Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 476
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
И аз имам подобен въпрос, но за обикновените ваденки, вие как ги поставяте така че , топ лакът да не се бели върху тях? Дано ме разбрахте какво имам предвид! Simple Smile

# 256
Както и да ги поставя не се надига топ лака върху тях. С тях те работи много лесно. Имам и един трик, който прилагам вече втори път. Слагам ваденката върху изпечения топ лак. Т.е. Когато моникюра вече е готов. И Запечатвам залепената ваденка с обикновен безцветен лак. Не мърда до сваляне. А също така ако ти омръзне, можеш да смениш ваденката когато пожелаеш като я изчистиш с ацетон, без да разваляш гел лака.

# 257
Аз ги слагам след цвета , пробвала съм върху лепкавия слой , и без него ! Сега ще направя като теб направо върху топ лака! А ти какъв топ лак ползваш със или без лепкав слой?

# 258
Всъщност над цвета да се сложат е най-добре. И отгоре топ.

Аз от липса на време правя тези еквилибристики Grinning. Вчера правих лак, днес декорацията. Просто нямам свободни 2 часа на куп. Иначе ползвам топ без лепкав слой, но пак забърсвам със спирт като приключа. Да не забравиш да нанесеш обикновен безцветен лак над декорацията. Иначе не издържа и 24ч

# 259
Мерси много , ще пробвам и с обикновен лак иначе и на мен още на следващия ден топ лакът се лющи!

# 260
  • Mostly in my mind
И аз имам подобен въпрос, но за обикновените ваденки, вие как ги поставяте така че , топ лакът да не се бели върху тях? Дано ме разбрахте какво имам предвид! Simple Smile
Върху тях слагам база и после топ.

# 261
Момичета, въпроса със стикерите/ваденки е обсъждан из темите. Моя спомен е, че над цвета се слага база, не се пече, и върху нея се слага ваденката. Тогава се пече. Отгоре пак база, пече се, топ, пече се.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 14:54 от maminka2

# 262
Какви са тези ваденки, които повдигат топа? Явно са по-различни от моите, защото са много меки и се залепят мигновено.

# 263
Ваденки слагам върху изпечен цвят и запечатвам с топ. Нямам белене или надигане на топа над тях.

# 264
Здравейте, когато се слага пил офф база върху нея трябва ли да се сложи слой нормална база и тогава цвят, или не е необходимо?
И при вас като се лакирате лепкат ли ви се много фини и микроскопични косъмчета? На мен да - направо ме изнервят да ги чистя. Шавам ли много, пипам ли нещо - уж не. Нямам пердета и килими, които да вдигат домашен прах. Понеже ползвам лед лампа точно върху ноктите си, за да виждам по- добре, та виждам и тези косъмчета. На вас случва ли ви се и как се справяте?
И за да не са само въпроси качвам и снимки на последното ми лакиране

# 265
Krasi1980 много сладурски маникюр. Heart Eyes На мен също ми се лепят косъмчета и мъхчета някакви.  Rolling Eyes

# 266
Алмира, моите ваденки са от тези водните , и те са тънки, добре залепват  и като сложа топ още на другия ден се е надигнал.

# 267
Знам за два пласта топ върху ваденката.

# 268
И с два слоя съм пробвала , пак не стана. Сега ще пробвам между два слоя база да видя дали ще издържи!

# 269
Сигурна ли си, че премахваш предпазното фолио от повърхността на ваденката?

Общи условия

Активация на акаунт