Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 414
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. това ми е новия маникюр и съм много доволна от себе си. цветовете са на gdcoco. . също исках да попитам дали е правило снимките дасе скриват. ако това е така, моля за извинение и веднага ще се поправя. може ли някой да ми обясни как става скриването?

# 121
  • Sofia
Гергана - много добре изглежда. Маминка - при теб също и френския е чуден. Моя въпрос е някой ползвал ли е Gelure или Grattol? Качеството като Коди ли е? Виждам, че Grattol пишат, че е произведен в Германия и хипоалергичен, но ще се радвам да чуя вапите мнения.

# 122

Страхотен цвят! Много актуален за сезона.
Аз се загледах във френския, би ли споделила как го постигаш, каква четка използваш ? Hug
Френския винаги го рисувам с гел лак, на един слой. Най-тънката четка използвам. Първо рисувам много тънко, след това без да пека добавям още малко лак, да уплътни цвета. Леко изравнявам с топ лака, за да няма неравност.
Пробвала съм и с лепенки, не ме задоволява резултата, и с махане преди, и с махане след печене, и след 10 секунди печене....

# 123
  • Варна
Аз никак не останах доволна от база и топ Secretly hybrid 2. Базата трудно и бавно се изравнява, получиха се подобни бабуни като на Обичах. Базата много трудно свалих, топът се надра за 1-2 дена без да правя нищо кой знае какво. Кучио са ми супер в сравнение с тях.

Обичах, ти да не ползва новата ръбър база 2? Знам, че и ти я поръча.

# 124
kristin@ Много се изненадвам от мнението ти. По прекоръки от форума преди около месец си ги закупих и са единствените база и топ, които ползвам ( вече 3пъти). Сменям цвета на 14 дни. Правя го, защото ми омръзва и искам да пробвам нови цветове, няма никакво мърдане от ноктите, отчупване и т.н. Блясъкът на ноктите се запазва до последно, прави ми впечатление че и не се цапа изобщо.
Свалянето е също нещо, което много ме впечатли, защото помня “чегъркането” на ноктите ми в салоните. Вече три пъти стоя с памучета с ацетон за 15 мин на предварително запилени нокти и когато сваля лакът е паднал на люспички. Дори почти няма какво да избутвам с пръчица.
Сега ме карате да се замислям дали просто нямам никаква база за сравнение и затова харесвам толкова продуктите. Май трябва да опитам и нещо друго. ThinkingThinking

# 125
Nevena, преди лакирах като ръката лежи на масата. Сега ноктите бяха обърнати към мен като от клипчета на маникюристките. Да, обмислям и аз кисел праймър. Да видим как ще държи сега. Може би, не слагам достатъчно ултрабонд.
Armira, неон е, да. Няма снимане обаче хаха
Обичах, според мен е недоизпечен плюс топла вода.
Maminka, страхотно се е получило.
Вашите китайски лакове изглеждат много плътни. Моите стават на черти при лакиране и прозорат. Хем, че в кутия ги държа в шкаф на стайна температура (не много топло)

# 126
  • Варна
Pinki, супер щом си доволна. Ти база hybrid 2 ли ползваш?
По принцип лоши отзиви за сикретли не съм срещала, но при мен първия път не се получиха добре нещата. Ще пробвам пак по-нататък, ще видим.
 Всеки си има фаворити- продукти и щом нещо работи, не трябва да се сменя.
 От друга страна всеки бранд има успешни и не толкова успешни продукти. Тази база стои намалена на 50%, може и да не е ОК. Нямам опит с други продукти на марката, не мога да сравня.

# 127
  • Paris, France
Пинки, ако не матираш и слагаш каре, почти всяка база пада лесно. В салоните подготвят по друг начин. 15 мин в ацетон е ужасно много за мене.

Кучите марки купуват старите технологии на високите марки. Топът на Кучио е сравним, за мене, само с Гелиш, като и двата са засега ненадминати, а имам поне 50, хаха. Кучио и Гелиш са в друга лига.

Имам и добри китайски попадения, но веднъж дойде диамант, а следващия път г*вно.

магдалена, лакираш с нищо по четката. Нека да има черти! След 3-4 слоя няма, а топът  изравнява. Някои лакове прозират, да. Gdcoco, Venalisa, Beautilux имат плътни цветове.

# 128
Нанасям pre nail, лаково каре, non acid primer. Голям страх ме гони със свалянето, затова се презастраховам и държа 15 мин. Обаче наистина трябва да намаля времето, защото не се отразява добре на кожата около ноктите. Ще опитам да намеря оптимално време.

Конкретните продукти на Сикретли мислех че съм имала късмет да оцеля 50%, но май си е постоянно намалението и съвсем възможно е да има някакъв проблем с тях.
Гледам да не изказвам много мнения, защото все още съм новак и нямам опит като вашия. Гледам повече да чета и попивам 😄
Скоро очаквам база, топ и цветове на коди и фокс  и ще имам по- богата база за сравнение.

# 129
В указанията на базата пише да се нанася много тънко два пъти, като първия се втрие с четка за гел. Засега се държи добре, сложила съм и мижаво каре в средата на нокътя + ултрабонд.

# 130
Знаех си,че Нев ще извади “дебелите книги” :д
По принцип топ лака има страхотен блясък и издържа много (мога да пусна снимка на 6 седмичен блясък).
Не съм ползвала новата база все още.
Дали пък не е сдала багажа защото от скоро имам такъв проблем и то на палци и показалци основно.

# 131
  • Paris, France
В указанията на базата пише да се нанася много тънко два пъти, като първия се втрие с четка за гел. Засега се държи добре, сложила съм и мижаво каре в средата на нокътя + ултрабонд.

Ето това е разликата с Gelish. На Gelish четката е такава, че става за втриване, лакиране, бомбе, запечатване на големи и супер малки ноктета. Същото с четката на Sensationail primer.

The Passion работеше със Сикретлу и го похвали. Не мисля, че е лош продукт, но явно има някаква особеност.

Обичах и доволните от топа на Сикретли. Бихте ли споделили как го поставяте, тънко, дебело, колко време го печете, в каква лампа, колко чакате преди да махнете лепкав слой и с какво махате лепкав ако има такъв?

На.мене Гелиш хич не ми седеше лъскав понякога, докато не прочетох, че е добре да се пече 4-6 минути и да се изчака 1-2 минути преди да се изчисти лепкави. Понякога като избършех лепкавия седеше матов, та пилех, слагах нов слой и печах още 6 минути.

амини, стискам палци това да са твоите продукти. Стискам силно.

# 132
  • Пловдив
И аз взех хибрит базата и топа на Сикретли, за сега нямам оплаквания, добре се държат за двете ползвания до тук.

# 133
момичета. гледам в емаг са пуснали някои лампи на намаление. щях да ви питам дали имате мнение за тази лампа? https://m.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-automat-54w-uv-l … 1&cmpid=81601.  Чудя се дали да рискувам с поръчка от емаг? Какво е вашето мнение?

# 134
Gergana Simidchieva мисля, че намаленията в Емаг са постоянни на тези лампи. Аз поръчах преди повече от месец точно тази на линка от същия търговец. Получих обаче друга лампа, вместо 5цата ми бяха изпратили Х. Не я върнах защото не ми се чакаше и разправяше.
От лампата обаче съм доволна, изпълнява си всичко, което искам и по моя скромен опит пече хубаво. Притесняваме само да не е твърде силна, но за сега нямам проблеми.

Топа на Сикретли нанасям тънко, пека 60 сек, изчаквам около 1-2 мин преди да забърша лепкавия слой. До 15тия ден блясък е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт