Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 39 218
  • 694
  •   1
Отговори
# 330
Моят списък е доста по- дълъг. Абсурд да стоя с лигнин, по- неудобно нещо няма на света! Взела съм си нощни превръзки. Даже тези за родилки не са ми удобни, защото са без крилца и не залепват добре на бельото.
Взех лепенки за след секциото, термометър , бельо, тоалетни принадлежности, пижама , нощница .
Чудя се течен Аналгин дали мога да взема и да пия. Мисля, че предния път ми вляха нещо обезболяващо и ме вдигнаха на крака.

# 331
За престоя ни в болницата не ми искат дрехи за бебето. И мен зверски ме мързеше да стягам багаж, ама това си е по принцип, а не заради конкретната ситуация. Най- противно ми е да опаковам/ разопаковам багаж.
Методът на раждане и аз не съм избрала. Първото е секцио, АГ- то каза аз да реша как искам да раждам, но тепърва ще минавам преглед и ще ми мерят таза (даже не знам как точно става), та след това ще го мисля. Ако е тесен- няма и да се замисля да ме режат, колкото и неприятно първо секцио да имах. Ако е наред, може и да се пробвам естествено. Много съм объркана и на кръстопът.

# 332
Как става измерването на таза?

# 333
Таза го мерят с един инструмент, приличащ на голяма ножица, не е страшно и става бързо Simple Smile Аз пък се чудя дали да искам епидурална упойка или не, на някоя от вас слагали ли са й?

# 334
Аз доколкото знам на таза са важни вътрешните размери, които няма как да се преценят преди да започне раждане.

# 335
BundleOfLove, ма то при теб не останало!!!

# 336
  • София
А при мен желание не липсва. Знаете ли как искам да лъсна кухнята и да сготвя 5 манджи и ако може всичко за ден. Реалността е че само ми се спи и от близо 2 часа режа чушки за миш-маш, на час по лъжичка Grinning

Взехме си ваничката със стойка и сега се чудим как да я окачим под бойлера, за да не се спъваме в нея. Жилището почва да се пръска по шевовете и вече нямам престава кое къде ще слагам.

Относно багажа за болницата - моят е на 99% готов, трябва само да сложа монети, документи и да го проверя по списък още 5-6 пъти Grinning Вашите списъци са направо минималистични в сравнение с моя.

Мен нито таз са ми измервали, нито шийка последно време или преглед за разкритие. Аз ще съм естествено, само упойката още ми е чуденка, пък и нямам идея какъв ми е прагът на болка.

# 337
Еййй,монети! Добре, че каза! Това щях да забравя.

# 338
А трябва ли да носим акт за граждански брак?

# 339
Никой не ми го е гледал, но аз носих копие.

# 340
  • София
И мен ме посъветваха да взема копие от акта за граждански, нищо че в документите за болницата пише, че съм омъжена. А там хем ми бяха сбъркали кръвната група, хем са ме написали с 4 имена Flushed

О, монетите може да спасят живот, ако доставката на храна закъснява Grinning

# 341
Леле четейки ви ме обзе паника, че няма време Scream
Събрах и аз един сак със спешен багаж, ако нещо се обърка и се наложи да ме хоспитализират преди датата за секцио. Събрах и останалите неща за след деня на раждането, Та набързо се стегнах Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 15:02 от samodelia

# 342

О, монетите може да спасят живот, ако доставката на храна закъснява Grinning
При нас няма храна. На мен майка ми ми носеше.

# 343
BundleOfLove, ма то при теб не останало!!!

Мани, направоооо, искам да стискам до 15ти, дано разрешат придружителите за раждане Simple Smile Багажът ми е стегнат, ама документите не съм оправила още, хубаво ме подсетихте

Понеже АГ ми изписа едни глобулки с хиалуронова киселина, за да помогнели за еластичността бля бля, и снощи сложих и съвсем збравих. И ставам сутринта и ми потича между краката, направо удар щях да получа Grinning

# 344
Най- омразното ми нещо на света са тия глобули всичките!
Ох, да се раждат здрави дечицата!!
Чак не вярвам, че след @0 дни е последният ми редовен преглед при лекарят, който съм избрала за раждането. В притеснения , пазене на ТАЙНАТА не ми остана реално време да съм си истински бременна. Не съм мрънкала, не съм се залежавала много, времето Нина много, много бързо

Общи условия

Активация на акаунт