Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 940
  • 694
  •   1
Отговори
# 375
Тинити, много са красиви! Би ли споделила страничката?
Заповядай! 🙂
https://m.facebook.com/atelie.kalinka/

# 376
Тинити, страхотни са наистина-ама ние още не сме решили за името, ужас. Има ли някой друг като нас? А краката ми днес в глезените са доста  подути. Киснах ги в хладка вода с морска сол. Има ефект. Пише, че след 2,3 процедури спадат. Май вече до края  ще е така. 🤗

# 377
тинити   буквичките са страхотни. И аз си мислех да направя някаква украса за посрещане на бебето. За сега съм взела само балони от Джъмбо. Имаше различни за момичета и момчета. Simple Smile

# 378
Ние с името сме готови. Май само с него Wink

# 379
Ха ха-все е нещо.

# 380
Привет, голям късмет изкарах при АГ онзи ден, беше в настроение и нямаше обичайната навалица. Та разменихме малко повече от 5 приказки. Каза, че бебко върви  малко по-голям около 3.100 в 35+4 и все още не сме уточнили нормално или секцио, ще ходя на запис на тонове от другата седмица, ще следим как върви и ако не качи много още може и нормално.
Има още неща, които трябва да се купят ваничка, термометър, нощници за мен(понеже не нося по принцип).
Доста изостанала съм спрямо вас, някак си ми се иска да изчака максимално до термин.
Отделно в главата ми нахлуват бая страхове, за раждането за грижите след това, дали ще се справя.
А и да добавя, тъкмо си мислех, че сме се спряли на име и ММ ония ден, а как ще се казва бебко.
Имах намерение частично да е кръстен на свекъра, но частично, после се отказах и реших, че ще си е със собствено име. А сега сме поставена и пак пред избор между две, накрая последно ще реша в родилното, което дойде първо.

# 381
И ние още нямаме консенсус за името...
А иначе май останаха за набавяне някои дребни неща. Спокойствието при мен идва с планирането ( за добро или лошо Simple Smile  ) и поетапно, лека-полека набавяхме "едрите" неща Simple Smile И днес следобед, по едно време ме връхлетя някаква нервност... И казвам на ММ с леко треперещ  глас: "Нямаме дрехи за изписването на бебето!" А той мега спокойно: "А какво има в двете чекмеджета под леглото?"
"Ами дрешки, ама не и за изписването Grinning" . Първи малко се посмя, после ме успокои, че няма да го изпишем без дрехи, хаха Hands V

Та така, всеки ден различни щуротии в главата ми.

П.С. Ако някой се интересува, в Ремедиум, стъклените шишета на Чико бяха на промоция преди два дни Simple Smile

# 382
Извинявам се, че се номесвам, но четох по-назад за дрехите за изписването.
Аз раждах през август и облякохме бебето с дълъг ръкав. В родилното ми казаха, че новороденото не акумулира топлината. Облякоха му плътно костюмче  ританки и камизолко и боди отдолу, а беше 36 градуса. Без пелена беше.
Дрехити 56 размер му бяха доста големи, но ги израстна за 1 месец.
Успех на всички и леко раждане!😃
Аз този път съм в очакване зимата..

# 383
За името казвам ,че ще се роди и ще стой без име в родилното. 😀 Тъкмо си помисля ,че сме решили за име и ММ ми зададе въпроса -Как ще се казва бебето?
И аз в шок 😀 той иска на баща му аз искам детето да си е с негово си име.И не знам какво ще правим от Понеделник влизам в 9 месец 😀

# 384
Не мога да си представя на 36 градуса плътно костюмче с боди с дълъг ръкав, камизолка и т.н. Честно казано не бих го причинила на бебето си при положение, че навсякъде пише, че бебето се облича като родителя или +1 пласт. Разбира се, въпрос на личен избор е.
Момичета, купихте ли от еднократните чаршафи/ подложки за преповиване и смятате ли да купувате?
Също така ще се радвам на съвет за препарат, с който да почистя бебешката количка и коша. Нещо не смея да ги разкоствам...
П.С. Тинити, благодаря за страничката Simple Smile

# 385
Ох и ние не можем да решим какво име е най подходящо,все пак остава за цял живот  и ни се видя доста отговорна задача.
Уж от рано започнах да са подготвям ,а все нещо има да се взима да се довършва ,чак не знам дали ще стигне времето:)
А майчетата ,които оставят всичко за след това не знам как се справят при толкова емоции.

# 386
Ние ползвахме едни по- плътни като салфетки от ДМ при смяната на памперса. Мисля, че и в Лидл имаше такива.
Моя син се казва Богомил и много му харесвам името.

# 387
Не мога да си представя на 36 градуса плътно костюмче с боди с дълъг ръкав, камизолка и т.н. Честно казано не бих го причинила на бебето си при положение, че навсякъде пише, че бебето се облича като родителя или +1 пласт. Разбира се, въпрос на личен избор е.
Момичета, купихте ли от еднократните чаршафи/ подложки за преповиване и смятате ли да купувате?
Също така ще се радвам на съвет за препарат, с който да почистя бебешката количка и коша. Нещо не смея да ги разкоствам...
П.С. Тинити, благодаря за страничката Simple Smile
Да, да, аз същото си мислех като тебе. Става въпрос за първите 1-2 седмици. Дори веднага след раждането ги бяха завили с юрганчета. Не зимни  по-скоро летен вариант, ама пак за тези температури е дебелко. Аз споделям опит само. Не задължавам никой с нищо.

# 388
Според мен това има логика. Да не говорим, че акушерките по ще знаят от нас. Все пак, обаче всеки може да си облича както иска детето. Аз лично съм решила, че ще взема боди с дълъг ръкав.

# 389
  • Paradisе City
Аз нещо друго все си мисля ,когато си легна и съм с таблета и доста време ми седи върху корема дали вреди на бебка.Гледам да се обръщам на страни за да сложа и таблета върху леглото ,но все пак ...., Надявам се да е защитена и да не й вредя.Но ако върху корема си сложа и възглавница и после таблет ,нищо няма да виждам😀

Аз постоянно съм или с таблета или с Киндъл-а върху корема. Понякога ми става много забавно, защото започва да го побутва отдолу. Може би усеща натиска. Не знам дали тази възглавница ще опази бебето от някакво облъчване, предполагам това те тревожи.

Общи условия

Активация на акаунт