Секс без презерватив

• 31 537
  • 407
  •   1
Отговори
# 195
Ниското интелектуално ниво май се обиди.

Ама верно ли ons и липсата на гуми са станали някакъв висш пилотаж? Ей, мама му и мечка, пак съм извън модата. Я тогава обадете откъде да си взема документа? Дано няма кратък срок за получаване.

# 196
Галя, секса да една нощ не е да търсиш нещо за една нощ. Той е когато съвпаднат енергиите на двама души и интинктивно правят секс.
Спокойно може да върнеш темата в началото и да видиш кой даде на девойката първия смислен съвет.
За моят капацитет, нямаш капацитет да даваш оценка. Вече сме коментирали капацитета на офиспланктона.

# 197
  • Варна
Накарахте ме да се сетя за първия ми път без презерватив. Направо имах чувството, че правя секс за първи път... Несравнимо по-хубаво е. Разбирам ги мъжете, че им се иска без, ама трябва да си го заслужат. Т.е. да са достатъчно добри партньори, че да си намерят някоя за сериозна връзка, която да им гласува такова доверие.

# 198
Енергиите са още една любима дъвка на офисния планктон без акъл Simple Smile
Аз мислех, че целта на ons е удоволствие, без трайни ангажименти, и така съм правила, то да топнеш чушката излезе нещо супер хай.

Интересно дали селските моми, които са с по-трайни ценности, ти се връзват на еднократните методи на уморен от живота арт селяк.

Колкото до секса без презервативи
Разбирам ги мъжете, че им се иска без, ама трябва да си го заслужат. Т.е. да са достатъчно добри партньори, че да си намерят някоя за сериозна връзка, която да им гласува такова доверие.
разбира се. Но за заслужаването колко енергия отива... Не всеки има тоя заряд.

# 199
Накарахте ме да се сетя за първия ми път без презерватив. Направо имах чувството, че правя секс за първи път... Несравнимо по-хубаво е. Разбирам ги мъжете, че им се иска без, ама трябва да си го заслужат.
За вагиналния бих казал, че разликата не е чак толкива осезаема (за мъжа). Дори в трайни отношения, аз лично съм предпочитал винаги кондом. Свиква им се лесно намериш ли подходящия вид.  
При оралния и аналния обаче съм съгласен, че удоволствието пада чувствително. Но наистина си трябва много доверен и стабилен партньор, за да си позволиш такъв лукс да се отпуснеш. Аз съм си малко страхлив на тема венерически болести (никога не съм имал) и ми трябва доста време, за да вдигна бариерите в главата си за да отпусна предпазните мерки.

Неудобно ми е дори да намекна на ново гадже да се тества, мисля, че тя трябва да е достатъчно интелигентна и да си следи здравето сама.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 07:34 от Анонимен

# 200
Енергиите са още една любима дъвка на офисния планктон без акъл Simple Smile
Аз мислех, че целта на ons е удоволствие, без трайни ангажименти, и така съм правила, то да топнеш чушката излезе нещо супер хай.

Интересно дали селските моми, които са с по-трайни ценности, ти се връзват на еднократните методи на уморен от живота арт селяк.
Ау, на мама принцесата...
Номера при ONS не е да топнеш чушката, а да я топнеш в финес.
Селските моми не са ми таргет, дори да имат вишу и да работят в някоя канцелария у столицата.

# 201
Ама ти си се преместил на село да живееш, сега пък селските моми не ти били таргет. За едното безпаричие в големия град ли го напусна?
След като теорията ти за енергията издиша, пробвай да обясниш сега за финеса. Мисля, че жените тук ще бъдат заинтригувани с какви глупости може да ги забие някой нискоинтелигентен разгонанчо.

# 202
Между другото аз имам приятелки интелигентни и вече възрастни жени, 40+, които правят секс без презерватив. В потрес съм била винаги, но все пак всеки сам си решава. За хората без брак/дълготрайна връзка презервативът е задължителен.

# 203
Ама ти си се преместил на село да живееш, сега пък селските моми не ти били таргет. За едното безпаричие в големия град ли го напусна?
След като теорията ти за енергията издиша, пробвай да обясниш сега за финеса. Мисля, че жените тук ще бъдат заинтригувани с какви глупости може да ги забие някой нискоинтелигентен разгонанчо.
В темата за малкия с/у големия град го казах. Но ще ти повторя, по-просто, че да ме разбереш.
Имах дилема и предпочетох да съм началник с илюзията за пазарна реализация, вместо офиспланктон с илюзията за професионално развитие.
А мненията ти са ясен пример, че селските пръчки са навсякъде около нас.
Не виждам смисъл да го обсъждаме повече.

# 204
Да, обясняваш се като ученичка и явно и аз ще трябва да ти го кажа директно, за да схванеш. Ти си провал.
Все пак обясни какво значи секс с непознат с финес. Хората правят секс, за да споделят емоция и привличане. Приказките за финеса, енергията и други метафизики са алабала от хорица, които искат да блеснат пред мацките, но без успех. Ако някоя те хареса, ще ти пусне и без да я занимаваш с глупости - да знаеш от кака си.

# 205
Накарахте ме да се сетя за първия ми път без презерватив. Направо имах чувството, че правя секс за първи път... Несравнимо по-хубаво е. Разбирам ги мъжете, че им се иска без, ама трябва да си го заслужат. Т.е. да са достатъчно добри партньори, че да си намерят някоя за сериозна връзка, която да им гласува такова доверие.

Аз разлика не виждам в усещането със и без, да не говорим пък за несравнимо. Даже имам една позната, която забременя, понеже не разбрала, че по някое време приятелят ѝ махнал презерватива.

# 206
Даже имам една позната, която забременя, понеже не разбрала, че по някое време приятелят ѝ махнал презерватива.
Нямаше ли такъв тренд сред днешните тинейджъри? Stealthing май му викаха. Като за Дарвин награда Simple Smile

# 207
Галя секса за една нощ не е задължително да е с непознат.
Когато някой те свали с финес ще усетиш за какво говоря. Ако ти се случи.

# 208
Да бе, знаем ги тия сексове за една нощ с познати. По тийм билдингите и командировките редовно се случват.

# 209
Аз разлика не виждам в усещането със и без, да не говорим пък за несравнимо. Даже имам една позната, която забременя, понеже не разбрала, че по някое време приятелят ѝ махнал презерватива.
Тъкмо аз си мислех, че нещо не ми е наред, защото никаква разлика не направя между със и без презерватив.
Галя секса за една нощ не е задължително да е с непознат.
Когато някой те свали с финес ще усетиш за какво говоря. Ако ти се случи.
Има си жени лесно дават, че и без предпазни средства явно. Има си и жени, при които каквито и финеси да въртиш, не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт