Фемо, Чачун 4 пъти е бил младоженец, в нашия сериал таман два пъти
Според мен е на път да се сбъдне един от дългогодишните ни кошмари по отношение на Ча- Фарах не случайно се премести при Гинчо, в кой ли от Чачовите сериали ще я тупнат

Фемо, по отношение на Пънар може и да не става въпрос за Амазон, а за Барбароса и Ес филм. По-горе съм писала че много зависи и от режисьора на проекта, а брятя Тайлан са подписали за Барбароса. Те два сезона са работили с Пънар в Родината, може би слуховете са заради това. Има режисьори които често работят с едни и същи хора, както и компании които го правят. Нищо не знам за Ес филм, само че в техния сегашен проект Абдулхамид почти няма женски роли, но пък братя Тайлан са канили та канили актриси във ВВ и може да са останали с хубави спомени от някоя...Марги беше подсказала че е възможно да има скок във времето в Любов 101 и въобще да има нови актьори в новия сезон на историята а Пънар я спрягат навсякъде но най-много с Ча. За Барбароса смятам и че ще се търси някаква с -класическа визия на актрисата, ако въобще имаме някаква партньорка, защото може да сложат някоя само за цвят, нейната роля няма да е толкова значима за историята както е в Музея.
Засега са 2 проекта. Може би Ча искаше да реализира нещо над което е работил, но сега с такива грандиозни и добре финансирани проекти, на един от които ще е съпродуцент, едва ли ще рискува пари и за още един проект, ако въобще има толкова много пари. Това си е сложно дори и за продуценти с големи финансови възможности.

Спомням си че и преди гледахме изпълнението с лошо качество. Този филм така и не разбрах що се казва така и защо не е достъпен. Бел е обяснила героинята е наркоманка .
. Същият, идиотски визуално уголемяващ торса ефект, имаха и прекалено дългите му тениски във втория сезон на Птичката. Предпочитах късичките от първия сезон.