ДЕКЕМВРИЙСКОТО човече става батко/кака вече!!!

• 14 682
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!

Относно изследванията за ясла - при нас е пълна пародия. Пуснахме само в ХЕИ за паразити и секрет. Васермана и всички други изследвания доктора ги написа.

Марио плака и третия ден в яслата, но се е заигравал, което е добре, даже обядва там. Днес като излезнахме на разходка докато минавахме покрай яслите и започна да хленчи. Постоянно ме търси и не иска никой друг.

Криска малкият как е? Много ви се събра на вас, цункай Вики от мен и Марио. Бързо излекуване.

Йоана, Янче, вие кога ще пускате малките на ясла? Стискам ви палци да попадните при добри лелки и децата да не страдат много от раздялата с мама.

# 211
  • София
Dani_l, ми някъде средата на месеца ми казаха на мен...

# 212
Привет на вси4ки Hug
Вики как е Виктор?
Дани от утре е на ясла Confused

И толкова ми е притеснено,4е незнам ooooh!В петък ходих да занеса изследванията,ама той обърна яслата и рева и се тръшка,4е домакинката го изгледа на въпреки,а директорката каза-да те гледа този който те е доведе/заведе ни един техен колега,защото не искаха да приемат мом4ета,4е моми4етата им били малко/ ooooh!

# 213
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!!!
Нещо сте се изпокрили всичките тези дни. newsm78
Криска, мммного ви се насъбра наистина на вас. Дано по бързо се оправи Вики. Какво стана, води ли го на хомеопат?
Йоанка, стискам ви палци за утре. Дано не реве много малкия приятел и раздялата ви да бъде по лека. Защо не занесеш на лелките утре кутия бонбони или нещо друго да се почерпят, определено ще ще има положителен резултата и дано се държат добре с детенцето.
Ние в петък успяхме да се видим с Дарата и Смайли. Поразходихме се в зоопарка и успяхме да ядосаме няколко пъти едната маймуна. На малките разбойнички им хареса много там и на моменти се държаха като истински приятелки- дори ходиха хванати за ръчичка.  newsm06

# 214
 Да не сте почнали нова темичка,тук няма никой...?
Днес Дани е по селата да радва прадядовците Heart Eyes

Като ви чета пожеланията за по-добри лелички в яслите още повече одобрявам решението си да отложа тази крачка за догодина,ще му се порадвам още малко,той да порасне малко,поне да може да говори за да разказва как  е минал денят в градината...Утре ще ходя до яслата да обяснявам на директорката,че отказваме яслата,100% ще ме гледа,като на полезно изкопаемо,защото сума ти родители чакат за свободно местенце в тази градина.Е,на някой ще му се отвори парашута Peace Най-вероятно няма да мога даразчитам на това място за градината,защото многократно ми беше намеквано,че който тръгне на ясла,ще ходи и на детска градина,съответно разбирай като Не ходи на ясла...

Криска,да оздравява малкия,какво му стана на това детенце,толкова време не е боледувал...И май съм изпуснала нещо,за каква евенуална операция говори/за теб/,ще я ма ли от какъв род е тя?
Йоана,стискам палци Дани да не реве  утре!Не се притеснявай,нали знаеш,че децата усещат нашето настроение и тоа ми се отразява адекватно?

# 215
сладурчета как сте всички, Виктор е с гнойна ангина, след понеделник сме на хомеопат, просто това ми е окончателното решени, дано не сбъркаме, но се сринахме психически и аз и детети и Дамян. Незнам къде по пътя го изпуснахме това дете, хранила съм го максимално здравословно, закаляван е, гледан е по всички скапани правила, струваше ми ужасно много и нерви и средства и липса на сън и почивка, и това лято просто всичко отиде по дявлите, ако и хомеопатия не помогне - незнам.
Ванилийка имам страхотни проблеми с кисти, обмяна на вещества и всекви такива путки майни ама нямам време да се захвана срзионо, да търся специялисти и тн, от тези проблеми се оказа че не съм отслабвала, а що глад изгладувах мамка му и живто.
както и да е, имам си едно братче аз - ей последната седмица и двамата много преживяхме и пшонеже ме обичаз и има възможност поне малко да ме зарадва ми подари предсрочно подаръка за рд-то ми, което е чак след месец - едно телефонче бижу което адски много исках, но да си го позволя беше абсурдно.
виждам че сте се запътили масово на детска - искам от сърце на всички дечковци да пожелая едно леко акустиране в този нов за тях свят, ежедневие и отглеждане, от съреце им желая много нови приятелчета, никакви болести, много спокойни игри и лудории по яслите, и ако някоя лелка не ви слуша - само ми се обадете, ще оправим нещата
целувам ви всички наред Heart Eyes

