ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Като момиченце ,аз съм същата.
Казват ми не мърдаш ми кО да права...
Хазал в ръката си държи книгата по която ще снимат филма .
Рускините какво казват ново фото ли е ?
Те имат широк , двор ,зеленина .

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 21:00 от femmi2

# 151
Феми идвай оттатъка...правим магия, да се облажиш и ти Joy

# 152
  • Варненска клюкарка
Нищо не казват, но предполагам щом държи книгата по която ще снима филм, би трябвало да е актуална снимката. Наистина е отслабнала, изглежда като момиченце, дано и отпред да се е постегнала че то при наскоро родилите там е най-сложно.

# 153
Грозде Hug Сега се пренасям при вас да се блажа и аз Joy
Тя вещицата е друга и се блажи с пирата и само храсталак снима чок интереснУ нещУ:joy:  джанки и кафета в карантината и един гущер нащракала.  Единия си играе на криеница, Дуда напомня за себе си.
Пък в редките случаи ко ги фотнат двамата Ча избягва да я гледа в очите.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 20:44 от femmi2

# 154
  • Варненска клюкарка
Рускините са уловили вчера на някакъв пиратски сайт Банка на разбитите сърца, но пишат че буквално за часове са го усетили и са го измели и оттам newsm09  Наистина не разбирам какво толкова, сума и филми си седят  по разни сайтове, минали са по киносалони и тв, а този защо не може, какво има в него толкова че го измитат на минутата?  Дано да са успели да го свалят.
Този филм е създаден 2015 г. от АЯ също както и Делибал /макар че официално се води 2017 може би защото тогава мина през фестиала във Венеция. В 2017 Хазал трябваше през март да започне да снима НИ, но сериалът го отложиха за септември / Ча и Хазал в двата филма на компанията през въпросната година, както и Танер Олмез, Метин Акдюлер и Лейля Лидия които също както и Ча 2 тодини са се снимали в 2 от сериалите на биг бос, само Хазал е "външна" но пък е много позната на широката публика.

Кадър. Подозирам по някои снимки че има много насилие и както във видеото с песента се видя дрога. Кой знае и още какво...

# 155

ново - старо от онова време
 Кокло е хубав и тези  черти на лицето са променени , но пак си остава  природно красив  и харизматичен , очарователелен , загадъчен . Така ме е изнервил с неговото криене и нищо да не мъцва , биволско спокойствие!

Дуда ни сервира поредната си физиономия и гатанка .
 Рибаря е с нея , сама нема да иде вероятно Ча е  снимал ашкъмата .
Замислена и тъжна са коментарите , не показва емоция .
Не е задължително всеки път да се плендзи и да е екзалтирана .
Замислена е личи си и го отдават на Чачослав .
Коментарите са иска сватба , нашия се дърпа , може да имат разногласия по доста въпроси , но се прават компромиси. Така е във връзките , не само при тях.
Любовта е сложно нещо , човека също.
Казват , че това до морето е старо фото от 2019 , в някои руски групи го пишат ново.Rolling Eyes

тук си мисли  КОГДА ЭТА СКОТИНА НА МНЕ УЖЕ ЖЕНИТСЯ😭»

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 21:03 от femmi2

# 156
  • Варненска клюкарка
На мен снимката на брега на водата много ми харесва, навява някакво спокойствие, смиреност, такива неща. Замислена като човек замислен когато е до някоя красива гледка, а многото вода винаги поражда размисли и понякога даже тъга. Поне аз така се чувствам като съм до много вода, мога да я гледам безкрайно, знаете и че обичам да снимам морето.
Според мен е на брега на река, по растителността си личи и по патиците които плуват там, те май обичат сладката вода, а и като я гледам как си е огащила крачолите с чорапите, вероятно има и комари, отново типичен разкош около сладки водоеми.... Ох, не и е лесно, сигурно наистина много го обича!

Горната снимка с жълтия неопрен прилича на тази, която Дуда пусна миналия април или май 1-2 седмици преди да започнат снимките на третия сезон на Защитника. Може да е стара нова, макар че логиката на такова нещо ми се губи, ето я от м.г. Човек няма 100 чифта бански или десетки неопренови костюми, така че може и да е нова, кой да ни каже...

В нета се върти и някакво видео с надпис показващ че девойка разговаря по телефона с Ча. Само можем да се чудим дали е или не е той, но девойката е почти в истерия, гласът и трепери и прекъсва, майка и отстрани и суфлира какво да пита... Друг е въпросът ако отсреща е Ча как девойката се е оказала от противоположната страна 33uu

Цитат
тук си мисли  КОГДА ЭТА СКОТИНА НА МНЕ УЖЕ ЖЕНИТСЯ😭»
Оох, задавих се чак  rotfImbo
..

# 157
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Според мен Дуда просто ни информира, че следкарантинния риболовен сезон е открит. Mr. Green

Впрочем и Хазал, и Илка са ни обявили нещо подобно. Joy

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 22:42 от profi_1

# 158
Хазал е запрашила на морето. Ах,какви красиви зеленикави очи Heart Eyes
Рибаря е на морето ,има снимка в гръб с костюм за гмуркане .

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 02:06 от femmi2

# 159
Рибаря е на морето, има снимка в гръб с костюм за гмуркане .
И още не си ни ги сложила?! newsm09
Къде ги?

# 160
Защото съм през пустия телефон Профи, ама надничам при девушките.
И да ги сложа лицето на рибаря не се вижда . Нас ни интеренсува вида и фигурата.
Щом има такива снимки ,надушвам че най после ще ни Огрее с нормално фото. Може още утре да осъмнем с нови якънда, скорооо нали Маргиии Joy
Не издържам, три месеца няма нищо от него.
Редакция да поясня ,че снимките са две.Втората е същата ,като тази затова слагам само една.

Новое фото Чагатая опубликовано MujatTuran

Вчера Бел спомена за един телефонен  разговор  , но го отдадох на шега и че им е мъчно за любимеца и си говорат по тела с него.
 Оказа се че е истина и направо съм у шок от нерде знае номера и как така ЧУ е вдигнал . Земен , не е надувко  , винаги се е отнасчл с внимание към почитателите си.

Ето и разговора
Мечты существуют для того, чтобы сбываться" написала Эзги Санчак...
Чагатай ответил:Жди жди...
Ее мечта осуществилась...она поговорили с Чагатаем по телефону...
Она ждала этого 9 лет...😘
Эзги Санчак разговаривала с ним по телефону это короткий разговор, но очень "выразительный"
Вот видео звонка. Он объясняет, что не смог сделать видеозвонок, потому что у него уже есть борода и волосы для серии "Барбарос" и лн предпочитает оставаться скрытыми
" Ezgi: Ждем вашего нового проекта. Мы всегда с тобой. Я хочу, чтобы ты знал это. Мы всегда вместе каждый день хорошо или плохо. За тобой большая семья.
Чагатай: Большое спасибо
Эзги: спасибо, целуй от всех, береги себя
Чагатай: Большое спасибо "

Крие си визията заради Барбароса ,пуска брада и коса. Казала е че го подкрепят  и обичат .
 Разбирам вълнението  едвам говори , но сега е  бил момента да го пита кога почват снимките  , много ли е дълга брадата ?
 По гърба , който видяхме пази форма , изглежда слаб .
 Имам надежда като е на морето ще  го фотнат , но лично е споделил че се пази за ролята.
Не издържам , много ми липсва това човече !:disappointed_relieved:

https://vk.com/ulusoycagatay?z=video-151294833_456240993%2F5a1c9 … l_wall_-151294833
девушката трепери  като говори.
Леле , какъв късмет !:flushed:

