ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Пришълец
Или пък Бенсула Joy

От същия епизод са, затова Бел.

Феми, да, не съм стигнала дотам още. Но се радвам.

# 121
  • Варненска клюкарка
Ох изглежда ми гола, представям си сега какви колажи ще се навъдят, добре че качеството хич го няма, че щеше да стане страшно Joy

Че палав чичко Laughing

# 122
  • Пришълец
Не я бях виждала Сера сигурно от месеци, тъкмо се чудех да помоля за снимка. Напълняла е

# 123
За това което коментирахме на предната стр. като са чели любовния роман ,дето Ча ще играе по него може да са пробвали нещо.Няма да забрава как му се точи от масата на яхтата ,като ги нащракаха папараците.
Пиша ги едни глупости ,Дуда винаги ще намера повод да я клъвна:grinn:

Серенай може да е качила кила ,макар че не ми изглежда така и корема да е от това,не че е хамиле.
Не са малки деца знаят за предпазни средства .Джем си пада женкар не се задържа много с никоя.
Ужасна гледка са прават сеир и шоу със съзнанието, че ще цъфнат в тяхната преса.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 14:59 от femmi2

# 124
  • Пришълец
И според мен е качила някое кило СС. Погледни ѝ корема, бедрата, качеството на снимките е лошо, но май и бузки се виждат. Ако е така на лицето ѝ се е отразило добре. Излъчването ѝ е вулгарно както винаги. Няма оправия. На чичкото как ли не му е омръзнала, задържаха се няколко месеца.

# 125
  • Варненска клюкарка
Според мен при нейния ръст са към 7-8. Даже се чудя дали не е болна нещо и затова напоследък избягвам да я коментирам -  от известно време килограмите и стават повече, а косата по-малко.
Не е типично за жена с нова връзка да дебелее, по-скоро обратното, грижата и вниманието към себе си се увеличават. Какво да кажа, късмет че не решиха да продължат игричката си в басейна, макар че някои коментират  че там има рязано и може и да са продължили, но няма как да го пуснат , щото и така си рискуват съда и глобите дори само с тези снимки.
В анфас не и личат толкова новите форми, но от друг ъгъл да. Тя като види отзивите, за две седмици ще умре от глад и ще ги смъкне, но ми е интересно защо го е допуснала.

И косата, при това за предаване и то спонсорирано от рекламодателя Хед енд шоудърс, то си е жива антиреклама на продукта. Даже Гизем в момента има поече. Дано не е болест наистина.

# 126
  • Пришълец
Дано да е здрава, ще си възвърне предишната форма. За косата също не знаех, че ѝ е останала наполовина.

# 127
  • Варненска клюкарка
Както играл, се тупнал и заспал Kissing Heart Изглежда ми по-големичък от месеците си.

# 128

Бенсу се опитва да играе ,още има да учи.
Нашия  умее  да играе с очи
когато поиска да го удари и Сарп я спря
Винаги го асоцирам с Емо и Фера , една от любимите ми гифки и сцени Heart
Маргии донеси  гифката , ако не те затруднява Hug

първата среща на Сарп с адвокат  Мелек
Ти ли ще ме спасяваш адвокатке ?
Бегай да си  оправиш грима Joy
Много си самоуверен , знаеш ли коя съм аз ?

Знае , знае има план да я омае и да отмъсти на Джелял.

гифченца Yum

Sleeping

чок е хубав тук не е бузест и подут и това кожено кабзово яке го отваря много
подава му ръка да влезе вътре и масата е  подредена и сервирана

Екшън с агент Сарп буууум:sunglasses:

