ДЕКЕМВРИЙСКОТО човече става батко/кака вече!!!

• 14 709
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Петък или събота вечер? Маймунка, пускай анкета!  Mr. Green

# 181
мен ме няма - на село съм, ама Раичка ние ще ги гледаме и двете бееее, егати ако 10 мами не опазим два бонбона - пу Цар Калоян за мен, не защото Бобо не е велик сладур, а щото ми се гушка бебеееееееееее Hug Hug Hug Hug Hug

# 182
Ааа, Криска, не си слагай таралеж в гащите  Joy, то бебе , бебе, ама знаиш как хитрува вече:)).

Офф, утре Бобо е първи ден на ясла, моля ви кажете ми нещо , толкова ми е притеснено..той е адаптивен, но сигурно ще плачка.....казаха че нямали практика на обед да го взема и още от първия ден ще спи там....уфф, ще се побъркам, стегнато ми е гърлото..

# 183
Райчка
защо да не може няколко дена да го взимаш на обяд  newsm78
Тук даже препоръчват първите 14 дена да е само сутрин докато се адаптира детето...
Сутринта говори с учителките ако искаш пак, че няколко дена ще идваш към обяд да видиш как е положението, и според настроението и ситуацията да преценчваш дали да го вземеш...
Отива на ясла, не в затвор че да не може да си го вземеш  Confused

# 184

Честит рожден ден на батко Боги!!!!

Пожелавам ти много здраве, да си все така обичано, добричко дете ...и да слушаш малката Саня, мама и тати!!!

Весел празник на цялото семейство  bouquet

# 185
 Close Писах, писах и се затри всичко, какво става с форума???

Честит рожден ден на Боги! Да си жив и здрав и с много верни приятели в игрите!  smile3510
Райка, специален букет за голямото момче!   bouquet Разказвай как мина купона  cook А кога идвате насам?

Янче, Деси, как сте, бременлийки?  Heart Eyes

Тук най-после се оправи времето и сме по цял ден навън. Диана на моменти е най-големият звер на планетата, хапе децата наред, даже и швейцарчетата не останаха ненахапани  Close Говоря, обяснявам и не губя кураж, че все някога ще има ефект  Praynig

Сега се сетих, че Смайли питаше за миенето на зъбките-първо тя си ги мие, после аз. Сутрин, обед и вечер.

Хубав ден!  Hug

П.П Ели, като те видях с нова лентичка и си помислих, че и ти ще ни зарадваш с ново бебе хехе!!!

# 186
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОГИ

И аз имах проблеми от сутринта с форума.

Шоши аз съм добре, с изключение че вече втори ден от сутринта ми е лошо. С нетърпение чакам да минат първите 12 седмици.

# 187
  • София
Мдааа и на мен почна да ми става вече лошо.
За среща аз мога в петък. Събота нямам никаква възможност. Давайте и предложение за заведение. Къде е т'ва Дон Вито дето Алекс разправяше? Дай линк от Бг-мапс Simple Smile А после някъде няма ли да се поразкършим?

# 188
Здравейте милички!

Днес за втори път водих Марио на ясла и го взимам в 10 и 30. Първият ден беше по-добре - играл си е и само два пъти питал за мен, но после взели някакво детенце и той заплакал. Днес милото ми момченце си плачкал тихичко. Утре ще го оставя сигурно до по-късно. Лошото е, че повечето дечица в неговата група са нови и плачат, а от там и той се разстройва.

# 189
Честит рожден ден на батко Боги и от нас! Да е жив и здрав, да порастне още по-голям мъж!

Аз няма да мога този уикенд да се включа за срещата. Днес заминаваме в Благоевград. Маймунка и тя е в провинцията. Не я чакайте за анкета  Mr. Green

За другия петък-събота приемам всякакви оферти. На мен ми се ходи в Брилянтин, но разбрах че в момента е в ремонт. Не знам до кога обаче.