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 18:50 от femmi2

# 161
Днеска голям урожай навсЕкъде!

Ети, дека си?
Феми не го е сложила Мистър Грешен, ще го сложа аз.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 20:40 от profi_1

# 162
Профи ,Тенкю че донесе МГ
Из темите този фраг е много обсъждан.
Доста народ харесва Джан Яман .
Фрага е бомбе .
Йозге и Джан са прелестни Heart Eyes
Йозге е чок различна ,и преди я харесвах но сега сякаш е по отпусната в ролята.
Много е хубавка и Джан също .
Езги от началото му налетя ,а уж мистър грешния е той ,но съседката го изненада с целуфан.Как я взе от балкона с една ръка я понесе ,тя си е слабичка колежката. Ще им се получи по добре от първия път. Тези мнения преобладават. Искам забавен ,ненатоварващ  сериал лятна комедия ще ми дойде тамъм .

Ех ,хайде и нашите хора след 10 години или малко повече да ги съберат отново.
Пълнолуние е бил през 2017.
Ча и Хазал са висш пилотаж ,сега са по зрели и ошлайфани та ще е трудно на продуцента да рискува заради сравненията.
Сега ,както не ми е кеф вярата крепи човек в живота.

Какво ще кажете за този разговор с девойката по тела с нашия човек?
Възможно ли е или е измислица разговора и как така се е докопала до номера му ?

Хазал, като преговаря с Ес Филм ,стига ни Ча с чалма ,не щем и нашата в историческо. Тази компания прави предимно такива .Произвежда и други да не забравяме, че същата компания щеше да прави индийски римейк с Кадирчо, но го отложиха. Много залагат на Барбароса мощна продукция със Звездата ЧУ.
Индийско не понасям ,гледала съм филми ,които са ми харесвали но сериали  йок. Като се окичат от горе до долу техните традиционни неща.  Песните не може без тях.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 00:36 от femmi2

# 163
  • Варненска клюкарка
Аз затова писах онзи ден че не мога да преценя автентично ли е това с раговора по тела с Ча. Да, писал е едно бейкле бейкле в инста, то по отношение на него и без това не правим друго освен да чакаме..... Има начини да стигне до него девойката, примерно да отиде в агенцията и да помоли за връзка че и е станало безкрайно мъчно и че ей сега отива да се метне у Босфора ако сега на минутата не чуе Ча /шегичка/ Joy Имал брада и коса, ваел визия за сериала, то това всеки който е следил развитието му през тези 9 г. го знае и без някой да му го казва. От това което виждам на снимката е същия огромен мъж, не е отслабвал май, дано корабът не потъне под тази тежест.... Забелязах и надписа на неопрена.

Онзи ден Ранини е отговаряла на въпроси в инста, за Барбароса е това:
В Барбароса ще бъде обхванат огромен период от време, като основната цел на канала и продуцента не са високите рейтинги. Някои истории е важно просто да бъдат разказани.
Честно казано, за мен в този случай гледаемостта също няма да е критерий.
Ще взема предвид естеството на разказа/на историята.
Сигурна съм че ще се получи добра работа.
Успех!

# 164
Бел Hug
 Гърба му изглежда добре и се надяваме да не тръска кораба .
Мислим ,че ще е с нормална фигура.Thinking
Това ,че пуска брада и коса не е новина .
Не е споделил нищо ново ,въпроса е до каква степен са ?
Какво сега колко време ще продължава тази криеница? На едно място прочетох,че почват август месец , ние чакаме юли. Каста е пълна мъгла .
Тиражира се ,че Боран Кузум преговаря за участие в мащабна продукция .
Всички го свързват с Барбароса.
Няма да издържа до август да не му видим очите и мен ми иде се метна у Босфора ,шега ама ми липсва. Disappointed Relieved
Девойката не знам какво да мисля има начин да се добере до номера, но е много трудно. Агенцията на всеки няма да раздава личният му телефонен номер.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 13:33 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт