Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 39 076
  • 694
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен. От Джъмбо бях взела дрешки, чорапки, антирефлукс възглавница, непромокаеми подложки, клипс за биба, 1 биба с мустаци 😀 (ММ я купи), пликчета за замразяване на кърма, физиологичен разтвор на Чико, дрънкалка, четка за шишета. Харесала съм и висулка за над леглото от тези пеещите  играчки и активна възглавничка 🙂

# 226
Има и не лоши обиколници за легло. Ние вече бяхме поръчали, иначе щях да взема от там

# 227
А без обиколник на леглото може ли?

# 228
Може. Много хора ги отричат дори.

# 229
  • au bout du monde
Аз пък най-накрая прибрах зимните дрехи и извадих летни, които евентуално ще нося. Цяла карантина не успях да го направя😆 Имам и разни якета да прибирам и обувки, но всичко с времето си. Докато се наканя и лятото може да свърши.
Утре съм на работа и ми е едно нервно.

# 230
Какви летни дрехи? От моите (два големи вакумирани чувала) точно 3 неща ми стават. Grinning

# 231
Аз нося широки дрехи и без това, за това не се оплаквам, имам неща, които ми стават

# 232
За леглото - и нашето (на баткото) има шперплат, който покрива. Сега за малката взехме сгъваема кошара.
Smile to live аз ходих до дерматолог заради съмнения за кондиломи. Мисля, че ако в момента няма образувание, няма източник на заразяване. Но все пак ако имаш възможност се консултирай с дерматолог. Опасността при нормално раждане е да не се стигне до папилом на щитовидната жлеза при детето. При мен миналата бременност е била песен. Сега го осъзнах с тази, защото явно имунитетът ми е много сринат. Появиха ми се брадавици под мишниците, кокоши трън на ръката (никога не съм имала досега). Хемороидите поне за момента ги преборих иначе и те ме измъчиха много.

# 233
И на мен ми се появиха папиломи, досега никога не съм имала. А не знам какво да правя с акнето, няма такова чудо... Имате ли някакви отзиви за кремчета против акне или да взема да отида на дерматолог???

# 234
  • София
Тази хамалогия със зимни/летни дрехи я направих за последен път. Изхвърлих доста неща и заветната цел беше да събера всичко в гардероба на закачалките без да е нагъчкано. Не си я представям тази процедура с ваденето и вакуумните пликове като се роди детето, пък и освободих мястото под дивана за негови дрешки.

Хм, това с папиломите е доста срещано явно. И на мен ми излязоха нови и разни други увеличиха размера си в пъти. Решила съм като родя да отида да премахнат по-големите, а междувременно да пробвам някоя бабина рецепта, но четох че ако коренчето не бъде премахнато пак излизат.

Тинити, може би пак хормоните и бремеността. И мен кожата ми се промени и на някои места стана суха и белеща се, а на други пък мазна. То не остана, но ако нещо чак толкова те претеснява се консултирай с дерматолог.

# 235
Тини, аз най- добър резултат съм видяла от продуктите на фирма Acne out!

# 236
Аз бих се консултирала с дерматолог, защото повечето продукти за акне съдържат и киселини, които не знам дали е безопазно да се използват и от бременни.

# 237
Тинити ако не са чак толкова много пъпките по-добре изчакай да минат сами или ако те притесняват отиди на дерматолог. Акне аут е добър, но някъде бях чела, че не се препоръчва за бременни. Аз по-принцип си имах лека форма на акне още преди да забременя, но откакто съм бременна нищо не използвам.
Днес има 50 % намаление на бебешки продукти Бебо. Аз все още не съм купила козметиката и се чудех дали да не ги пробвам, но не знам до колко са добри. Гледах, че имат и мокри кърпи на водна основа. В момента са на добра цена.

# 238
Моята кожа по принцип е доста чувствитела и много ме съмнява да не е от тези маски, които постоянно трябваше да носим. Но пък вече все по-рядко се налага да слагам. Предимно имам около носа и брадичката. Тъкмо ми минат и излизат нови на едни и същи места, много ме дразнят! В момента се мажа само с крем Здраве, заради бременността. Май ще изчакам да родя и тогава ще взема мерки. Пък ако минат след раждането ще е супер, ама ме съмнява.

Купих си рокля за изписването от LC Waikiki, иначе другото не ми е оправено, ама рокля имам. Joy Взех си и едни къси дънки за 13лв.
Има доста намалени неща, понеже са стара колекция.  Имаше и тениски за по 6 лева,ама вече мисля, че имам достатъчно. Blush

# 239
  • София
Само в сайта ли е намалението? Дали няма и в някоя верига? Аз бих взела кърпички, но пък само заради тях не ми се поръчва и занимава с куриери.

Общи условия

Активация на акаунт