Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 835
  • 694
  •   1
Отговори
# 570
https://youtu.be/L-buS8RPNNk

Това клипче гледах днеска. Близо 1 час е, в началото говорят за стволовите клетки, него го пропуснах. Ами акушерката показва как да се диша през различните фази на раждането и видовете дишане са разпокъсани в лекцията. Утре като я изгледам втори път мога да ви кажа точните минути ако искате Simple Smile

Редакция. Ето ги минутките с дишанията и обясненията:

43:17 релаксиращо и динамично дишане
50:25 ситуационно дишане
53:45 дишане и напъни, също 56:30

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 10:57 от impresita

# 571
Момичета и аз днес бях на последната фетална морфология-32 ра Г.с. И бебка е 2040 гр Simple Smile изкараха ми и личице частично...нямам търпение вече всичко да минава...да си я гушкам

# 572
Минавам на отчет от днешната ЖК- на тоновете засякоха 2-3 подготвителни контракции. Бебето е чудесно и в 36+5 е 2.500-2.600. На мен лично нещо малко ми се вижда. Плацентата е свежа, водите в норма, кръвотокът е добре и АГ-то каза, че няма индикации за скорошно раждане. Вчера минах през кардиолог и имам зелена светлина, ако се наложи секцио. Сега ме изпраща на алерголог заради сенната хрема. Измерването на таза ще е на следващия преглед, който е чак на 24.06. Все си мислех, че в 9 месец всяка седмица ще съм на прегледи, ама....

# 573
Не се притеснявай за теглото, Мама на принцеса! И моето бебче в 36+1 беше 2600 гр., което е малко на фона на това, че има бебета с термин 2 седмици след моя 3 или 3,5 кг. В крайна сметка всяко бебе си е индивидуално и върви със собствено темпо. Важното е да нараства.
Минавам на отчет от днешната ЖК- на тоновете засякоха 2-3 подготвителни контракции. Бебето е чудесно и в 36+5 е 2.500-2.600. На мен лично нещо малко ми се вижда. Плацентата е свежа, водите в норма, кръвотокът е добре и АГ-то каза, че няма индикации за скорошно раждане. Вчера минах през кардиолог и имам зелена светлина, ако се наложи секцио. Сега ме изпраща на алерголог заради сенната хрема. Измерването на таза ще е на следващия преглед, който е чак на 24.06. Все си мислех, че в 9 месец всяка седмица ще съм на прегледи, ама....

# 574
Да, това ме успокоява, че поне съм вече в 9 месец, предполага се, че органите могат да работят самостоятелно, а пък грамчетата колкото, толкова. Щеше да ме учуди, ако е едпо бебе, честно казано.

# 575
  • София
Момичета, другата седмица в кауфланд ще има бодида, чувалчета, чаршафчета, чорапки, шапки Simple Smile

# 576
Днеска шест чАса чистих, ама съм готова. Сега името не мога да си кажа от умора, но етажът ми е тип-топ. Когато реши бебка да се появи, добре дошла е на чистичко. Simple Smile

# 577
Мале, как имаше сили, аз не мога вече

# 578
Когато родих предния път , мъжът ми изчисти цялата къща милиметър по милиметър , докато бях в болницата.

# 579
И аз последнитр 2 седмици се съсипвам направо. На прегледи, смяна на ЛК и шоф.книжка, магазини, документи до работа да нося. Но с къщата сме готови, с втория етаж където ще сме с бебка живот и здраве. Само пердета остана да купим Simple Smile Много съм щастлива, че успяхме. Петък бях на преглед. В 37 седмица бебка е 3, 129 кг. Този път нямаше вагинален преглед. Каза, че идния петък ще може евентуално да ми каже дали ще устиска до термин, 2ри юли или по-рано ще се ражда. Поради проблема ми с крака, с разширената вена в деня когато настъпи раждането и след това ще ми бият фраксипарин и лекарят каза, че в такъв случай нямало как да ми сложи епидурална упойка. Тези от вас, които ще раждат естествено с упойка ли ще сте? Другият път ще го питам дали може да се слага някаква местна. А и правитр ли секс? Grinning

# 580
Имам- нямам сили, мен си чака. Не мога да зарежа така, че ММ няма да се занимама прозорци да мие, да пере, хладилник, кухня да търка. Предпочитам аз да си го свърша и да ми е спокойно. Wink Луда работа, ама...

# 581
Аз нямам сили за нищо, като започна да правя нещо веднага ме хваща или кръста, или корема. С тези крака продължава да е ад! Ще питам дали няма някакво мазило за облекчение, че имам още месец и половина...
Трябва да се захвана с пране и гладене на дрешките, че да ми е спокойно. Всеки ден се каня да накупя нещата за болницата, ама нищо не правя.

# 582
Имам- нямам сили, мен си чака. Не мога да зарежа така, че ММ няма да се занимама прозорци да мие, да пере, хладилник, кухня да търка. Предпочитам аз да си го свърша и да ми е спокойно. Wink Луда работа, ама...
У дома по принцип тези неща така или иначе мъжът ми ги прави. Аз прозорци не съм мила никога. А с тумбак абсурд да се възкетря да чистя

# 583
У дома по принцип тези неща така или иначе мъжът ми ги прави. Аз прозорци не съм мила никога. А с тумбак абсурд да се възкетря да чистя
Да не говорим, че живеем на 3 етаж и средните прозорци не се отварят и излизам на перваза........

# 584
И аз съм във фаза на постоянно чистене и подреждане у нас. Хич не ми тежи, като цяло се и чувствам много добре (дано и до края да е така).

А днес от 11.30 до 15.30 бях в майка ми и й помогнах с основно почистване с Rainbow (тупане, прахосмучене, почистване на стени, тавани, пране на матраците...), тъй като често сме им на гости. Иначе това го играх и у нас в понеделник и сряда. Та явно днес си е бил ден за чистене Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт