Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 39 196
  • 694
  •   1
Отговори
# 300
Ох и аз съм на преглед в петък да видим как са нещата. Всеки петък на прегледчеее...Ей сега ровейки се попаднах на реклама на Неква нова верига магазини KiK- отварят магазин в мола на Цариградско. Нещо подобно като пепко са https://broshura.bg/kik/kik-broshura-do-10-06-20?utm_source=face … _content=carousel
Днес купих памперси-1-ка на Pampers Pure от ДМ-17.90 лв е пакета с 50 памперса. Нямам спомени какъв пакет искаха за родилното...май малък...някой знае ли...не че е голяма драма де Simple Smile- имаше и от гадните следродилни гащи за след раждане за еднократна употреба на Canpol...и това си взех, че нямам спомени от къде се купуват сигурно от аптеките...

# 301
На мен ми искат лигнин. По интересното е, че искат и бадемово масло. Много чудно за какво ли е? Трябва да питам другия път като се видя с АГ.
Вас боли ли ви корема като лежите по гръб или като се въртите. Мен от вчера започна да ме боли малко при движение. Също и като насила много го издуя и ме понаболява в слънчевия сплит.

# 302
По гръб избягвам да лежа, че бебето започва да рита, а и знам, че не е хубаво да се лежи така. Иначе корема и мен ме боли при всяко завъртане, по-рязко лягане, даже и при по-бързо ходене.
Днес бях на преглед и всичко с бебка е наред. Не разбрах колко е пораснала, но АГ-то ме успокой, че всичко е нормално.
Вие цялата козметика ли ще купувате на една марка ? Аз мислех да взема душ гел и лосион на една, а крема за подсичане на друга, но сега се чудя дали е добра идея. Спряла съм се на Биодерма, по-рано някой я похвали.Simple Smile

# 303
На мен ми искат лигнин. По интересното е, че искат и бадемово масло. Много чудно за какво ли е? Трябва да питам другия път като се видя с АГ.
Вас боли ли ви корема като лежите по гръб или като се въртите. Мен от вчера започна да ме боли малко при движение. Също и като насила много го издуя и ме понаболява в слънчевия сплит.
Това с болките и при мен се получава. Понякога усещам болки и като кихна или се откашлям. Предполагам е нормално, не съм ходила при АГ и няма как да питам

# 304
Аз вчера бях на преглед. Казаха, че бебето вече е2,800, в34гс ,отговаряло на 35и3 дни. До колко точно може да да се  измери на тези прегледи не знам,но се надявам да е близко.Ние количка си взехме от Хиполенд, има доста избор-ако някой е заинтересован Blush
И аз съм в 34 гс + 2 д, и вчера бях на преглед. Бебка е 2770 кг и АГто ме стресира, че била много голяма станала и ми пусна с кръвните инсулин със съмнения за гестационен диабет... Мисля че 2770 кг не е толкова голямо бебе и се надявам всичко да е наред с мен, но се притиснявам... Също и главичката е само със 1 см по- голяма от коремчето... АГто каза че ако коремчето стане по-голямо е лошо за раждането... Като чета в нета, в тази седмица дори ги дават, че се изравняват по размери....
Лоша новина от прегледа вчера е, че бебка се е завъртяла с дупето надолу Sad

# 305
Относно козметиката, аз купих такава на Юриаж, а кремът за подсичане е Судокрем. Чудя се дали да взема олио на Мустела за масаж, но ще го измисля като се роди бебето.
Аз имам въпрос- Смятате ли да купувате шапка и ръкавички предвид факта, че чакаме летни бебета?

# 306
И на мен ми искат лигнин за болницата.
Относно въпроса за ръкавички и шапка аз съм взела, мисля да ги използвам.  Blush

# 307
Относно козметиката, аз купих такава на Юриаж, а кремът за подсичане е Судокрем. Чудя се дали да взема олио на Мустела за масаж, но ще го измисля като се роди бебето.
Аз имам въпрос- Смятате ли да купувате шапка и ръкавички предвид факта, че чакаме летни бебета?
Аз мисля да взема 1-2 комплекта за всеки случаи. Бях виждала в Пепко такива...

# 308

Аз съм взела и мисля, че ще влязат в употреба. В началото едва ли ще смея да му режа ноктите,  а пък не искам да се надере. Даже мисля да сложа ръкавички и в чантата за болницата. Smiley

# 309
  • София
За козметиката ми подариха едно измивно гелче на Мустела и олиото за масаж. Поръчах и от Бебо едно кремче против подсичане и едно мляко за тяло, да ги пробвам.
В комплекта за изписване, който съм приготвила има и ще ги взема, пък акушерките ако искат да ги обличат. Не искам да рискувам заяждане защо няма това или онова.

А дали вече са разрешени свижданията в болниците или още не са?

# 310
И аз съм сложила ръкавици и шапка в багажа.
След 15.06 сигурно ще разрешат свиждания

# 311
За козметиката взех всичко на Бочко. Даже беше някакъв комплект с душ гел, мляко за тяло, кремче против подсичане и една пеленка имаше подарък. Отделно имам и Судокрем, защото съм много доволна от него. В последствие ще видя на дупето какво ще слагам, ако се наложи, а не след смяната на всяка пелена. Имайте предвид, че олиата не са препоръчителни за летния период. Мисля, че запушват порите.
За шапки и ръкавички едното комплектче, което съм приготвила (казвам едното, защото ще взема 2 комплекта и ще реша с кое ще я изпишат) има шапка, но не знам дали ще я слагаме. С каката също не съм ползвала шапки, изключвам, когато сме били навън до по-късно и е ветровито или дъждовно. Сега пак ще действам така. Да не говорим, че юни/юли е ад жега и за мен не е удачно да е с шапка- съдя по себе си. Същото важи и за ръкавичките- в началото ММ й режеше ноктите без проблем и не се е драла.

# 312
А какви дрехи за бебето ще взимате в болницата (нямам предвид за изписването)?

# 313
В болницата, в която ще раждам не ми искат дрехи за престоя, само за изписването. Съответно в списъка за изписване фигурират шапка и ръкавички, които явно ще ги ползвам основно за изписването.
Иначе за олиото и аз знам, че не било добре да се използва лятото, но едва ли не,  някои олиа можело, не запушвали порите и само с олио можело да се прави масаж на бебето, а не с хидратиращо мляко. Дали е така, не знам, явно ще се импровизира. За изписването от болницата и аз смятам да нося 2 комлекта с дрехи, за всеки случай Simple Smile.

# 314
Уж олиото на Мустела можело да се ползва и през лятото за масажи и аз взех такова, но отделно взех и хидратиращо мляко

Общи условия

Активация на акаунт