ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Разбира се че не и е давал номера си. А го е дал, а е станало битер натоварен ден на 112...Девойката е открила начин да се свърже с него, един  такъв е който споменах по-горе, отива в агенцията, спи пред вратата и така докат кандисат.....Чрез общи познати, Ча да е в някаква акция че много време липсва вече, а не иска да се показва, пък трябва да напомни за себе си... Може и той да и позвъни от скрит номер, като връзката отново става чрез агенцията... Навремето беше казал че с няколко фенки обшувал редовно по телефона, било му приятно да си говори с тях - ние реално за тоя човек и как общува нищичко не знаем, та всичко е възможно.

Дуда ни показва че и тя е някъде там на морето...

Една от любимите ми снимки, която е кадър достоен за рекламна фотосесия или по-добре за Нешънъл Джиографик.

Във ВК пуснаха тази снимка с новина че имал предложение за реклама от световен бренд за производство на водолазно оборудване. Отказал бил, ако изобщо е вярно....

# 166

Каква красота ! Всичко си има само дето неглижира мрежите и се крие за ролята.  Типично в негов стил!
Щом са на морето се надяваме  да го фотне някои . Папараците нерде блеят , на сушата някой фен да го фотне. Или отказва  по разбираеми причини.
Ще мрънкам , какво ще стане като видим Барбароса , егати и криенето  и спотайването!
Фанал е риба ама няма да издържи и ще се фотне с нея Rolling Eyes
 Дуда с нейните намеци бактън начи !
Хубави пейзажи ,  харесвам да гледам такива .
Тя го прави да се знае с кого е ако сме забравили. Не сме забравили ,че сте заедно  и прайте креватна гимнастика. Медийте им е скучно и пишат след като са сдобрили след поредната раздяла и са на романтична почивка в Бодрум. Вероятно обикалят с яхтата.

Имат общи неща , които и на двамата им харесва , може на Дуда да и харесва рибите , да ходи по реки в тинята.
Любов или не засега се разбират. Само да дойде време за проекта на Амазон колкото и да разбира професията Дуда може и да не понесе много страст и любов. Или поне на мен така ми се иска да стане разрива и да иде следващата или да си е свободен най добре ,ах колко сме лошиии Joy

Демет също е запрашила на морето с Руткай стилиста.

голяма скица е на тия награди пие от скука и две жени си говорят през него и блее в тавана Joy

▪Хазал Филиз Кючюккосе по слухам является кандидаткой на главную женскую роль в сериале Барбаросса и по совместительству партнёршей Чагатая Улусоя.
 Всички ще ги изредат докато Официално не се потвърди. Писала съм че ги искам двамата сякаш не в историческо.

много е готина тук Heart Eyes

Редакция с днешна дата ,като няма пост след мен .
Нищо ново около нашите ,чакаме Хазалка с обявеното интервю в ИГ.
Тя е активна за разлика от пирата.Показва често и Фико Heart Eyes и не се притеснява от това.
Различно реагират ,нашата се пали не винаги има смисъл . Като е известна трябва да е готова затова. Половинките винаги ще има недоволни,но Мишо си знае че я Обича ,както и шаманката е уверена и вика ГледайтИ ,ЗавиждайтИ колкото и да ме плюете той ме харесва и си живеем заедно.
И днес няма фото от моряка ,направо ми иде да дам Игнор на Ча ,но ще издържа,не се забравя лесно това чудо на природата. Всеки път с различен образ и роля.
Чудно ми е като е на морето тия нерде блеят ,папараци няма ли ? На сушата някой да го фотне. Крие са ама Докога !
Вируси ,ама не пречи на журналята да причакват на улицата и да снимат.
Сега Бурак Дениз и колежката са ги снимали като отиват на снимачната площадка. Диляна с предпазна маска Бурак нямаше маска.
След Мистър грешния и пирата ,този по блу тв също го чакам,харесват ми от промо снимките и мисля ще си допаднат двамата. Героя на Бу Дениз ще е журналист. Ама много сериали станаха та дали всичко ще изгледам...

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 16:35 от femmi2

# 167
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феми, как да ги фотнат като нашия е у дълбокото, а на сушата са се дислоцирали на изолирано място. Поне Кака ни е информирала, че са в Чешме, докато ни демонстрира качеството на задните си части. А може и да казва, че от 19-ти ще са в Чешме ... не я разбрах съвсем точно.

Да ме знаете, че в момента леко съм кривнала по Джановата пътека. И без това покрай Чачун нищо ново.

# 168
  • Варненска клюкарка
Проф, запознати пишат че снимката е от 19.06. миналата година. Подобно видео  от това място и с този екип имала в инста си - и аз се сетих за него, люлееше се на люлката на която сега е стъпила.
Бяха писали че са хванали пътя за бодрум, а оттам към Чанаккале, но то нали знаеш, вскяка информация за нас е предпоследна, кой ги знае вече къде са. От друга страна Ча доста често лови риба край бреговете на Чанаккале, може би защото често наминава към родителите си и роднините му които също живеят там.

Какви красиви очи Heart Eyes

От тази вечер започва повторението на НИ.

Доста впечатляващо заключение за девите пък и за везните, нашия нали е с единия крак на едното място, с другия на другото Laughing

ПП Проф, аз пък други проблеми си имам с форума, ама голяма досада, понякога чак не ми се влиза Smiling Imp

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 21:31 от Беллора

# 169
Здравейте!
HeartHeart
Нашия хабер си няма да се появи !
Вече ми се изпарява желанието да го чакам ,то бива криене заради ролята.
Киво от пневмонията не се беше снимал,но зарадва феновете си с нови снимки . Успокоиха се че е добре ,но косата му порастла . Заради роля или не е посещавал фризьор .
Сега ще участва на 16 юни в социално събитие на Уницеф от вкъщи .
Сега ще погледна за превод на интервюто на нашата в ИГ.
Ако разчитаме на рибаря темата да е изпаднала вече . Винаги си припомняме стари неща гифки ,снимки ,интервюта.
А,поредната клюка за актьорите е че Туба е разделена с Лабумски ,пък той задявал Фарах Зейнеп Joy Ша паднЪ с тия нерде пък нея намесиха.

За пребиваването им едни пишат Бодрум,Чанаккале при родата . Фотографията на Дуда е стара не е от сега . Що я качила ,може би ни казва че ще ходят пак на същото място с ашкъма.
Плювкаме я поне ни осведомява за локацията.

красавица инатлива
Хазал Кая назвала тройку своих любимых турецких актёров.
Кыванч Татлытуг
📍Чагатай Улусой
📍Арас Булут Ийнемли

Нейните любими артисти не се изменят:wink:
 Бурак Дениз също се разбират,не може да изреди всички.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 20:06 от femmi2

# 170
  • Варненска клюкарка
Снощи FОX е повторил първа серия на НИ и за сериал приключил излъчване само преди година, започнал повторение през лятото когато след 2 месеца карантина ги отвързаха да излизат е направил доста приличен рейтинг- 2,49% браво!

Фемо, от коя група това за любимите и актьори? Честно казано повече би ми допадала с по-малко инати и повече спокоен разум без да се пали. Нещо във визията и... като селска мома на мегдана ми е newsm43 Тя е доста бледа и като се белоса така и като мацне по-ярко червило  става някак прекалено ярко. Перфектна ми е с нюд грим с акцент само на очите Heart И въобще в повечето случаи дребни момичета прекалено нагримирани не изглеждат добре, техния чар е че са по-нежни, а като се намацат започват да изглеждат като деца свили червилото на майка си. Затова наскоро казах че колкото е красива Озгю Кая, и като се намаже  става гротескно, а на нея ръстът и и едната и младост стигат за да е сладко момиче. Ох днес ми е ден, да не продължавам че....
И темата на интервюто е една.... подкрепа за гей движението  ooooh! Необходимо ли е да казвам как изглежда това  от устата на омъжена жена, родила дете, в страна като Турция, ами че там ненормални колкото искаш, утре ще и плиснат някоя киселина и отиде  ooooh! И аман от развяването им на тия и правата им, кой им пречи да се обичат без да го навират на хората в очите.
От известно време светът върви към някакви крайности, само какво се случва в Америка, аз ли не мога да ги разбера, но в момента се прекланят на един престъпник с 5 присъди за наркоразпространение, кражби, измами, насилие и какво беше още... Видиотените му сънародници милиони събраха за семейството му, във време когато животът е труден за всички, въобще някаква много сбъркана история, че взеха че подпалиха и целия свят. Вчера са свалили от НВО Отнесени от вихъра, какво следва, да забранят и книгата ли? Или да я пренапишат, както преди 20  и няколко години с конкурс избираха кой да напише продължението и? Ама че идиоти, та това им е историята, може да е срамна, но няма как да се откажат от нея, защото това е част от  от тях, вече се е случило, могат само да се поучат от грешките си. Много обичам книгата, нямам спомен колко пъти съм я чела. Все едно при нас да забранят Време разделно че да не дразни част от населението.

