Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 251
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
  • София
да, грешка е - след белещята се слагам каучукова база

# 316
Бихте ли ми препоръчали добра белеща се база. Неколкократно опитвам с тази на Nees и не ми се получава. Нанасям я над хубаво лаково каре с матиращ топ. След нанасяне обаче се набръчква, самата база се точи на конци и според мен не съхне добре ни за 5 минути само на въздух, нито с леко изпичане в лампа (и пак съхнене на въздух). Ноктите ми започват да оголват връхчета още на същия или в най-добри случай на следващия ден.
Върху белещата се база слагам каучков топ на Коди, 2 пласта цвят, колкото мога тънки, и Strong F.O.X. базата, която има приказен блясък.
Вече ми се получава много добре нанасянето на цветовете, не излизам извън нокътя и става красив маникюра, но много, много нетраен.
Дали проблемът е в базата или нещо друго, което не правя както трябва?
Благодаря предварително за съветите и препоръките!  
Здравейте, имах белеща база на Cuccio. Получава се по описания от вас начин, ако се сложи над лаково каре. Поставена на чист нокът нямаше проблем. Използвах я вместо лаково каре без да слагам от нея около 1 мм. на връхчетата, за да нямам белене. Трудно се сваля обаче.

# 317
  • Варна
А как се сваля без каре?
 И аз не съм открила все още аналог на Алесандро Confused Не искам съхнеща на въздух искам УВ база,която хем държи хем се сваля безпроблемно като Алесандро. Цената е без значение. Китайските не ме устройват. Дори с хиляди гимнастики не е същото.

# 318
А как се сваля без каре?
 И аз не съм открила все още аналог на Алесандро Confused Не искам съхнеща на въздух искам УВ база,която хем държи хем се сваля безпроблемно като Алесандро. Цената е без значение. Китайските не ме устройват. Дори с хиляди гимнастики не е същото.
Трудно се сваля. Съхнеща на въздух е. Каучуковата на Коди, поставена с лаково каре,  се сваля много по-лесно, като белеща.

# 319
  • Paris, France
Nevena Virolan - ахххх, много се разочаровах, че не съм дочела и пак трябва да чакам за друг топ 😭 обаче аз ли нещо не виждам или в сайта на Коди няма други без лепкав слой(предпочитам ги, защото с лепкав  бях пробвала веднъж много отдавна и се матираше покритието). А за този моят топ или sealer сега пробвах на мостричка за цветове да покрият цветен лак с нормално дебел слой Ами не се напуква 🙄

Има доста топове без лепкав в сайта на Коди, тези на Комилго, например:

1. Комилфо с УВ филтри:

https://kodi.pro/gel-polish-komilfo-top-coat-without-sticky-layer-15-ml

2. Комилфо без УВ филтри:

https://kodi.pro/gel-polish-komilfo-top-coat-without-sticky-laye … -uv-filters-15-ml

3. На ОХХИ без лепкав, разтворим, soak off за гел-лак:

https://kodi.pro/top-no-wipe-10ml-oxxi

4. На Фокс, който е без лепкав и каучуков:

https://kodi.pro/fox-%D1%82%D0%BE%D1%80-rubber-no-wipe-12-ml

Нямам опит с тези топове. Изчакай някой, който ги познава да пише.

Да, върху мостра може да седи силъра, но на нокти не. Това е като да сложиш тънко, кристално стъкло върху маса. Ще си седи без проблем. Ако между масата и стъклото сложиш гума и се качила отгоре.му ще се счупи.

Harpalike, Born pretty peel of UV base ползувам и съм доволна, но не правя каре върху свободния и там слагам ултрабонд. Когато каучук се сложи върху каучук, тънко или дебело, без да се изравнява и направи алекс ср бели. УВ белещите се държат по-яко от съхнещите.на въздух.

Венислава, ако покриваш непрекъснато с лак, ноктите почват да растат бавно, защото са защитени.

prinzesa, ей тази държала и се сваляла като Стриплак според тествали я, но само 3 човека са я тествали засега, та не знам доколко е вярно.

https://www.peggysage.com/fr-FR/base-peel-off-i-lak-191860

Ще те държа в течение. Няма да си я купя, защото на мене Стриплак не ми държи.