Ние вчера бяхме в София Ленд. Платихме си вход за детската зона Пипиландия. Тия са повече от кожодери. 10 лева вход за детето, по 2 лева на придружител и там като пихме по нещо и те ти ги 20 кинта минимум. Хубаовото е, че поне Дара се забавлява добре. Хиляда пъти се вози на влакчето, на кончетата, качи се и на Banana Jump, дето те качва нагоре и те спуска надолу като голямата кула, но в омален вариант. Мене ме беше повече страх от нея, аз треперех отдолу, а тя после не искаше да слиза. Лошото е, че не пускат да се качват родители на гъсеницата и слончетата. Ограничението е до 1.40 височина. Аз се заядох с един на пропуска, че преди мен пусна едни тийнейджърки дето са поне по 10 кила повече от мен, но са с 10 см. по-ниски. Пак не ме пусна де ...  hahaha А друг един там в една клетка с мрежи и пързалки пак не искаше да ме пусне, ама аз влязох и той след малко ми вика "Госпожо, бихте ли излязли вече?!" Като че ли ме гони от час  Joy

Шоши, вие пък направо се престарахте с миенето  hahaha
Онзи ден в Лейди един звяр ухапа Дара по ръката. Ужасно плака милата, аз така не я бях чувала да плаче. Майка му мисля, че дори не разбра какво стана, беше твърде заета да си пие кафето  Rolling Eyes После каките ми увериха, че майка му все пак го била набила като че ли това ще оправи нещо и ще ме успокои мене  Crazy
Дано на Ди й мине скоро, защото хич не е приятно за околните. Горките швейцарчета.
Ти не беше ли яла фондю до сега??? Учудвам се, защото честичко отскачате до Швейцария пък те са много горди с тая гадост. Спомням си, че след една традиционна вечеря в Базел с ненамсикво прехвалено фондю, ходих да си доям в Макдоналдс  Joy

# 190
  • 42.016399,23.101179
Здравейте и от мен!
Най напред ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТЕ БОГИ!!!Много много весели и безгрижни игри и никакви неприятности в градината вече! newsm59
Да ви се похваля, че в момента ви пиша от НОВАТА РАБОТА. Днес ми е първия работен ден в Професионална гимназия по икономика. За сега се чувствам добре, само дето малко скучая, но трябва да седя тук до 16ч.. Иначе колегите са много мили и нямат нищо общо с тези от математическата гимназия.  ПУ-пу дано не се разочаровам Laughing
Вики сутринта милата замина ощ в7,30ч на ясла, ама не я мисля защото е с баба си. Колкото и да ме дразни тази жена  съм и много благодарна че работи в детска ясла и че прескачаме (или  отлагаме) момента с голямото реване.
dani_l  пожелавам ви по бързо адаптиране и на двамата в новата ситуация. Дано Марио свикне бързо и да не плачка повече.
Смайли,  ще чакам да се обадите тези дни.

# 191
Marci, честита нова работа! В математическата са надувки, а езиковата пък са още по-големи  hahaha

ние се надяваме събота и неделя да полежим на някой шезлонг в новия ви аквапарк  Wink И на кино ни се ходи. Не знам как ще я съчетаем тази "тежка" програма с Дара. Мислех утре да ви звънна, евентуално към 5 да се видим ако сте свободни  Thinking

# 192
  • 42.016399,23.101179
смайли на работа съм до 4ч, така че 5 е идеално. Може да се поразходим до зоопарка или където кажете.

# 193
  • Бургас
Привет!
Благодаря ви за поздравите към нашия батко! Черпя всички на корем!

Много съм щастлива, направо летя!
А ето и снимка на голямото момче.

Аз от тази седмица вече съм на работа, но макар да не остава време да пиша, поне се зачитам тук за разтуха. Не съм пропуснала хубавата новина на Янче. От сърце й желая лека бременност, бързо раждане и много хубави моменти с каката-сладурана и малкия бебешор!
Марци, успех на новата работа! Наистина, дано не се разочароваш!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 14:43 от raika

# 194
  • София
забравих да ЧРД на Боги Simple Smile Всичко най-хубаво му пожелавам!

Сега се връщам от докторката. Всичко е супер! Плодно скаче със жълтъчно мехурче. На 18-19ти трябва да отида да видим вече ембрионче. Simple Smile Термин и според докторката 9ти Май.

Общи условия

Активация на акаунт