим АКО, щото ако тръгнем в тая посока, мога да ти кажа, че има мъже които страдат от "невъзможна еякулация" поради физиологични причини или обратното преждевременна "муш и гръм" или еректилна дисфункция.
Аз говоря за възможностите при двата пола, изключенията нямат значение. Няма смисъл да се води спор по тази тема, няма как някой да каже на черното бяло, за това че вашето ниво на удоволствие е много по-голямо от на мъжете. Естествено за много други неща не ви завиждам, но темата е конкретизирана за оргазмите.
Между другото ще ви споделя, че има медикамент на име Flibanserin одобрен във САЩ за лечение на Hypoactive sexual desire disorder (HSDD), обаче като четох резултатите от проучванията за ефективност съм учуден, че въобще е одобрен. При контролните групи спрямо плацебо групите, подобрението при първите е доста незадоволително.
Има разни добавки също на пазара, като Парадизо и Сенстра и още около стотина други

Ако питате мен най-доброто лекарство си остава спорта, както и кегел упражненията, също така и отпускащи масажи. В тялото има точки, в които се натрупва напрежение от стреса и със специфичен масаж това напрежение може да се премахне, което много подобрявало и оргазмите и достигането им.