# 320
  • на брега на морето
Ники, и Веналиса имат "но вип" топ, аз ползвам такъв напоследък, доволна съм. И елит имам( но на елит не го препоръчвам топа без лепкав)- често съм чела по- преди в темата, че на някои момичета им се " разлива" по ноктите, трудно се нанася, трябва да се разбърка добре преди да го ползваш. И най- вече моят топ на елит не е особено здрав, или поне на моите нокти ( може би има различни партиди).

# 321
  • Paris, France
Мелина, може ли линк, че Венализа имат 2 топа без лепкав? Имам закаления, Venalisa tempered top coat. Първия, във флакон с четка се  отделяше от цветния лак, а втория, в 30мл буре без четка е идеален.

На Ники не ги познавам.

Пфф- като те чета, това "но вип" ми звучи като "no VIP" и помислих първия път, че има някакви ВИП топове. Бързо се усетих, че имаш предвид "ноу уайп", No wipe 🥳🥵

# 322
  • Варна
Честно казано аз напоследък преоткрих топа без лепкав на Коди/моят е прастар сигурно поне на 3г/. Понеже ми е досадно да бърша лепкавия на Гелиш,а и съм шило като нямам проблеми сама си ги търся Grinning. Но...понеже знам,че в стандартен маникюр не ми държи след цвета плясвам още един слой рейнфорс освен тоя над базата. Така нямам никакъв проблем и държи всичко докато ми писне.
С други думи топа изисква покритието отдолу да е маалко по-твърдо от стандартен гел лак.

# 323
  • Paris, France
prinzesata, може ли линк? А след 2-3 седмици доволна ли си от блясъка? Твърд като Гелиш ли седи или по-мек, че хич не обичам чувство на мекота на топа. Искам топ точно като Гелиш, но без лепкав слой

# 324
Как може Гелиш да нямат топ без лепкав 🤔
Последния маникюр едвам изчегъртах, с хибрид 2 на Сикретли, но май не слагах каре, че бях на море. Иначе ми харесва много, че топа е без лепкав.

# 325
  • Варна
Хаха Неви няма втори топ като Гелиш Grinning всички го знаем,но да твърд е определено. Не е като каучуците. Те и ноктите ми с два слоя рейфорс няма как да са меки,а и по принцип отдавна не са де. Навремето върху каучукова база имам спомен,че се белеше на втори трети ден и затова го зарязах,а и тая щуротия с отдръпването от цветния лак и дупките ми се е случвала.
 За издържане 2-3 седмици не мога да кажа,защото напоследък нося къси нокти и сменям лак максимум на 10 дни.

# 326
  • на брега на морето
Неви, някой тук написа " но вип" и аз така по инерция си пиша всеки път...BlushHug
Темперед е и моят, ето този имам.
Аз имах някакъв китайски "гелиш" топ дето беше без лепкав, супер беше, ама свърши....

# 327
  • Paris, France
Как може Гелиш да нямат топ без лепкав 🤔
Последния маникюр едвам изчегъртах, с хибрид 2 на Сикретли, но май не слагах каре, че бях на море. Иначе ми харесва много, че топа е без лепкав.

О, амини! Ама и базата на Сикретли сложи? Пфу! Недей да си слагаш боклуци без каре! И двете с тебе имаме опит съссваляне на маркова база с кучи лак отгоре 🥵🤑. А поне остана ли лъскав, че си търся не китайски с качествата на Гелиш, но без лепкав?

Мисля, че никой не успява да формулира топ без лепкав слой с качествата на Gelish top. Иначе досега  да го бяха пуснали в продажба.

Мелина, същият е моя. Остава лъскав докато го сваля, редичък е, не се драска, обаче не знам следващият какъв ще дойде. По съвет на над го взех. Понеже и други се оплакаха от падане на топа, а и моят, първият, който дойде в шише като твоето падаше, не смея да го препоръчам.

prinzesa, този на Венализа, който над го похвали и Мелина го показа в поста преди моя, седи до края лъскав на моите нокти, колкото и Гелиш, няма лепкав слой, но е рядък. След като мажеш реинфорс, би трябвало да те устрои, но не гарантирам, че ще ти дойде като нашите. Погледни синия пръст на Мелина на снимката! Такъв седи до края, ама дано не са го развалили. Имам цяло буре от 30мл.

# 328
Невена, естествено, че с базата на Сикретли. Лакът беше термо на Коди. Издържа ми 10 дни, и лъскав беше по моите критерии (не съм имала Гелиш). Почна леко да се надига отстрани и затова го свалих.

# 329
Малко пеперуди Grinning

Общи условия

Активация на акаунт