Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 794
  • 694
  •   1
Отговори
# 600
Ако не му е време, ням да тръгне от един секс, споко. А и 37ма седмица си е доносено вече

# 601
Аз не бих рискувала.
Но аз съм за пълно въздържание през цялата бременност, така ще може и да не съм мерило.

# 602
Леле, мн строго, ако няма човек показания специални, сексът си е полезен

# 603
Не питай старило питай патило!

# 604
Аз бях с ниска плацента цяла бременност и сексът беше абсолютно забранен. Плацентата се вдигна в 8 месец, но все пак не посмяхме и така си остана. Ще е чак след раждането 😄

# 605
Не питай старило питай патило!
Защо? Ти ли си патилото?

# 606
  • София
Цяла бременост Anguished аз лично много ще се депресирам. ММ все ме ръчкаше да питам АГ може ли да правим, не може ли Grinning
Сега му обеснявам, че може да спомогне изглаждане на шийката а-у, ама не ми дава да го пипна даже Sad

# 607
Azidaa, същата работа и при нас Grinning Викам малко да потренира отдолу, не та не. Щял да направи нещо, то вече ми е късно да почвам и да правя упражнение за тазовото дъно. Много плашливи тези мъже Grinning

# 608
Както са казали, ако няма противопоказания и опасност за бременността, сексът е полезен. Ама може би по- честия 😆 ние с този секс на 2 седмици веднъж няма изгледи да родим заради него.

# 609
  • au bout du monde
Моят хич не иска. Последно беше март месец или април, вече не помня. Каза, че не му е приятно така. Disappointed
На мен мн ми се иска, макар и да не се чувствам особено секси с този тумбак Laughing

# 610
А какво си хапвате вече, тези от вас, които сте в 9ти месец? Аз гледам да не ям много, че в болницата, в която ще раждам не правили клизма и се притеснявам да не стане някой файл. Напоследък от вълнение ли не знам, но всеки ден по 2 пъти си ходя, със извинение Grinning

# 611
А какво си хапвате вече, тези от вас, които сте в 9ти месец? Аз гледам да не ям много, че в болницата, в която ще раждам не правили клизма и се притеснявам да не стане някой файл. Напоследък от вълнение ли не знам, но всеки ден по 2 пъти си ходя, със извинение Grinning
Странно е, че не правят клизма. Значи са свикнали с разни гледки и ситуации. Четох по другите отчетни, че си взимат свещички Ева кю, които имат силен слабителен ефект. Относно яденето аз си хапвам всичко.

# 612
А как разбра, че не правят? Специално ги пита ли?

# 613
Странно е, че не правят клизма. Значи са свикнали с разни гледки и ситуации. Четох по другите отчетни, че си взимат свещички Ева кю, които имат силен слабителен ефект. Относно яденето аз си хапвам всичко.
И в болницата в която аз ще раждам не правят, а тези свещички ги поставят само за планирани секцио.

# 614
Вие като сте докарали със секс до 5-6 месец е добре. Моят мъж още щом разбра, че съм бременна и олее, то е опасно. Аз си бях рискова заради инвитрото предната бременност, ама сега....Ама, да ви кажа ли аз не се чувствам многооо чак настроена, хем съм още в 15 г.с.
Цялата бременност на мен ми е тегав период.
На мен за секциото ми правиха клизма.

Общи условия

Активация на акаунт