фото с Джан Йозге Гюрел в мистър грешка .
Това са новите им визии в дизито .
Прекрасни са и двамата Heart Eyes
Джан , като латино мачо  , поддържа форма и тяло  и тези очила му отиват.   Нашия рибар с очила е убийствен!:sunglasses:
Йозгето е финна и нежна ,тънки крачета.
Химия и либидо ще има  от тук се усеща.
 Една такава за Ча желаем в реала и сериала . Такава си представям за Фюсун като Йозге Гюрел ,  или Озге Кая , Хазалка. Мислех си за Арфа или Афра не знам как точно се пише Сорчоглу ,някак си до Ча не си я представям как ще бъде:rolling_eyes:
Скрит текст:
Маргии , Арфа и твоя Баран са загаджили . Били от година и нещо заедно и журналята се питат няма ли да има сватба .Много са млади още .  Що трябва се бракуват , кво като са в Туркиш.
Това ли са му мустачките  , които споменахте?

Като обсъждаме евентуални кадъни в сериалите за Чачо да метнем  и нея

Началото на сезона на Прилива е тамъм ,  като момченце , даже е хубав .

една сватбена снимка на Ямира
 Ча два пъти е бил младоженец един като Емир и втори в меда като Баръш с Лидия Тугутлу

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 21:13 от femmi2

# 129
  • Варненска клюкарка
Не си падам по анаболни латиноси, а Джан ми прилича точно на това. Онзи ден се случих при майка ми като дадоха реклама на Сладко и горчиво ли беше първия му сериал с Йозге и не можах да я убедя че това е един и същ човек  Joy  В Птичката краката му супер слаби а нагоре натоварен като бик. Чачун докато се поддържаше имаше по-добър баланс едната част на тялото спрямо другата. И никога не е изглеждал анаболен, макар че със сигурност е ползвал разни такива неща. В края на АФК сам казва че внимава, че знае за рисковете за здраето, че за него са направили специална програма  какво да приема в много ниски дози, но ето че като се запусна, от перфектната фигура  на Емко 23/4 нищо не остана, напротив, на мястото на онези изваяни гърди провиснаха цици. Това е резултата от гълтането на такива неща - като го гледам Джан докъде е стигнал, не ми се мисли ако остави спорта. За мен най-красивия гол торс е на Киво- умерена мускулатура, красив издължен торс и хармонично оформени гърди и рамене. И тънка талия.
Йозге е нежна и фина и не и личи че е с  3 години по-възрастна от Джан. Както навремето не и личеше и в сцената с Ча, нашия изглеждаше по-възрастен  на 23 в сравнение с 26 годишната тогава Йозге. Хазалинда като стане 40 и няколко кила също започва да изглежда много по-млада от реалната си възраст. Може би защото са дребнички.

Бирсен Алтунаш пише че засега освен Ча, единствените ясни за Барбароса са двамата режисьори- братя Тайлан, значи са приели. Доколкото знам те живеят с САЩ и само пристигат да работят чат-пат в Турция. Работили са във ВВ и май целия "Моята родина това си ти" Сега се сещам че там изгря името на Пънар Дениз, дали всъщност толкова много спрежения за нея не се свързват точно с двамата режисьори? Ако режисьорите останат доволни от сътрудничеството си с някого, често го канят и за други проекти. Странно е че до началото на снимките остават около 5-6 седмици, а още нищо не се чува за останалия каст.

# 130
  • Пришълец
Ох Феми, ще ме умориш Joy Казваш Ча два пъти е бил младоженец като същевременно си донесла кадър и от третия път, който всъщност е втори пък в Делибал е трети Joy  Да знаеш и на мен колко пъти ми се случва да мисля едно, а да кажа/напиша друго.
Искаш гифче от запознанството на Сарп с Мелек докато той беше в пандиза нали, донесла си и други и вниманието ми отиде там. Ще съм честна, не знам кога. Ако успея после, ще си допълвам поста с тях. Не за друго ама така ми се искаше да открия само сцената и да сваля, без да се налага да дърпам целия епизод. През мобилно устройство съм и взе да му идва нагорнище.Joy

Мерт освен, че е симпатяга, забелязала ли си, че ако коментирам напоследък друг освен Ча или Киво то това е той? Joy Само него, иначе почти не познавам младите актьори, не я знам и приятелката му. Тази по снимките по-надолу тя ли е? Понякога като обсъждате някой ровя в Гугъл Joy

Джан с тази визия ми харесва, Йозгето и тя не е зле. Ама е доста едър де...

