Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 39 200
  • 694
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, напоследък много се движа, не сядам и нямам време да чета. Като под "движение" имам предвид вкъщи, в кухнята, на пазар до по-голяма търговска верига...ей такива си ги спретвам. Все още меся разни неща като ме хванат лудите и си мисля, че съм си аз на 100 %. Забравям, че краката и кръста трудно ме удържат за 4-5 часа права в къщна работа или пазар. Не ме е налегнал мързел, напротив, дразня се, че се уморявам и не мога да си изпълня плана за деня Angry
В родилното ще нося два комплекта за изписване - 50 и 56, като и за двата имам шапка и ръкавички. Вторият комплект просто ми го дадоха като нов (50-тия размер) и реших, че нищо не пречи да го взема. Други дрехи няма да нося за беба.
Избрах за козметиката да заложа на Юриаж.
Последно за памперсите - ще нося в родилното два пакета: пакет с размер 0 - 30 бр. и пакет с размер 1 - 26 бр. Който остане неизползван, го оставям там - хич няма да влача на обратно Relieved

# 316
А какви дрехи за бебето ще взимате в болницата (нямам предвид за изписването)?
Аз съм взела ританки и бодита с дълъг ръкав за болницата.
Какво мислите за това кремче за зърна?

# 317
Тинити, от групата тук разбрах, че на Лансинох е добър. Колебая се между него и този на Авент.
Нека някоя мама, която е ползвала да каже за крема на Матернеа.

# 318
Привет, бързо се изниза времето, направо не мога да повярвам, че влезнах в 9 месец.
За коремчето за зърна взех това на ДМ серията то обаче е с отмиване, после четох че този на Лансинох е по-добре понеже не се налага отмиване.
За козметиката мисля да заложа на нещо бюджетно Бочко или Хипп, за Хипп много ми харесва аромата. Разбира се ще изчакам и ще я взема като се роди и ще питам в болницата с какво го мажат.
За родилното все още нямам списък.
На своя глава взех подложки за леглото, дамски превръзки от тези на Канпол.
Гащета еднократни мисля да не взимам, по-удобно ми се вижда с мои, които после да хвърля, ако трябва или ще взема памучни по-дълбоки. Нощници тряба да открия, напредвам със списъка.
За бебче останаха ританки и още доста неща, днеска отментнах по списъка първоначалния.
Иначе и аз правя разходки и то към 8-10 км, но за тренировки нещо тия дни са ми мързеливи. ММ само ми се кара, че трябвало повече да си почивам да не се натоварвам.

# 319
Аз за детето не трябва да нося нищо. Там, където ще раждам ги повиват, та аз няма да го видя колко е голямо, до деня на изписването му.За изписването съм приготвила- боди къс ръкав, чорапки, ританки, шапка , ръкавици, тънка пеленка.
Взех 1 пакет Лупило 1ца,мисля, че са 24 броя и на ДМ Бейбилов 2ка- май са 40 и няколко броя. И едни кърпички на Памперс ще нося за детето. Това е като багаж.
Днес си намерих и от лепенките за секцио, които са ми останали. та, лека полека пускам в куфара Simple Smile намерих си и пижамата, която не ползвах първата бременност. Ще си купя бикини- дълбоки памучки. Еднократни не мога да нося. Превръзки взех. Абе, един дълъг списък имам и всеки ден следвам по него, че нещо ми се е свило под лъжичката, а дните вървят, вървят!

# 320
За крема за зърна на Матернеа, нищо не мога да кажа, но защо не? Аз днес си купих на Матернеа охлаждащ крем за крака и стягащ лосион за след раждането.
Иначе аз също като Ssd, планирам доста неща да свърша преди раждането, но или сили, или желание не ми достигат и нещо се дразня от себе си. Каквото, такова Simple Smile.

# 321
На мен в родилното ми искат 4-5 комплекта камизолки и ританки за бебо, както и 2 комплекта пелени. Предполагам, че не искат бодита, заради пъпчето... Още не съм го купила тези неща, но има време Simple Smile

# 322
Не ми искат дрехи в болницата. Те ги обличат. И аз се чудя дали след 15.06 ще позволят ли свиждания ....

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 10:30 от fif92@abv.bg

# 323
Аз противно на вашия ентусиазъм да стягате багажи, изведнъж не ми се прави нищо. Реално с покупките съм готова вече, но някакси нямам желание да си довърша багажа за болницата. Вчера се хванах да приготвя дрехи за изписването, но понеже не мога да реша какви да са и кои точно пелени/одеялца да взема и се отказах. Така и ги оставих. Същото е и с моя багаж. Все ми се струва, че има време, а попринцип не съм такава. Винаги съм гледала по от рано да са ми готови нещата, обаче сега какво ми става..

# 324
Мъжа ми държеше  да е стегнат вече  сака и го направихме. Така ме е хванал страх....Споделих ви, че се налага да съм секцио за съжаление. Нещо ме е много страх от операцията. Днеска съм на лекар и ще се избере дата, надявам се да я дочака. Simple Smile Някак още не мога да повярвам кога мина това време....Скоро ще гушкаме  пухчета♡☆♡

# 325
Желанието за каквото и да било и при мен липсва. Чантата започнах да я подготявам още миналата седмица и все още не е готова. Уж отиваме за няколко дни в болницата, а то се оказаха толкова много неща да се подготвят/купят.
С покупките все още не сме готови. Не сме взели кошара и количка, а то сякаш не остана още много време.  Смятате ли, че в началото ще се ползват одеалцата, предвид че ще е лято ? Аз за сега съм взела само едно тъничко.  Чудя се дали да взимам още, но понеже пазарувам онлайн ми е много трудно да го преценя какво точно да поръчам. Smiley

# 326
При мен списъка е следния:
1. л.к.
2. документи от женска консултация
3.тоалетни принадлежности
4.чехли
5.лигнин
6. еднократни чаршафи - 5бр.
7. бадемово масло
и това е.
За новороденото:
1. памперси
2. мокри кърпички
и дрехи в деня на изписването

Много ми е странно колко малко неща ми искат - ами нощница например?
Този лигнин от аптека ли се купува? И колко да взема според вас?

# 327
И аз съм си искарала сака от Понеделник ,но така и не се наканвам да слагам ,каквото и да е в него.Нещо не ми се занимава 😁😁😁 и ме хваща страх като си помисля да го стягам 😁 Последната седмица от 8-ми месец съм.Не знам как още да раждам.От нормалното раждане ме е страх неизвестността, а за секцио направо не ми се мисли ,понеже имам 2 операций (ендометриоза). И общо взето искам да си стой в корема ха ха.

# 328
Лигнина го има в аптеките и в някои от бебешките магазини. Той е на опаковки, в една опаковка има доста лигнин, та вярвам, че ще ни е достатъчен. Според мен си вземи и превръзки, защото с лигнина реално няма как да се движиш.

1. л.к.
4.чехли
5.лигнин
7. бадемово масло
и това е.
За новороденото:
1. памперси
2. мокри кърпички

# 329
Лигнина го има в аптеките и в някои от бебешките магазини. Той е на опаковки, в една опаковка има доста лигнин, та вярвам, че ще ни е достатъчен. Според мен си вземи и превръзки, защото с лигнина реално няма как да се движиш.

1. л.к.
4.чехли
5.лигнин
7. бадемово масло
и това е.
За новороденото:
1. памперси
2. мокри кърпички

Лигнин 1 кг искат от моята болница.
Пише и камизолки, но аз съм купила бодита. Дали ще е проблем? Имам май само една камизолка и то 50 размер,която една ли ще сложи бебо.

Общи условия

Активация на акаунт