ДЕКЕМВРИЙСКОТО човече става батко/кака вече!!!

• 14 688
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Браво, Янче, много се радвам! Hug
Да, знам, че хапането не е приятно за околните и затова зорко я следя отблизо и реагирам веднага. Не съм от типа майки дето казват "Ами какво да направя, период и ще мине" Naughty Така че абсолютно всеки път обяснявам надълго и широко как боли и че е лошо, а че е хубаво да се прегръща например  Wink Освен това задължително се извиняваме и прегръщаме детето. На никоя майка не й е приятно детето й да е ухапано/ударено/издрано и тн  ooooh!, разбирам другата страна и силно се надявам и тя да разбира и да не си мисли, че вкъщи така си показваме любовта  Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 14:33 от 6o6i

# 196
честит рожден ден на боги и от нас. весело и щастливо детство.

Смайли, сьжалявам за ухапването на дара. ама и аз да запиша марто в отбора на хапещите и удрящите  Embarassed . шоши , добре си го  казала. просто не доумявам от кьде и от кой е видял всичко това ,което прави  ooooh!  най странното е , че веднага след като направи поразията отива сам и прегрьща и целува " пострадалият". значи се усеща , че прави нещо нередно. ама защо го прави - никой не знае. аз сьщо все обяснявам и обяснявам , но полза за сега не виждам....с яна бях от другата старана- все тя беше ухапаната и набитата.  никога не сьм се карала с майката за това , но винаги ми е било странно , защо детето и хапе. е, сега имам хапещо дете и  все така не знам защо децата хапят. аз сьщо го гледам като е с други деца , но не сьм превьрженичка и на това да се лепна за детето си и да следя всяка негова крачка.  децата ми винаги са били доста самостоятелни - от бебета.  в повечето ситуации ги оставям да се оправят сами с положението и само , ако е наложително се намесвам. надявам се скоро да престане обаче с това хапане , защото наистина е доста неприятно за отсрещната старана.   Hug
Янче, страхотни новини.  Heart Eyes   леле , как ви завиждам( благородно де) с деската.  искам и аз пак да сьм бременна.    Blush
Marci , честита нова работа.
rai4ka ,  не се притеснявай. всичко ще е наред с бобо . ще свикне бьрзо. колкото по- малко време го вземаш на обяд по -добре за детенцето. ако свикне още от началото , че ще го вземаш слетобед като се наспи , ще се адаптира по лесно.

# 197
  • на езерото
    Здравейте,момичета кокичета  bouquet

ЧРД ,БОГИ  bouquetЩастливо детство ти пожелавам!
 Раика,тоз сладур ти е одрал кожата,голям чаровник е Hug
 Приятно изкарване на срещата момичета и после да не забравите снимковия материал.
 Марци честита нова работа,дано всичко е на 6 там!
 При нас нищо ново,разходки от които се връщаме мръсни като прасета Embarassed

# 198
ЧРД и от нас на Боги - Райче много красиво дете имаш, да ти е жив и здрав, страхотен чаровник Hug Hug Hug
Смайли Дара е по ниска от Виктор, няма как да сяа ви взели пари за нея - до 85 см е безплатно, мерат ги на входа на Пипиландия, вкъщи вики е 89 см, там е по нисък от чертата която показва до къде е безплатно и вече 4 пъти го водя само защото ми излиза 2 лв - входа за мен, нещо са теметнали #2gunfire #2gunfire

# 199
Крис, Дара беше точно на чертата 85 см. като я мерихме там.
Но щях да я направя по-ниска, ако някой ме беше светнал, че по-малките са без пари. Аз мислех, че въобще не ги пускат.
Да не би сега да са го променили?
Има нова детска площадка с пластмасови пързалки и люлки и за там входа е 5-6 лева /не помня точно/.

# 200
  • Sofia
Ние бяхме преди 2-3 седмици на тази нова площадка.4лв е входа за дете и родителите са без пари,а събота и неделя е 5лв.За цял ден е това.Кафето вътре отделно се плаща.

# 201
Крис, Дара беше точно на чертата 85 см. като я мерихме там.
Но щях да я направя по-ниска, ако някой ме беше светнал, че по-малките са без пари. Аз мислех, че въобще не ги пускат.
Да не би сега да са го променили?
Има нова детска площадка с пластмасови пързалки и люлки и за там входа е 5-6 лева /не помня точно/.
Нело ти с испанското летище се справи, един София Ленд ли ти се опъна бееее.
Виктор беше и той на чертата - оня вика - ми.на чертата е, а аз му вика - искаш ли да му сваля обувките и да слезе под нея а, нема да плащам за него и точка - и ме пуснаха.

# 202
Вече офицЯлно сме си вкъщи и както аз опознавам клавиатурата,така Дани опознава "новото" си местоживеене Mr. GreenМай дори и кошарата я харесА Peace

Честит РД на БОГИ,мале,каквъв проблемен вид има това дете,не е истина! ooooh! Да ти е живо и здраво детенцето и да му се падат по-нормални лелки!
И нашият хае зварски,преди го гонех,щото не слушаше,сега пък аз не мога да седна да си изпия кафето,като онази майка от разказа на Нелата,и само го дебна да не захапе някоя мацка,че в Несебър ката беше захапал една за рамотоооо ooooh! Whistling,за първи път му беше такова и аз не можах да реагирам.На другия ден Дани пак зърна същото момиче и хукна да я гони..

# 203
  • 42.016399,23.101179
Ние за съжаление сме от хапаните. Реве и тича при мен за помощ, а ммного искам сама да се справя в таква ситуации. #Cussing outИначе се  сили на бой само на големи кака и батковци и умира от кеф да гледа как някое детенце плаче. Laughing
Днес като се прибирах от работа, само като чу че външната врата тропва взе да крещи милото от радост "МАМА ДОДЕ, МАМА ДОДЕ", после ме гушна мммного силно, погледна ме в очите и каза   "МИЛА МОЯ МАМО". Щях да се разтопя от щастие. Попитах я дали е слушала лелите в яслата, а тя си слоши пръстчето на устичката и каза "ТИХО". Баба и после ми обясни, че не искала да спи и будела децата, та затова лелите са и се карали да пази тишина. Joy

# 204
Здравейте милички!

Днес за втори път водих Марио на ясла и го взимам в 10 и 30. Първият ден беше по-добре - играл си е и само два пъти питал за мен, но после взели някакво детенце и той заплакал. Днес милото ми момченце си плачкал тихичко. Утре ще го оставя сигурно до по-късно. Лошото е, че повечето дечица в неговата група са нови и плачат, а от там и той се разстройва.

И Мариана е много чувствителна в това отношение. Тя е от тези, които биват охапани, побутнати и т.н. Адски мнго са й интересни децата, но ако има как да си седи отстрани и да ги наблюдава ще е най-добре.
С времето ще свикнат, сигурен съм. Ще си имат 'най-добър приятел/ка" в групата и други такива  Sunglasses .. Абе все хубави неща Simple Smile

# 205
  • София
deja pere, направо немога да повярвам че си се разписал Simple Smile Не си ни забравил значи!

Днес ще ходя до ХЕИ да пускам на Мая изследванията.

Някой желаещ за следобеден Софияленд?

# 206
Ян4е,щом ще ходищ в ХЕИ-то питай отпаднал ли е васермана и аналния секрет-на мен в4ера така ми казаха,4е съм се престарала с изследванията и 4е не били задължителни още от януари-това ми го казаха в ХЕИ.

Криска,незнам дали ще дойда и аз с другите мацки до Гъмзово?Ти докога ще си тук?
Ако не дойда приемаш ли гости с преспиване края на месеца,защото има вероятност да идем до София,но още не е сигурно.

Аз сега тръгвам да занеса документите в яслата.
Малкия е с разстройство от понеделник и от в4ера сме на сироп,защото нищо не ни помогна.Свалил е 1кг,от колкото е бил на последната консултащия-12.От в4ера и аз съм вирусна CryОт в4ера не е акал PraynigДано поне малко се е нормализирало,4е от толкова много изхождане се израни горкият.

Това за сега,ще пиша по-късно.

# 207
  • София
Ioana, докторката вчера каза да правя всичко. Не съм чула да са отпаднали... ама ще питам де. Тоз ависи от яслата не от ХЕИ мисля... Какво изискват те

# 208
И на мен ми казаха така и аз направих,но в ХЕИ ми казаха пък това newsm78

# 209
Йо няма да идвам, дамян ще ти докара утре чували за Гомотарци, пусни ми пактела си на лични, моля те бъди си в къщи преди обед.
Вики е болен- с гнойна ангина и аз няма да идвам Sad

Общи условия

Активация на акаунт