От същия епизод са, затова Бел.
Феми, да, не съм стигнала дотам още. Но се радвам.

В Птичката краката му супер слаби а нагоре натоварен като бик. Чачун докато се поддържаше имаше по-добър баланс едната част на тялото спрямо другата. И никога не е изглеждал анаболен, макар че със сигурност е ползвал разни такива неща. В края на АФК сам казва че внимава, че знае за рисковете за здраето, че за него са направили специална програма какво да приема в много ниски дози, но ето че като се запусна, от перфектната фигура на Емко 23/4 нищо не остана, напротив, на мястото на онези изваяни гърди провиснаха цици. Това е резултата от гълтането на такива неща - като го гледам Джан докъде е стигнал, не ми се мисли ако остави спорта. За мен най-красивия гол торс е на Киво- умерена мускулатура, красив издължен торс и хармонично оформени гърди и рамене. И тънка талия.
Казваш Ча два пъти е бил младоженец като същевременно си донесла кадър и от третия път, който всъщност е втори пък в Делибал е трети
Да знаеш и на мен колко пъти ми се случва да мисля едно, а да кажа/напиша друго.
Само него, иначе почти не познавам младите актьори, не я знам и приятелката му. Тази по снимките по-надолу тя ли е? Понякога като обсъждате някой ровя в Гугъл 

Съвсем не е като да следя нещата около него и да си правя собствено разузнаване. Ама е сладък. Отразявам го понякога. Препоръчани теми