Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 840
  • 694
  •   1
Отговори
# 585
На мен вече зверски ми тежи и съм станала супер тромава. Но колкото и да чакам по- добре няма да ми стане 😆 А и времето си напредва.

# 586
И на мен от днес изведнъж много ми дотежа. Буквално за няколко часа станах супер тромава.
Тинити, за краката си купих на Кройтерхоф един крем с охлаждащ ефейт. Нещо подобно няма ли да ти свърши работа?

# 587
И на мен от днес изведнъж много ми дотежа. Буквално за няколко часа станах супер тромава.
Тинити, за краката си купих на Кройтерхоф един крем с охлаждащ ефейт. Нещо подобно няма ли да ти свърши работа?
Нямам идея. Ще питам АГ и ще пробвам нещо.

# 588
И аз приключих с основното почистване вчера,  остана да изпера дрешките,  количката и кошчето за колата.  Но последните две ще съхнат на двора,  та ми трябват поне 2-3 постоянно слънчеви дни, сега следя прогнозата.
Е,  аз имах и голяма помощ де,  майка ми  изми прозорците,  стените,  банята и тоалетната,  докато аз се мотаех  с шкафовете,  вратите и прането на пердетата.  Но къщата ни е доста голяма и 1 седмица отне цялото почистване...
Пък и синът ми още не ходи на градина,  та все иска да "помага" и по него трябва един да тича.... Абе забавно чистене стана като цяло Grinning

Моят багаж за болницата е стегнат,  остават нещата за бебето. В 35+5 съм и вече се усещам все по-тромава и бавна.  Не е нещо нетърпимо,  но все пак остава още месец,  надявам се,  и очаквам все по-зле да става.

Да се похваля,  днес с ММ правим 13 години,  откакто се сгаджосахме Grinning
Като цяло тази годишнина си я тачим повече от датата на сватбата,  та ми е голям празник и днес не съм чистила Grinning

# 589
Дълги години да сте заедно и да сте едно сплотено семейство!

# 590
Тези от вас, които ще раждат естествено с упойка ли ще сте? Другият път ще го питам дали може да се слага някаква местна. А и правитр ли секс? Grinning

Мисля без упойка отново. Сексът не ми е забранен, ама вече ми е неудобно и некомфортно и от известно време не съм Simple Smile

# 591
  • София
Ние изчистихме основно, а и имам обещание като се върна всичко да е измито и изчистено, че иначе ще ме хванат лудите. Иначе постоянно гледам нещо да поизчистя, че знам ли кога ще се реши да излиза. Но пък такъв мързел и умора, никога не е имало.

Dona_Rosa, дълги годинин семейно щастие ви пожелавам Hug

Тези от вас, които ще раждат естествено с упойка ли ще сте? Другият път ще го питам дали може да се слага някаква местна. А и правитр ли секс? Grinning
Аз не съм се решила за упойката още, май ще го мисля в движение. Сексът е мираж последният месец, че ММ много се притеснявал Rolling Eyes

# 592
Dona_Rosa  пожелавам много да се обичате и подкрепяте Simple Smile
И ние на 12.06 имахме годишнина откакто се гаджосахме - 9 години.
С АГ последния път говорихме за раждането, не е още сигиурно дали секцио или нормално, заради едрия плод. Но ако се спра на нормално, ще е максимално без упойки. Принципно се притеснявам само за бебче, понеже ММ имал 18 вида алергии, сега са 2-3 останали. В тази връзка, случайно ми попадна за Омнибиотик Панда, че предпазвал ако се почне в 8 месец от бременността, аз го почнах почти в 9ти като влезнах.
Някоя от вас да приема този пробиотик? Доста съм озадачена как действа или по скоро не действа на чревната ми флора, или аз не го взимам както трябва, на листовката пише само 10 мин. да се остави да се активират бактериите и после се пие.
За багажите за болница, дрехите на бебко нищо не съм стегнала...
ММ е в сесия, аз му помагам с разни проекти, отделно от фирмата доста  ми забавиха болничния, та някой неща ще се купуват и след.
Това е живота...
За секса, не ми е комфортно и на ММ не му е удобно, последно преди повече от месец. Иначе четох, че било добре да не се преносва бебче.
Поне кошарката сглобихме, остана само количката да поизпера.
И ваничка да намеря  в града по-мъничка, че нямаме път до Джъмбо скоро.
Поизнервям се на свеки с тия подготовки е бая нервозна. Надявам се като се появи човека да се поуспокои.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 08:15 от Smile_to_live

# 593
Dona_Rosa, честита годишнина. Бъдете здрави и се обичайте безкрайно.
Smile_to_live, ако е първо внуче, е така. После им минава 😆

Аз още не съм решила как ще раждам. Иска ми се да опитам естествено след секциото, ама знам ли. АГ-то е готова на всякакъм вариант- естествено, планирана дата за секцио или секцио след започване на родова дейност. Ще го умувам още.
За секс- много рядко правим. Ама аз вече се чувствам като кит и ми е някак все неудобна позата, ама па пусто желание 🤣🤣🤣

# 594
Леле, само на мен ли постоянно ми се прави секс... През 2 дни го ръчкам моя, хайде, та хайде.. не е най удобното нещо на света в момента, но с малко търпение се получават нещата Simple Smile 
Честита годишнина Dona_Rosa, само любов и щастие ви пожелавам!
 Аз имам всичко налично, но не съм стегнала багажа.. не се чувствам готова, може би това е причината..
За чистенето, гледам всеки ден по някое ъгълче да си хвана, и действам, но не се впрягам много, че сме в ремонт, и постоянно се цапа и праши всичко, лека полека.. Wink

# 595
Аз съм решила да родя естествено без упойки, ама дали ще се получи не знам. Много се надявам! Като чета, че до тук май всички са родили със спешно секцио и се плаша. В петък съм на преглед и ще го обсъдя с доктора, че досега не сме ги коментирали.

# 596
Момичета, давайте предложения за заглавие и гласувайте за бъдещото такова, че гласовете пак са равни.

# 597
Снощи вдигнах кръвно, 140/80, един ужасен световъртеж, отпадналост... Нямам отоци, но днес ще звъня на АГ, да ми изпише допегит. Някой пие ли нещо за кръвно?

# 598
Момичета, давайте предложения за заглавие и гласувайте за бъдещото такова, че гласовете пак са равни.
Юли месец е на прага, аз ще стана горда мама!

# 599
За секса има питане и  аз да кажа хахах. Във вторник правихме, но тази седмица съм вече в 37 г.с. Чудя се дали да правим, на мен ми се прави, но съм чувала, че може да предизвика преждевременно раждане, а знаете, че ще съм планово секцио на 24.06. Бих искала да дочака датата така или иначе ще ме режат заради очите. .   Според Вас много ли е голям риска?Мъжа ми има рожден ден на 16.06 и бих искала да го направим  поне тогава, но се колебая. ...За чистенето той ще изчисти докато съм в болницата  основно.

Общи условия

Активация на акаунт