Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 460
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета! Идвам с едно питане. Някой може ли да ми каже как, с течение на времето, да оправя формата на нокътя (повечето са така от едната страна, като на снимката). Това, което се вижда отстрани, което е част от нокътната плочка, растяща върху леглото, като ипоппозрастне е много меко и когато пиля заминава с пилата. Незнам дали ме разбрахте:grinning:

# 211
Здравейте, момичета! Идвам с едно питане. Някой може ли да ми каже как, с течение на времето, да оправя формата на нокътя (повечето са така от едната страна, като на снимката). Това, което се вижда отстрани, което е част от нокътната плочка, растяща върху леглото, като ипоппозрастне е много меко и когато пиля заминава с пилата. Незнам дали ме разбрахте:grinning:
Без да съм убедена, че разбрах точно какъв е проблема, ще изкажа лично мнение.
От снимката ми се струва, че влизаш много дълбоко отстрани на нокътя при оформяне на свободния край. Там не се пили. Имам чувството, че нокътя ти е трапецовиден, и се мъчиш да промениш това с пилене отстрани, права ли съм?

# 212
От снимката ми се струва, че влизаш много дълбоко отстрани на нокътя при оформяне на свободния край. Там не се пили. Имам чувството, че нокътя ти е трапецовиден, и се мъчиш да промениш това с пилене отстрани, права ли съм?
Пиля го, защото се разделя от нокътя, който е върху нокътното легло. Мисля, че причината е от едната свободния край започва да излиза от страничната гънка по-назад и точно там имам този проблем. Ето го на снимката, без да обръщате внимание на разранените кожички, престарах се на този пръст.

# 213
Пиля го, защото се разделя от нокътя, който е върху нокътното легло. Мисля, че причината е от едната свободния край започва да излиза от страничната гънка по-назад и точно там имам този проблем. Ето го на снимката, без да обръщате внимание на разранените кожички, престарах се на този пръст.
Разделяне има, защото ти е препилена "точка вроста", мисля, че така го наричат рускините. А това е много грешно, и в дългосрочен план може да възникнат проблеми. Поизгледай клипове на рускините в you tube, и ще си разбереш грешката.

# 214
Момичета, тръгнах да разглеждам по-мощни лампи в алиекспрес. Дори търговците с най-висок рейтинг изпращат фалшиви, неотговарящи на описанието лампи. Много бях впечатлена и то от български коментар и снимки за sun5plus. Мацката я беше занесла да провери каква е мощността й и се оказало, че лампата не е 54W, a 16W Simple Smile  Моята също е от Али, купувана преди 2 години, уж 48W  се води, но винаги е изпичала по-бавно, повече време ми е отнемало, остава недоопечен особено гел ако правя. Нищо чудно и моята да не е с реална мощност. Имате ли изпитан продавач дори в амазон или ибей?

# 215

Разделяне има, защото ти е препилена "точка вроста", мисля, че така го наричат рускините. А това е много грешно, и в дългосрочен план може да възникнат проблеми. Поизгледай клипове на рускините в you tube, и ще си разбереш грешката.
Може и от това да е, но този проблем го имам още от преди да започна да си правя маникюр като хората. Т. е. когато още се лакирвах с обикновен лак без процедури като махане на кожички, полиране или надиране на плочка и тем подобни.
А, ако това е проблема, кое е решението Blush, ако не изоиля тази част, изглежда грозно. Мога ли с нещо да изградя крайчето, за да порасне в последствие?

# 216

Може и от това да е, но този проблем го имам още от преди да започна да си правя маникюр като хората. Т. е. когато още се лакирвах с обикновен лак без процедури като махане на кожички, полиране или надиране на плочка и тем подобни.
А, ако това е проблема, кое е решението Blush, ако не изоиля тази част, изглежда грозно. Мога ли с нещо да изградя крайчето, за да порасне в последствие?
Първото, което трябва да направиш, е да спреш да пилиш изобщо нокътя отстрани. Можеш да изградиш, разбира се, е акригел. Можеш да укрепиш с база каучукова, по дебело обаче, не един слой.
И каучуковата база, ако стане грозно и безформено, можеш да я изпилиш  леко до желаната дебелина и форма, също като акригела. И чакаш, колкото трябва, да израсте. И мажеш с масло.
Много е важно, според мен, да видиш как се  пилят и оформят ноктите правилно за различните форми. Общото е, че нокътя там не се пили. Не съм професионалист, но съм почти сигурна, че това е проблема.
Моите нокти са трапецовидни, ни уверявам те, препиляването отстрани не подобрява вида им. С времето се понаучих как да ги оформям горе-долу прилично, на някои от тях не лакирам с цвят цялата ширина, а оставям по милиметър. Но база и топ си слагам.

# 217
  • на брега на морето
Маминка 2, може ли да дадеш линк за някое такова видео ( ако си гледала скоро), може и на руски.Hug Благодаря!

# 218
Маминка 2, може ли да дадеш линк за някое такова видео ( ако си гледала скоро), може и на руски.Hug Благодаря!
Напишете в търсачката на you tube "опил форми ноктей" и ще ви излязат много клипчета.

https://youtu.be/eZyY2vmw1JA
https://youtu.be/bIRDY_Og2BE
https://youtu.be/ho043bGdvKQ

Линк не мога да сложа от телефона, не знам защо... Може да се копира текста, и в тъсачката... А, изненада, качили са се линковете☺️
За мен рускините са уникални мастери. Има още много клипове, просто това открих в историята на гледаното от мен.
Любими са ми каналите на Masha create( тя е украинка), Татьяна Бугрий, sakramel... И много други.

# 219
Здравейте момичета, може ли някоя от вас ако има лампа sun9c да ми каже по колко време трябва да се пече база, цвят и топ? Благодаря!

# 220
  • Light of Zartha
Здравей, аз съм с такава. Винаги пека на 60сек, всичко, но понякога при по-течни лакове или по-гъсти пека на 2х60сек. Не знам колко е правилно, но след изпичане обикновено пипвам леко с връхче на нокът на другата ръка, за да "усетя" дали е изпечено добре. Нямам проблеми вече 2г(от както я имам), лака държи.

# 221
Аз да се похваля, че маникюра ми издържа две седмици Simple Smile имах палец и показалец на лява ръка, които още докато беше пресен маникюра, съсипах. Но това е защото си чопля. Поправих ги. Останалите са вече на две седмици без поражения. Днес си изрязах ноктите, както са с гел лак и са добре. Ще направя тест с китайче следващия път.

# 222
Момичета, търся си хубав златен брокатен лак. Днес получих една Веналиса и изобщо не е златна. Втори лак вече не е златен а един такъв блед.

# 223
  • на брега на морето
Азур 7072- златен брокат. Харесвам го. Нямам друг златен/ златист. Качвала съм няколко пъти снимки с него, последно март месец някъде. Нямам в телефона си.
И на 2 слоя е добре. Но аз слагам 1- во 1 слой жълт лак( няма значение какъв) и после 2 слоя азур, или 3 слоя азур ( да не прозира по края на нокътя).

# 224
  • Сливен
Имам следния проблем,ноктите само на палците вече втори месец малко да пораснат и започват да се цепят,режа до дъно,мажа от 1 месец всеки ден с масло на Икаров,но няма ефект.Накупих си доста лакове,а нищо не мога да пробвам

Общи условия

Активация на акаунт