Утре вечер ново интервю при някоя си Рашел...

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 19:41 от Беллора

# 171
Белче Hug  Заповядай от тази група
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_611495

И на мен не ми хареса вида й ,но го отдадох  от камерата и носа в близък план го прави дълъг и грозен. Карамазъто се трае.Косата е хубава дългичка.
Подкрепила е гей обществото и казала , че  Фико е отделна личност и тя би му помогнала само.
если она узнает, что ее сын решил выбрать нетрадиционную ориентацию. Хазал ответила, что никакой реакции не будет, так как это не ее дело. Ее сын - отдельная личность, она не может им командовать. Она может быть только его спутницей и поддержкой. Если ему будет нужна ее помощь, она ему поможет и поддержит, потому что очень любит его. Все остальное ее не касается.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 22:15 от femmi2

# 172
  • Варненска клюкарка
На тъп въпрос какво да отговори, и то в директен ефир. Отделно че и да плаче и да се тръшка няма да има файда, защото това не зависи от възпитание, а е природа.... Доколкото разбирам това за сина и е въпрос на зрител от интернет прочетен от водещия. Не знам какво са очаквали да чуят, няма майка която да не страда ако това се случи на детето и, но по-добре да не се изказва повече по такива теми, в Турция това е опасно.
Да, носът и става дълъг когато я снимат изотгоре или се селфи, пък тя не се научи да се селфи, ръката и винаги държи телефона високо над лицето и, винаги повдига вежди, и става една.... Или на такива интервюта като приближава глава към монитора пак се получава този ефект... В роля, особено във Фериха лицето и е много красиво и нослето и е малко.

# 173
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И на мен не ми харесва на тези снимки. Както и темата, по която се е съгласила да говори.

# 174
Още един превод от тиймито за тримата актьори , които следи с особен интерес Къванч ,ЧУ и Арас Булут. Откровена и друг път го е споделяла. Предполагам новите проекти ще следи, особено мащабния Барбарос .При тази Рашел какво ли ще измъдри.На това фото Ча ми е смешен все едно гарги са го накацали. Изглежда на повече години от колко е .
Цитат
На вопрос журналиста какие ее самые любимые актеры Хазал Кая ответила, что у нее очень много любимчиков, но есть три актера, за работой которых она всегда следит с особым волнением - это Арас Булут Ийнемли, Чагатай Улусой и Кыванч Татлытуг

Скоро в Чили ще излъчват Ичердето

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 16:49 от femmi2

# 175
  • Варненска клюкарка
Като цяло това е любимата тройка актьори на много зрители, а Хазалинда е имала късмета да работи и с тримата. За мен от всички най-талантливия е Арас, казвала съм ви че там докъдето гледах Времето, го гледах заради него, Еркан винаги ми е бил неприятен, а в този сериал малкия го изтика от централната роля с лекота. Играеше, скъсваше се в ролята на малкия бунтар Мете, жалко че сценария на Марал беше толкова невъзможно тъп. Ча го докарва от харизма и красота, често забелязвам да преиграва.

