Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 428
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
момичета. гледам в емаг са пуснали някои лампи на намаление. щях да ви питам дали имате мнение за тази лампа? https://m.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-automat-54w-uv-l … 1&cmpid=81601.  Чудя се дали да рискувам с поръчка от емаг? Какво е вашето мнение?
Geri, и аз имам тази лампа. По същия начин вместо Х5 plus, получих X, но и аз си я оставих. И смятам, че е ок, но нямам база за сравнение с други. Положително изненадана съм от копчето 99 сек на ниска температура. Пробвах едно изравняване с база, където втория слой база е доста количество и като се пече, малеее рязко си дръпнах ръката. После включих на този тежим- супер, добре изпечено без грам дискомфорт.
А за моя първи гел лак - през първата седмица всеки ден по един два нокътя се отлепяха при свободния край и правех наново. Само безименните не мръднаха. Като правех наново нокът по нокът обаче лаковото каре и пил офф базата, която е на Веналиса ги слагах само по средата на нокътя(около 60-70% от нокътната плочка, ако мога така да обясня) и вече 8-ми ден нищо не се е отлепило.
Искам да ви попитам нещо- мислех да купя този ултрабонд на коди, който така хвалите и заразглеждах моите продукти - на обезмаслителя пише superbond 🤔, та не е ли същото...?!? Започвам с него и мажа на цялата плочка.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 21:52 от krasi1980

# 136
  • София
Знаех си,че Нев ще извади “дебелите книги” :д
По принцип топ лака има страхотен блясък и издържа много (мога да пусна снимка на 6 седмичен блясък).
Не съм ползвала новата база все още.
Дали пък не е сдала багажа защото от скоро имам такъв проблем и то на палци и показалци основно.

Обичах, от къде  си купила топа?

# 137
Va_ni, От емокосметикс

# 138
  • на брега на морето
Най- сетне се лакирах пак.Satisfied Трябваше да чакам един счупен нокът да се оправи, после пък нямах време. Вчера нямах време да си оправя кожичките с ремувър, и набързо вечерта се лакирах.
База индиго протеинова- 2 слоя, лакове( които видях от вас-:hugs:)- Прити гел 165/мляко с мента/ и макаронената Веналиса 937. Топ- веналиса но вип. Костенурката е от едни кутийки с морски украшения- мидички и т.н., наскоро показах една такава. Намазах я отгоре и под нея с база индиго, да залепне здраво.

# 139
Какви римувъри за кожички използвате? Кисне ли се с този римувър? И колко време?

# 140
  • Down south
Какви римувъри за кожички използвате? Кисне ли се с този римувър? И колко време?
Аз ползвам този на CND.
Гъста консистенция, като гел. Стоя с него около 5 мин

# 141
  • на брега на морето

Аз ползвам този на Евелин. И аз стоя 5 минути някъде, чистя ги с дървен избутвач. Изплакват се обилно с вода после.

# 142
Аз също използвам Евелин и съм много доволна. Hands Plus1

# 143
  • Paris, France
Рядко ползувам средство за кутикули, но съм тествана всякакви и всички вършат работа за.моите кутикули, които са тънки и меки ако ги оставя да прорастнат. Със средство за кутикули си махам и мазоли и твърда кожа по краката. Любимите ми средства за кутикули са две. Първото е  CND cuticle away и е кисело. Daylily го е показала. Става и за кожи по крака. Предимството е, че след него можем да се лакираме веднага, защото не е алкално, но аз се лакирам на следващия ден. Другото е алкални и ми се струва, че маха повече мъртва.кожа от краката, а за кутикули не зная, защото моите са тънки и почти не растат. Това:

https://www.amazon.fr/Blue-Cross-Cuticle-Remover-Oz/dp/B00GNHNY16

Имам и малко, с четка, на Victoria, за 2 лева от будка в София и работи.

# 144
С гела на CND се стоеше максимум 10 минути, а работа можеше да се започне след 1 минута “разкисване”, ако помня правилно...иначе и аз ползвам него,а този на Евелин е добра алтернатива, но по на сметка идва CND.

# 145
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Тъкмо идвах да споделя за кутикулите Simple Smile Нев, беше писала за blue cross преди 3-4 теми. Та, поръчах си цял литър Simple Smile Ако, някой иска мога да му отсипя Simple Smile То е ясно, че няма да мога да си го използвам у дома сама Simple Smile Иначе - много съм доволна от него!

Скрит текст:

# 146

Аз ползвам този на Евелин. И аз стоя 5 минути някъде, чистя ги с дървен избутвач. Изплакват се обилно с вода после.

Ползвам същият. На него пише да се изчака 30 сек. Аз чакам около минута. 5 мин не е ли много? В смисъл, да не навреди нещо като прониква в кожата...?

# 147
  • Paris, France
Ако се остави дълго разяжда и нокът, да, но някои хора имат твърди и дебели кожи, които не се разтварят за указаното време. Пробва се, първоначално, с указаното време и ако е достатъчно се държи  толкова всеки път. Ако не е ,се добавя минута и така докато нацелим нужното време.

# 148
  • на брега на морето
Да, четох, че 1 мин е достатъчна, но аз имам трудни кожи сякаш. Затова оставях по- дълго. Не съм забелязала поражения по ноктите в следствие.

# 149
  • София

Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт