Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 842
  • 694
  •   1
Отговори
# 555
В 34с и 1 ден съм и тази сутрин ми се случи нещо странно. Имах кървене, което слава богу спря. Никакви болки нямах. Сега само малко ме наболява корема в долната част. Отивам на лекар все пак да ме погледнат. На някоя случвало ли се е?
На мен ми се случи миналата седмица ( 32 г.с. бях тогава). Прегледаха ме, нищо нередно не установиха с плацентата и бебето, но препоръчаха да полежа 3 дни в болница и аз се съгласих, защото бях адски стресирана. За щастие кървенето спря на втория ден. Аз го отдавам, че малко се бях претоварила с къщна работа. И сега повече си почивам и се надявам да не се случва пак. Simple Smile

# 556
Кървенето е хубаво да се провери от къде идва. Дано всичко е наред! Да нямаш повод за притеснение, La Libellule. Пиши после какво са ти казали. Hug

Понякога ми се случва да повърна. Е тази сутрин например не си бях отворила очите и при едно по-рязко обръщане в леглото - повръщах.  Sad

Бъндъл, тези усещания и аз ги имам от известно време. Точно ти спира дъха и се ускорява пулса. Обикновено тея контракции наистина са с по-силен интензитет и дори очертават бебето. Имам чувството че кожата ми се опъва здраво понякога. Ами дано при теб скоро си дойде моментът и всичко е наред. Аз само се надявам че хронологично терминът ми е 5 юли и дано не тръгва по-рано. Явно накрая контракциите са засилват, матката тренира. Simple Smile

Иначе за самото усещане - маточните контракции могат да имат различен интензитет и продължителност. Усещат се като стягане, все едно нещо ниско долу тежи и опъва, дискомофртно е. Обикновено няма болка, но при някои жени може и да има. Понякога се провокират от движение на бебето, особено към края, защото то е по-голямо и притиска. Simple Smile

# 557
Момичета, ходих да ми издадат 45дневния болничен, и видях бубата. Обърнала се е както трябва вече, тежи около 2400 и много шава Simple Smile в 34 седмица съм Simple Smile)) АГ каза за схващането да сменя биолектрата с магнерот, и да го пия 3×1, но като вляза в 9 месец, да го спирам

# 558
  • София
От 1 седмица съм с гадене,каквото и да видя за хапване.Ядат ми се само плодове.За това и съм свалила за 2 седмици 1 кг.
И аз наблягам на плодовете, но такъв благоприятен ефект няма при мен за жалост Sad

Radostcheto Petrova 641071, а дотук каква ти е била дозата. Аз въпреки максималната Магнерот пак си имам и мускулни крампи, а уж магнезият помагал.

# 559
Azida, до момента пиех една биолектра + 1 магнерот. АГ ми разкри, че биолектрата разхлабва доста, затова каза изцяло да я сменя с магнерот и да "бича" максималната доза.. дано има ефект.. освен всичко друго всяка вечер преди лягане правя масажи на краката и кисна в топла, не гореща вода до глезените.. понякога дава резултат, понякога не..

# 560
  • София
Aз гледам да не си изпъвам краката, че схващанетo ми е в кърпа вързано и после куцам един ден Grinning
Дано при теб Магнерота има ефект.

# 561
Аз от вчера имам ужасни болки в слабините. Ходя с едни сит и крачки. Днес съм цял ден в леглото. Лошо ми е и всичко ме боли.
Сякаш изведнъж ме събори бременността..

# 562
Явно 8-ми и 9-ти месец минават по-тежко.
И на мен вечер ми се схваща крака и направо се изстрелвам от леглото. Този Магнерот май не дейстава за схващанията, а може и по-зле да е без него... Пия 3 х 1. Трябва да питам в 9 месец дали се спира.
Айде да идва 19 юни, че да видя как е бебчо и как е с теглото. Имам чувството, че вече му е тясно, мести целият ми корем. Grinning

# 563
Днес минах през кардиолог и ми даде зелена светлина, ако трябва да раждам секцио. Утре съм на ЖК и тонове пак. Та по този повод днес цял следобяд ме стяга коремът. Ту е ниско, ту по средата, после беше под гърдите. Ама пусто и аз като не знам какво е контракция, само гадая.

# 564
Моето днес е доста активно. Понеже съм в леглото цял ден и слушам музика, големи танци раздава Wink ама подскача тоя корем.

# 565
  • au bout du monde
Всичко е наред при мен. Записаха тонове, добре е бебето. Просто се случва понякога.

# 566
Нашия преглед мина , бебка е 2,500кг и 47см в 34 +1 г.с.,коментара беше перфектно!
Аз от както съм без захар и тесто съм -1,7 кг.
Добре че беба си расте ,че щях да се притесня...

# 567
  • София
Аз пък магнерот пия 4*2, имам тези стягания от петия месец, но не са болезнени. На последните тонове пак имаше едно стягане, но го отдадоха на движение от единия близнак.
Иначе и на мен ми се появи розовко, да кажем зацапване, но то беше еднократно като посетих тоалетната вчера сутринта. От тогава досега не се е повторило. Не мога да преценя дали е тапата, защото ползвам и утрогестан. А аз точно него заподозрях, защото вечерта като го слагах, с едната таблетка нещо не ми се получи и реших, че може нещо да съм засегнала. В неделя съм на преглед, ще видим как са нещата.

# 568
Сега ви прочетох назад. Явно наистина 9ти месец си идват бодежките. Мен също днес ме стяга отдолу корема, по едно време все едно цикъла ми идва и аз точно се чудех това дали са контракции. Днеска гледах едно клипче в youtube на списание 9 месеца за естественото раждане, как се диша и ми се стори много полезно. Ако някой иска може да го гледа в канала им. Почнах да тренирам малко вдишане, издишане, че да не се панирам нещо. Иначе утре съм на преглед и ще обсъждаме с доктора пак как ще стават нещата. А и от няколко дена ходя много често до тоалетната по голяма нужда, пък не ям особено много. Някой има ли такъв проблем?

# 569
В коя част на клипчето е, че е два часа и не ми се гледа цялото?

Общи условия

Активация на акаунт