Хазал в интервюто казва че няма пластични операции, само е оправила зъбите си. Казва също че тъкмо 3 пъти се е налагало Аксой да я убеждава да се съгласи да играе в АФК, а на нея сценарият и се виждал банален. Страхувала се и от провал, било много скоро след успешната и роля в ЗП. Успокоила се чак след като видяла отличния каст. Навремето в едно от интервютата си по време на АФК беше казала че най-много натежало мнението на майка и, която почти насила я накарала да подпише, каза че не я оставила на мира докато не го направи. Типична везна, колебаеща се и несигурна до последно. Браво  на Аксой че не се отказва лесно от Хазал, браво и затова че е сменил навреме главния давайки шанс на Ча Heart Eyes За нас ще остане тайна как точно е решил да смени един много красив 20 годишен актьор с опит макар и не голям, с друг много красив 20 годишен  без капка опит. Има и друго за което се сещам сега - в някое от безбройните интервюта на някого по време на сериала, се разбра че снимките е трябвало да започнат в началото на август 2011, а те започват през октомври, чудя се дали колебанията на Хазал не са станали причина за забавянето на старта на проекта? Това пък от своя страна е дало шанс и на Ча, защото ако бяха започнали през лятото, щяха да имат достатъчно заснет материал и този момък  от конкурса нямаше да им трябва.... Както се казва съба, всеки е бил на правилното място в правилното време.

Вчера случайно попаднах на сцена от Фазилет с двадесетина годишни актьори. Сцената много подобна на една от АФК, нещо повече, и двата момента писани от една и съща сценаристка.... С тази разлика че грам химия и добра игра не видях от Афра, тя даже не можеше да заплаче след като майка и я наби, а само кривеше уста и като цяло физиономията си. В нашия случай Емко отведе пребитата Фера от автогарата пред очите на брат и, закарвайки я в хижата, а в новия случай двамата млади избягаха през автогарата качвайки се на автобус пред очите на майката на момичето, която я изпусна за секунди и каква изненада, озоваха се в някакво къще някъде си насред гората.... Накратко- една и съща сценаристка, отново двама 20 годишни, отново момъкът отвеждащ девойката далеч от семейството и след побой, ама повторението на сцената с нови лица предизвика у мен само досада и скука ooooh! Та сценарий сценарий, вярно много зависи от него, а тук сцените сходни, сценаристката една и същае ама актьорите второ издание  пълна скръб. Браво за нашия тандем Two Hearts

# 176
В предното да допълня освен това ,което коментирахме е отговорила за героинята си Нихал че е богата ,не се чувства свободна ,живяла в златна клетка .

Нощната бомба от Ранини ще я оставя на Бел да пише или после ще допиша .

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 13:48 от femmi2

# 177
  • Варненска клюкарка
Хазал е сравнила Нихал и Фера, казала е че последствията за тях в семейството в което са отрасли са едни и същи, ужасно потиснати и контролирани, разликата е само в социалното им положение.

Поредната порция въпроси отправени към Ранини по повод "Музея" и нейните отговори
Цитат
❓ Когда Амазон прайм придет в Турцию? Когда по твоему начнутся съемки "Музея невинности"?
✅"Музей невинности" проект не связанный с Амазоном на самом деле. В 2021 придут по-моему. Уже собирают фильмы и сериалы.
❓Ранини ханым, кто станет главной героиней в фильме "Музей невинности"?
✅Я не знаю, что в головах продюсеров, но делаю свои умозаключения. Бармак продюсер проекта. Он не захочет делать локальный проект. Зачем ему снимать фильм для Турции? К тому же это произведение бестселлер и заграницей. По-моему, фильм будет на английском языке и сниматься будут голливудские актеры. Иначе мне не кажется логичным.

Кой е Ерик Бармак
Скрит текст:
В связи с тем, что именно Эрик Бармак будет продюсировать новый сериал Чагатая Улусоя "Музей невинности", пришло время поближе познакомиться с этим человеком. Впрочем, поклонники актера знакомы с ним не первый год, ведь именно Бармак, являясь вице-президентом компании Нетфликс по международным проектам контролировал создание сериала Защитник. Также в его портфолио такие сериалы как Священные игры, Марсель, Субурра, Тьма, Телефонистки, Дождь и другие.

Никой нищо не знае, отново всичко е в сферата на догадкитец Не намирам и голяма логика в това сценарият да се пише от турци пък да го играят чужденци и въобще тогава що им е Ча, отново ще трябва да го дублират но този път на английски, защото съдейки по представянето му миналата година на наградите в Абу Даби, още е доста далеч от холивудското произношение.
Ако е за американския пазар, предвид че ще е на платформа, много вероятно е сериалът да е само секс и кръв, като първото много не ми се връзва с нашия човек особено с визията която друса в последно време, изглежда ми мек и отпуснат, но пък знае ли човек, както се казва и живи габи ще гълта ако целта му е филмовата мека.
Не знам дали ще си спомните, но през 2017 бях дала пример с Холивудския дебют на Уилям Леви, но той е в другата физическа  крайност, анаболен, натрупан е като животно, грозна работа. Първата му роля е на любовник който се разхожда все гол и все е в акция с някоя мацка.... Той е кубинец, минал през мексиканските сериали, но е с американски паспорт и визия, бял, рус и с перфектен английски.  И той е Дева, и той си има една кака с която ту се разделят ту се събират, но каката му е родила две руси деца и изглеждат като американско семейство. Но Уилчо първо е минал през видео на Дженифър Лопез, това си е голям успех. Ча такъв късмет едва ли ще види....Ча ако някой му пише сценарий да го праща за щатско както ви казах очаквам нещо ала красив бомбаджия, красив труп, ама това би било за няколко минути....или най вероятното красив любовник като Уили.... кО отслабне и стегне мекиците разбира се. С всичко това казвам че никак не ми се вярва размишленията на Рана ханъм да се сбъднат. Турски сценарий го свързвам с турски актьори и като цяло турска история.

Ако първо нашия го беше видяла Дженката и да го покаже на целия свят както в този случай... ехее, тогаС можеше и да се вържа на горните неща в руския превод...

# 178
Бееел ,донесла си размисли на Рана ханъм. Когато редактирах поста имах работа и не можах да пиша .
О,кубинеца в клип на Дженката .
Какво става с този човек знаеш ли снимали се още в латино сапунки?
Доколкото знам се разведе с неговата от която има деца или не са били женени ?
После ще дописвам още засега толкова .

# 179
  • Варненска клюкарка
Фемо не знам дали е нова, ама тъй кат гледам снимката в скрития текст каката си е на място, т.е до него. За брак знам че отричаха, но в някакъв момента се разбра че отдавна са бракувани, нещо като 5-6 години назад... Аз не го харесвам и не следя, просто се сетих как той  от актьор в сапунки в Мексико додрапа до роля в Холивуд макар и незначителна. Просто и да не следя някои новини ми попадат, така разбрах че е минал през леглата на всичките си колежки, ама все се връщал при жена си... Последно по някакво кино предаване по някоя от нашите телевизии преди няколко години чух че е имал 2-3 минутна роля в Пришълецът ли беше ще те излъжа, ама като казвам това заглавие, звучеше примерно така "Пришълецът 5" и за няколко минути се е отъркал у Мила Йовович. Иначе във ВК има групи за всичко, ето ти  https://vk.com/william_levy_club

Скрит текст:

Както казах давала съм го за пример преди години, как от латино сапунки стигна в САЩ, но и за него и за Ча продължавам да смятам че ще бъдат най оценени и уважавани на мястото на което са станали популярни и обичани, Холивуд не е лъжица за тях и въобще за неамериканци, по-точно хора на които английският не им е майчин, много трудно пробиват на онова място. Обикновено латиносите играят гангстери и обслужващ персонал, мюсюлманите са фанатизирани бомбаджии, азиатците търговци и престъпници. Просто в онази действителност зад океана повечето от изброените се занимават с това, и драгият американски зрител е свикнал да ги възприема като такива и по филмите.

Тези дни ми попаднаха и резултати от промото на Джан и Йозге в ЮТ. Не знам, но според мен откъм лайкове и дислайкове нещата не изглеждаха добре, двете категории бяха почти еднакви на брой, а промотата обикновено се гледат от фенове или най-малкото заинтересовани от проекта и най-често нехаресванията са към 10% от общото количество гледали, а тук наполовина харесващи и нехаресващи. Според мен това не е добър знак Rolling Eyes Профа да каже като се пояи.

Общи условия

Активация на акаунт