Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 412
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
  • ново
Почти безобидна, от къде поръча Silcare?

# 91
  • София
Почти безобидна, от къде поръча Silcare?

Появява се често, на мен 86 много ми хареса.
https://makeup.bg/product/407058/

# 92
maminka
Това ли? В сайта въобще не изглежда като лилаво Rolling Eyes

# 93
maminka
Това ли? В сайта въобще не изглежда като лилаво Rolling Eyes
Да, точно това е, даже си прегледах поръчката. Това ми е от първата поръчка, и до момента не го бях пробвала. Мислех го за бледо розово, почти нюд, а дойде бледо лилаво... Снимките им са много далече от истината.

Излъгах неволно. Намерих още един маникюр с него, може би ми е първия на моите нокти...

Цвета на първата снимка е много по-близо до истината.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 10:31 от maminka2

# 94
  • Mostly in my mind
Някои цветове действително много се различават реално от снимката. На мен така пари ми върнаха заради несъответстващ цвят.

# 95
Любимото ми червено Heart Eyes

# 96
Много хубав маникюр! Blush

# 97
  • Sofia
Момичета не съм си правила сама френски маникюр и бух искала да попитам някоя от вас ползвала ли е форми от този тип: https://nailsbg.com/produkt-kategoriya/manikyur/dekoracii/lenti-frenski-manikur/

Моето разбиране е, че се нанася база ( в случая цветна, изпича се след което се залепя лентата и частта, която е отделена се запълва с бяло след което лентите се отлепят и се изпича. Не съм сигурна обаче това залепяне и отлепване на лента не наранява ли слоя с базата т.е тя мисля, че си има лепкав слой който остава след изпичане. Моля за съвет, без форми не съм сигурн, че ще мога да направя белите линии.

# 98

Айде и мойто нов ноктаж. Вече по-къси. Вчера ми ги прави, но днес ми се отчупи едно ъгълче, тръгнало е и друго. Не съм ги тормозила. Какво да правя, да и звъня да ги кърпи ли?

# 99
В началото на Ковид сагата и оставането в къщи ме изби на шопинг и си закупих някои нови продукти, някои успешни, някои не чак толкова.
Днес за пръв път пробвах новите база и топ на Secretly някакъв хибрид 2. На пръв  поглед много ми допадат, топа е без лепкав слой, чудо направо 😀 ще видя колко ще издържи.

# 100
Момичета не съм си правила сама френски маникюр и бух искала да попитам някоя от вас ползвала ли е форми от този тип: https://nailsbg.com/produkt-kategoriya/manikyur/dekoracii/lenti-frenski-manikur/

Моето разбиране е, че се нанася база ( в случая цветна, изпича се след което се залепя лентата и частта, която е отделена се запълва с бяло след което лентите се отлепят и се изпича. Не съм сигурна обаче това залепяне и отлепване на лента не наранява ли слоя с базата т.е тя мисля, че си има лепкав слой който остава след изпичане. Моля за съвет, без форми не съм сигурн, че ще мога да направя белите линии.

Лентичките не нараняват и не оставят никакъв слой по изпечения цвят. Всичко друго си е както си описала. Само не забравяй да изтриеш лепкавия слой от базовия цвят преди да започнеш да лепиш лентичките и да правиш бялото.
Върни се 2 страници назад и прочети това, което съм написала в последния си коментар за направата на френски. Бях споменала няколко подробности относно моя първи опит френски (бая зор беше) Joy. Но мисля, че ми се получи добре като за първи път, бях качила и снимков материал Simple Smile
Ще чакам да споделиш и твоя първи опит

# 101
То има и бази без лепкав. Въобще защо не са всички такива, това лепкавото само пречи.

# 102
Привет, момичета Simple Smile

Най-накрая си купих цветен лак на Коди Simple Smile
Номера е 30BR. Да видим как ще се държи. Снощи след душа, изчаках два часа и тогава се лакирах. Процедурата бе следната: спирт върху марля, ултрабонд на Коди, нова каучуков база на Коди (печене 2х60 секунди) , два тънки слоя цвят и един пласт топ без лепкав слой на Коди. Държах ръката навътре и нагоре към лампичките. Сега да видим трайността каква ще е и дали някъде бъркам в протокола. Ако пак падне - не знам ..

# 103
Здравейте, моля за съвет, каква печка да си взема в рамките на 50-70 лв?

# 104
  • На плажа
Привет, момичета Simple Smile

Най-накрая си купих цветен лак на Коди Simple Smile
Номера е 30BR. Да видим как ще се държи. Снощи след душа, изчаках два часа и тогава се лакирах. Процедурата бе следната: спирт върху марля, ултрабонд на Коди, нова каучуков база на Коди (печене 2х60 секунди) , два тънки слоя цвят и един пласт топ без лепкав слой на Коди. Държах ръката навътре и нагоре към лампичките. Сега да видим трайността каква ще е и дали някъде бъркам в протокола. Ако пак падне - не знам ..
Скрит текст:
Ако пак падне сложи някакъв по-сериозен обезмаслител.Понякога спирта не е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт