Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 046
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Аз като привърженик на здравословния начин на живот не бих. В никакъв случай

# 76
  • на брега на морето
Зависи дали говорим за малко бебе или за "кърмене за приспиване "( символично) след 2 годинки. За малко бебе и аз не бих. Иначе 2- то не е толкова страшно- според мен. Е, те кърмаческите години минават бързо. После човек ще си навакса откъм красота.HugHands Nail Care( И то го казвам от гледната точка на жена, кърмила непрекъснато 5 години.)

# 77
Зависи дали говорим за малко бебе или за "кърмене за приспиване "( символично) след 2 годинки. За малко бебе и аз не бих. Иначе 2- то не е толкова страшно- според мен. Е, те кърмаческите години минават бързо. После човек ще си навакса откъм красота.HugHands Nail Care( И то го казвам от гледната точка на жена, кърмила непрекъснато 5 години.)
Адмирации!

# 78
Както обещах, ви споделям впечатления от 3D базата на Fox.  Свалях я за първи път вчера. В сравнение с Коди правя изравняването (укрепване)на нокътната плочка може би два пъти по-бързо. Не ми се наложи да пиля изобщо след това, и то на много дълъг нокът с квадратна форма. А тя по-принцип се изравнява доста трудно.Много ми е удобна, гъста е , четката ми харесва, не се разтича, въобще 10 точки за слагане, предпочитам я пред Коди.
С носенето проблем нямаше дъщеря ми, носи я без проблем четири седмици на много дълги нокти, и то форма квадрат.
Има лек нюд оттенък, но не става за френски, не е плътна. Ако се сложи тънко, един-два слоя, ще си е съвсем прозрачна.
Обаче, ако можете да повярвате, с течност се сваля по-трудно от Коди. Поизнерви ме. Не че не я свалих. Та си е за сваляне с ел.пила определено.
Ако благоволи дъщеря ми да направи снимка, ще кача. Един много нежен лилав лак на Комилфо, почти млечен, хареса ми, и нанасянето приятно, два слоя тънки бяха достатъчни. И камъни, естествено 😁.

# 79
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Две нови, за мен, марки си поръчах да ги пробвам ... Единият лак Silcare е пробван само на мостра, та няма да ви казвам за него, но ... прекрасен цвят, прекрасна четка и нанасяне и е само 6 лв. Simple Smile
Другата марка е Chiodo ... Много интересен цвят ... не е оранж ... нещо като много тъмна горчица, но със засилен оранж ..., абе интересен е Simple Smile. Шишенцето е страхотно, четката и нанасянето също. По-светъл е от снимките ...

Скрит текст:

# 80
Здравейте въпроса ми е какво ви е мнението за гел лак pretty

# 81
Аз съм бясна! Майсторът ми надра новата кухня - съвсем малко е, но тя е слонова кост и се вижда много.😖😖😖 Чудех се тези дни по женски дали може да го мацна с гел лак и да го изпека (дъното на лампата ми се маха) или да действам с обикновен лак🤔🤔 Кое би било по-добре/по-издръжливо на мдф-а? Или да не пипам да не го окепазя още повече? Благодаря предварително, момичета, аз отивам да дишам дълбоко ✌
Сложи снимки и кажи от какъв материал е кухнята, какво точно е надрано. Има си специални продукти!
Иначе - може и акрилна пудра, за запълване на драскотините и отгоре гел-лак, но пак казвам има си продукти за покрития, дърво и т. н.

# 82
  • Варна
Аз имам един техен - номер 100. Цвета е хубав, летен неон, но е рядък и непокривен.
Има по-хубави китайски. Не бих купила отново.

# 83
И аз имам един, който много харесвам. С добра консистенция и четка,  нанася се добре, но се маха трудно. Харесвам палитрата им, но като разфасовки са ми големи и затова не ги купувам.

# 84
  • На плажа
Имат и малки разфасовки,имам много цветове.Случва се да има някой непокривен,но повечето са прекрасни.Няма опасност да се набръчкат при поставяне.Може би затова се свалят по трудно-аз свалям с пила.Поръчвам от Прити Зон-имат разфасовки по 10мл.

# 85
Един много нежен лилав лак на Комилфо, почти млечен, хареса ми, и нанасянето приятно, два слоя тънки бяха достатъчни. И камъни, естествено 😁.
Кой е номера на Комилфо? Много харесвам марката.

# 86
Предложете ми добри китайски марки гел лак

# 87
  • Варна
Аз харесвам Beautilux и Elite99.
Има ги и в бг сайтове за проба. От Китай идват за около 1.5 месеца.

# 88
Един много нежен лилав лак на Комилфо, почти млечен, хареса ми, и нанасянето приятно, два слоя тънки бяха достатъчни. И камъни, естествено 😁.
Кой е номера на Комилфо? Много харесвам марката.
Нежно лилавото е D068.

# 89
  • Mostly in my mind
От китайските харесвам Азур.

Общи условия

Активация на акаунт