Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 409
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Момичета ,има ли някакви противопоказания в един и същ ден да се прави фотоепилация и маникюр или боядисване на коса и маникюр?
Имам два свободни дни и трябва да свършва всичко и се чудя мога ли да ги съчетая.

# 106
Sweat SmileПърви опит за маникюр с фолио. Другият път преди да започна определено ще изгледам 1-2 клипчета Rolling Eyes

Скрит текст:

# 107
Sweat SmileПърви опит за маникюр с фолио. Другият път преди да започна определено ще изгледам 1-2 клипчета Rolling Eyes

Скрит текст:

Много е хубав!!

# 108
  • на брега на морето
И на мен ми хареса, Надито!:hugs: Много е нежен!:heart_eyes:

# 109
Привет, момичета Simple Smile

Най-накрая си купих цветен лак на Коди Simple Smile
Номера е 30BR. Да видим как ще се държи. Снощи след душа, изчаках два часа и тогава се лакирах. Процедурата бе следната: спирт върху марля, ултрабонд на Коди, нова каучуков база на Коди (печене 2х60 секунди) , два тънки слоя цвят и един пласт топ без лепкав слой на Коди. Държах ръката навътре и нагоре към лампичките. Сега да видим трайността каква ще е и дали някъде бъркам в протокола. Ако пак падне - не знам ..
Скрит текст:
Ако пак падне сложи някакъв по-сериозен обезмаслител.Понякога спирта не е достатъчен.
Да, мислех си да си взема и nail freshener на Коди. Дали има смисъл да сложа топ след няколко дни (първо спирт и после още 1 слой топ лак)?

# 110
  • Пловдив
Ох, много хубав този 30BR, неон идва, нали?

# 111
  • Paris, France
Момичета ,има ли някакви противопоказания в един и същ ден да се прави фотоепилация и маникюр или боядисване на коса и маникюр?

Според мене не, но можеш да питаш. Ако фотоепилацията не е на пръстите на ръце и крака не виждам проблем. Ако е, не съм компетентна, но според мене не бива да се ползуват УВ лъчи на фотоепилираното място за известно време.

магдалена, 2 часа след къпане в ноктите има остатъчна влага. Аз се лакирам сутрин, като съм се изкъпала вечерта и до следващата вечер не се къпя, гледам да не мия ръцете и да не пипам горещо вещи или топла вода. Може да пробваш фрешер, но може да се наложи кисел праймър както Дани те посъветва. Държиш ли пръстите с връх надолу докато се лакираш? 2 минути е много за базата на Коди.

# 112
  • София

магдалена, 2 часа след къпане в ноктите има остатъчна влага. Аз се лакирам сутрин, като съм се изкъпала вечерта и до следващата вечер не се къпя, гледам да не мия ръцете и да не пипам горещо вещи или топла вода. Може да пробваш фрешер, но може да се наложи кисел праймър както Дани те посъветва. Държиш ли пръстите с връх надолу докато се лакираш? 2 минути е много за базата на Коди.

Нев, това не е ли в повече.... редовно си мия ръцете преди маникюр и проблеми с трайността или други не съм имала. За мен е важно да се избягват кремовете в деня на маникюра, водата не виждам как ще навреди.

# 113
Каква може да е причината според вас ?
Скрит текст:
Предположих,че е от огъване на нокътя и подсилих с два слоя база, но пак имам на тук там. Не намирам логика в проблема.
Използвам базата на Сикретли.
В момента съм така- подлъгах се по снимка на цвета (Carrie),но не ми хареса и май ще се носи само мат...
Скрит текст:

# 114
Последното ми маникюрче, в светло синьо. Отлежават си едни цветове на веналиса при мен, ще им мине срок на годност докато ги изпробвам.... Светлосиньото щеше да е идеално, ако беше малко по-светло😜. И броката е на веналиса, казвала съм и друг път, те нямат грешка, всички, които имам ми харесват.

# 115
  • Down south
@ maminka2

Красив маникюр, не харесвам синьо, но формата на ноктите ти е забалежителна. Много ми хареса! Както всъщност и формата на nadito0o от по-горен пост.

# 116
Благодаря,Невена.
И аз пека по 2 мин базата на Коди.Уж за по -сигурно. Всъщност всичко пека по 2 минути.
Лампата ми е sunone .
1 минута достатъчна ли ще бъде ?
Аз установих, че лака ми се надига когато мия с гореща вода и ръкавици.
Откакто ги махнах ,нямам проблем,пак си мия с гореща вода.

# 117
  • Варна
Още едно невероятно динено червено от Neess, опитах да снимам в лампата, та пръстите изглеждат доста кривички, но може да съм полезна на някой с цвета. Много покривен.

# 118
  • Paris, France
над ,  радвам се за тебе,  но магдалена има проблем с трайност. Сега и аз мога да се мия и лакирам, но ако преди 5 години се лакирах 2 часа след къпане се отлепяше на другия ден. Усещах си ноктите твърди само суърин. Измия ли с вода ставаха меки. Крем не ползувам изобщо отдавна. Струва си да пробва, като, както знаеш не обещавам 100% успех.

Надигане на гел-лак и мехури отдолу - причините са:

1. Дебели слоеве. Не ми се е получило никога, но лакирам тънко. Това помага при повечето случаи.

2. Недопичане, но по-дълго печене обикновено не помага ако слоят е дебел. Ако недопичането е от липса на фотоинициатори лакът се разбива дълго, бърка с клечка за зъби ако е гъст. Ако това не помогне - кофата за боклук.

3. Базата не прави спойка с нокът, влиза вода и повдига лака. Ултрабонд по цял нокът, кисел праймър, добро обезмасляване, объркване с ацетон и спорт, под нокът.

4. Горният слой база остава недопечен под цветния лак, който е прекалено пигментиран. Бързане на лепкав слой преди цветен лак. Що ли ги правят с лепкав слой, дето вика Амини?

5. Нокътят не е добре омаслен и достатъчно кисел, като гъба поема вода и тя повдига гела на някои места. Масло за.нокти под нокът и около него на всяко миене с вода, оцет или лимон след миене с алкален сапун..

амини, стискам палци Секретни да е твоето. Отчети се като го свалиш!

# 119
Последното ми маникюрче, в светло синьо. Отлежават си едни цветове на веналиса при мен, ще им мине срок на годност докато ги изпробвам.... Светлосиньото щеше да е идеално, ако беше малко по-светло😜. И броката е на веналиса, казвала съм и друг път, те нямат грешка, всички, които имам ми харесват.

Страхотен цвят! Много актуален за сезона.
Аз се загледах във френския, би ли споделила как го постигаш, каква четка използваш ? Hug

Общи условия

Активация на акаунт