Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 143
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, може ли , ако някоя има снимка на dgcoco 820 на нокът , интересува ме плътен ли е и лесно ли се нанася? Благодаря!

# 631
  • София
Благодаря за отговорите 🙂

Здравейте, мами.
Търся брокатен гел лак, като този от снимката. Знаете ли от къде мога да си закупя и как се казват?
Прилича ми на това, но не мога да преценя.

# 632
Здравейте, може ли някой да каже как се казват в алиекспрес боичките за печати, защото не мога да ги открия
🙂🙂

# 633
  • София
Здравейте, може ли някой да каже как се казват в алиекспрес боичките за печати, защото не мога да ги открия
🙂🙂

Stamping Nail Polish  Color

# 634
  • Русе/Germany
Момичета, на колко ви излиза лак от kodi.pro?

Аз не съм слагала гел лак от доста време, но съм се заканила тия дни да мацна ръце и крака.
Стига да успея да намеря време, че като се наканя и малката нещо ревва.

# 635

С общите поръчки - каквато е цената в сайта, ако се стигне да БД. Ако сумата е по-малка от 100 долара, може би по долар-два се добавя за доставка.

# 636
  • на брега на морето
Лъки мама, виж на веналиса и на Борн Прити. И аз по едно време търсих подобен брокат и покрай това се снабдих и с други хубави.Blush

# 637
  • Русе/Germany

С общите поръчки - каквато е цената в сайта, ако се стигне да БД. Ако сумата е по-малка от 100 долара, може би по долар-два се добавя за доставка.
Ясно, благодаря.
Понеже много момичета писаха, че не е имало място за тях при обща поръчка и се сетих, че момичето от линка, който бях дала скоро има онлайн магазин и продава Коди. В клиповете си също обяснава за различните бази, топове и цветове 😊
Цената е малко повече от сайта на Коди, но ако е нещо спешно може да спаси положението.

# 638
Здравейте, може ли , ако някоя има снимка на dgcoco 820 на нокът , интересува ме плътен ли е и лесно ли се нанася? Благодаря!

820 (белият) е на ноктите с ваденките. Другият е 812, но на снимката и той стой като бял почти.
Ами какво да ти кажа...зависи от подготовката на кокътя преди това. Понякога е ок на 2 пласта,  но по-често на 3. Общо взето средна покривност. Иначе първия слой винаги го нанасям много тънко, за да не ми се разтича. Следващите си позволявам да са по-плътни.

# 639
  • на брега на морето
Вчера вечерта се лакирах, печатът - днес. Този път се лакирах по- дебело от обичайното, и на 3 слоя. Не се старах много, клепах...Еми, има и такива лакирания.Blush  Пак бива, добре, че този цвят е свеж и не бият на очи несъвършенствата.Joy
ГД Коко, 828. Харесвам го на ръката си и като съм бяла, и като съм с тен. И с черен печат, или фолио с тъмни мотиви стои готино, поне на мен ми допада. В съчетание с бяло също е свежо, но реших да съм в 1 цвят този път.

# 640
  • Русе/Germany
Аз съм в Германия и този сайт е доста известен, някой беше питал за немски сайтове и марки.
Мисля да поръчам тази база и да видя и тя как се държи. https://www.prettynailshop24.de/p_34061_jolifin-laveni-shellac-p … pastell-rose-12ml
Разбира се покрай нея и още куп неща 😂

# 641
  • Варна
Е тук ме заинтригува силно. Има я в ибей де.

# 642
Момичета, вчера ми пристигна ел. пилата и мисля, че малко си преизпилих кутикулите, не кървят и няма реална рана по тях, но вчера вечерта имах лек дискомфорт, а днес след лакирането на едната ръка усещам леко парене в областта на кутикулите и леко боцкане. И се чудя дали е раздразнение от това, че ги изпилих доста, или ме е хванала алергия от лака? Нямам зачервяване или мехури. Вие как мислите? Дали трябва да сваля лака?

П.С. Следващия път определено ще изчакам поне 2-3 дни преди лакирането, ама ей на, тъпо нетърпение.

# 643
Момичета, вчера ми пристигна ел. пилата и мисля, че малко си преизпилих кутикулите, не кървят и няма реална рана по тях, но вчера вечерта имах лек дискомфорт, а днес след лакирането на едната ръка усещам леко парене в областта на кутикулите и леко боцкане. И се чудя дали е раздразнение от това, че ги изпилих доста, или ме е хванала алергия от лака? Нямам зачервяване или мехури. Вие как мислите? Дали трябва да сваля лака?

П.С. Следващия път определено ще изчакам поне 2-3 дни преди лакирането, ама ей на, тъпо нетърпение.

esmeralda23, каква пила си поръча, че аз съм е чуденка в момента?

# 644
Тази, но чакам и една по-професионална.

Общи условия

Активация на акаунт