Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 39 191
  • 694
  •   1
Отговори
# 285
Peoney стискаме палци всичко да е наред!
И аз съм на зъболекар другата седмица да ми оправят кариесчето.
Обаче освен, че ми се яде жестоко...имам чувството че ще гръмна...краката ми се виждат тройни...явно задържам много вода Sad нали съм предразположена към прееклампсия...и кръвното е 125-130/80-90 а пия хапчета за кръвно...как искам вече всичко да свърши не е истина...
Cathallea боди с цип не съм виждала. Има гащеризончета тип ромпър с цип...

# 286
Аз бодита с цип намирам на английски марки само в магазините втора употреба. Не помня дали ни бяха удобни за смяна, но съм накупила, които ми харесаха. Много са меки, някои дори с етикет.

# 287
Такива с цип гледах,че има в hm, може там да проверите.
За яденето- повечето пъти ми се яде, но не знам какво Grinning за сметка на това си хапвам сладолед тези дни Blush
И на мен ми е много мързеливо и ми се иска да си полежавам, но покрай дребния я нямам тази възможност
За излизането- определено нямам намерение да си стоим вкъщи. Смятам максимално време да сме навън- и памперси и ядене...
И аз четвъртък съм на преглед. Вече нямам търпение да видим дали всичко е наред и колко е пораснала бебка:blush:Hug

# 288
Слязоха ли ви коремчетата надолу? Аз мисля, че от вчера забелязвам някаква промяна, но не знам дали не си внушавам. Кначе ппстоянно нещо ми се яде, от началото на бременността за първи път чак такъв апетит.

# 289
Не мога да преценя дали коремът ми е слязъл, защото и двете деца си ги нося ниско, но снощи така ме боля, докато тя се превърташе, че ми се ревеше. Какво толкова шаваше не знам, но зверски ми натиска и пикочния мехур.

# 290
Мне, не е, главата му не е фиксирана още и си шава

# 291
Момичета, снощи ми се случи нещо странно. Вечер слагам свещички заради единични колонии на кандида, които ми излязоха след секрета. Трябваше вечерта да сложа последната, но като тръгнах да я слагам, малко след “входа” усетих нещо като преграда и не можах да сложа свещичката надълбоко и тя излезе и така 4-5 пъти. Стреснах се да не е слязло бебето или въпросната тапа да се смъква.. Сигурно са ми безумно глупави въпросите, но не ми се е случвало подобно нещо, а и за първи път ще съм мама. От притеснение през нощта чак сънувах, че ми пада тапата 😄 А е рано още, 35 г.с. съм.

# 292
Ххахахах, е няма как да е главата във вагината и да не си разбрала, споко. А тапата е като сопол, не е като преграда Simple Smile))

# 293
Аз също съм вече в 9ти месец и точно тези дни забелязах, че и при мен коремът ми е паднал малко по-надолу Simple Smile

# 294
Bundle и аз това си помислих, ама е факт, че се стреснах 😄 Затова казах, че са ми безумни въпросите, но все пак да питам дали на някой се е случвало подобно нещо 😀

# 295
И моят корем падна по-надолу още в 31 г.с., усетих облекчение и вече мога да ям по-големи порции и имам повече апетит Heart Eyes АГ ме провери за разкритие, защото усещах и натиск отдолу, но нямам.

# 296
  • София
Ох. и аз на моят преглед днес съм вдигнала кръвно 140/70 и трябваше да се обеснявам като ученичка, че го следя, а и си пия хапчетата.
Другата седмица ми обещаха, че ще ме представят на лекарката, която ще ме изражда... Вече ми писна с това а днеска, а утре. Ще търся да пусна някъде ПКК около вкъщи за това прословуто желязо (щото нали сега правя пауза след прием на Магнезий и преди желязото), ама ме съмнява да се е вдигнало така бързо. А и междувременно издирвам някакво ТОТЕМА ампули, което не се внася, ама аз трябва да го намеря Rolling Eyes
От всичките въпроси и бърборене разбрах, че бебето е супер, плацента 2ра към 3та степен, ама не и колко тежи бебчо и на коя г.с. отговаря. Според записа на тонове нямам контракции, ама аз забравих да питам дали да пия още максималната доза магнезий и но шпа ... вятър ме вее на бял кон мен Grinning
Вече си взех документите за раждането, та ако забравя как се казвам поне ще го имам написано.

# 297
hope бъди спокойна. Не си нацелила правилния ход на влагалището. Я някоя гънка е станала, я има лек оток. На мен ми се е случвало и тампон да не мога да сложа и да излиза. В подобни случай сменяш позата, отпускаш се и опитваш пак.
И моят корем слезе надолу. Не че не си беше нисък и преди това, но една вечер забелязах как се промени.

# 298
Аз вчера бях на преглед. Казаха, че бебето вече е2,800, в34гс ,отговаряло на 35и3 дни. До колко точно може да да се  измери на тези прегледи не знам,но се надявам да е близко.Ние количка си взехме от Хиполенд, има доста избор-ако някой е заинтересован Blush

# 299
Благодаря ти, tancheto_sushi! Определено нещо такова е станало, нямам друго обяснение. Утре съм на преглед и нямам търпение да видим бебчо как се движи и евентуално да поговорим за раждането. Днес минах през уайкики, имаше намаление на хавлийки и бодита и взех няколко да има. Скринчето вече прелива, пък живот и здраве като се появи и бебчето и почне да се пазарува по-стабилно, съвсем не знам къде ще му слагам нещата 😄

Общи условия

Активация на акаунт