# 131
  • Варненска клюкарка
Марги мисля че Мертовата Афра в момента трябва да я дават по една от тв- Бтв или Нова, забравих къде върви Фазилет. Преди няколко седмици я беше лайкнала някаква много известна, дали не беше Кейти Пери и комшиите полудяха Joy
Като актриса  във въпросния сериал е много зле, не знам, после игра и другаде, може да се е научила вече. За красотата и обикновено съм на две мнения, ту ми харесва ту не. Докато мърда сякаш е по-добре. Има най големите очи които съм виждала и на моменти чак ми страшнее. Зелени. В конкуренция с големите сини очи на Туба Мелис Тюрк, която също има роля във Фазилет.
Мерт младее, наскоро стана на 27 но не му личат, докато като гледам Ча на гифките от Ичерде как изглежда на 26....

# 132
  • Пришълец
Права си, не му личат годините на Мерт. В последния му сериал, Любов 101 си е почти непроменен от времето на Карагюл. Аз пък от Туба Мелис Тюрк си мисля, че по-ококорена не съм виждала сред актрисите. Значи винаги може и повече.

# 133
Марги ,Ококорени колкото щеш.
Арфа не съм я гледала в сериали ,знам я по име и от снимки.
В предишния пост се чудех как ще бъде до Ча ? Бел има наблюдения във Фазилет и не й харесва играта й за външността на кантар . Фазилет върви по нова тв на мястото на Моят живот с Керемджем .
С големи опулени очи е жабата Шекерджито ,ама то цялото лице не ми харесва. Оф да стои далеч от рибаря че кой знае кво ще търпим за Барбароса и любовния роман. Smirk
Йозге Яъз е хубава и тя е от младите ,но като опули очите ... иначе плаче добре ,не ме дразни ,като Несла то нейното е свръх.
Има и други ,които в момента не се сещам. А ,сетих се за Есра Билгич. Тя се разхубави,цъфти след развода.
Умее да играе . Така ми се искаше да продължат Надеждата с Толгахан ,много си подхождат с Есра . Хазал Субашъ и до сега не мога да я харесам насила.
Добре си ме поправила ,случва се да се объркам пък нашляках много неща.
Три пъти младоженец.

Марги ,така прочетох при рускините че са заедно Мерт и Афра.Тази в спойлера е тя. Забелязах, че те вълнува агънцето.
Любов 101 ще снимат втори сезон и там е Пънар Дениз . Сега четох че и в проект на платформата блу тв ще участва.
Упорито я спрягат за Чачова ,много време има докато реализира романа с Амазон ,Пънар вероятно ще е свободна от договори. На мен не ми се вярва че ще е тя. Ще е непозната ,а защо не и чужденка.
Мислите ли че може натам да се насочат?
Трябва да научи туркиш или ще я озвучат.
Ча ще има думата, като съпродуцент.
Като му знаем сбъркания вкус да сме готови да избере като Тейлър Хил студено излъчване и поглед.
За рекламата Ча я избрал ,не е измислица ,от фирмата го казаха.
Имам питане ,объркахме се от инфото. Това с романа като съпродуцент е отделно от собствения му филм ,като сценарист и режисьор.Трудно се работи с полицейски час заради вируса.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 16:12 от femmi2

# 134
  • Пришълец
Като обсъждаме евентуални кадъни в сериалите за Чачо да метнем  и нея

Феми, мисълта ми беше за тази извън спойлера - пак ли е Афра или е друга?
Не се загледах внимателно, но май не е.

ПП Мерт е моментно увлечение Joy Съвсем не е като да следя нещата около него и да си правя собствено разузнаване. Ама е сладък. Отразявам го понякога.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 15:13 от 'Маргарита

Общи условия

Активация на акаунт