# 216
Здравейте и от нас!
Тъкмо сядам малко да си почина, че днес като се прибрахме само метнах багажа и отидох на тренировка, после малко с Дара в парка, до преди малко висях на котлона, сега чакам Румен, за да вечеряме и ние  ooooh! Много натоварен ден.

Криска, наистина не знаех, че е такава работата с билета за Дара в София ленд. Мислех, че няма да ни пуснат, поне така разтълкувах табелата с цените  Rolling Eyes Другия път ще знам  Wink
Каква е сега тая ангина?  Shocked Посред лято??? Не се обвинявай за болестите на Вики, но пък след толкова много една след друга е нормално да има нужда от прочистване на организма и подсилване на имунната система. Това със сигурност ще постигнете чрез хомеопатия. Ти реши ли при кой хомеопат ще отидете? Не трябва да отлагаш повече.

Ванилийка, добре дошли у дома  Hug Да не искаш да кажеш, че Дани е решил да спи вече в своето легло?
Подкрепям решението ти да отложиш яслата още повече, че имаш две баби на разположение, които могат да те отменят, когато имаш работа.
Кога ще ни дойдете на гости? Да знаеш, че ви чакаме с нетърпение. А офертата за купон по повод рождения ми ден важи все още  Wink
Да пратиш много поздрави на Мими задължително  Heart Eyes

Дарата и Вики наистина много се забавляваха в зоопарка. Не остана коза ненахранена  Joy Утре ще ви показвам снимки.
Марси, дай ми мейла си да ти ги изпратя.

Чакам с нетърпение новини около тръгващите на ясла. Темата ми е много вълнуваща.

Малии как ме боли гърба  Crazy Стара съм вече за такива тежки дни ...

# 217
Ох и аз сега сядам.Днес се връщаме от Търново/бяхме при нашите/Починах си малко щото те живеят в къща и дани по цял ден беше с баба в двора,но тази вечер като се върнахме беше толкова крииив,че ми го изкара през #Cussing outМного съм изморена,а имам да гладя  TiredЯвно ще отложа всичко за утре.Гушвам се и на сън smile3524
Успех утре на всички малки ученичета.Дано адаптирането мине бързо и леко.А на мамите съветвам да се въоражат с търпение и да не плачкат много/щото аз бая си поревах/ Hug
Криска бързо оправяне на Викича Hug

# 218
Оф и аз съм от тези дето цял ден не са сядали #Cussing outЦял ден 4истих,прах килими,ходих да подреждам с моми4етата багажа за домовете и преди малко се из4упкахме с Люби и той ве4е спи от половин 4ас/да не повярва 4овек/.А аз бродирам букви и само обърквам,щото хи4 незнам да шия EmbarassedА после трябва и багажа да му приготвя,ама хи4 незнам какво да му слагам Rolling Eyesдано не забравя нещо Tired
От друга страна пък ми е едно притиснено,та той с баба си не иска да стой та да отида да хвърля боклука,предтавям си къв рев ще удари CryКой знае утре какво ще ми баде 4орляво без детенце Cry

# 219
Сега се връщам от яслата CryНезнам защо,но се 4увствам толкова тъпо.Като отидохме ми го взеха по4ти веднага от ръщете и по бързата процедура го вкараха.А той милия вика-деца,деца.Като за първи път той изобщо не плака докато бях там,даже другата лелка каза,4е е много палав hahaha JoyЗа сметка на това пък,аз си поревавам сега TiredВ 11:30 трябва да отида да си го взема Grinning

# 220
Йоанка вземат ги така че да нямат време да се усетят и да се разстроят/и за нас важи щото аз веднага се разциврих/Спокойно не се натъжавай Hug

# 221
Йоанка вземат ги така че да нямат време да се усетят и да се разстроят/и за нас важи щото аз веднага се разциврих/Спокойно не се натъжавай Hug

Аз там удържах сълзите си,но по пътя си поревах CryКакво ли прави сега?Дано не пла4е само,4е с това неговото захласване само го мисля Praynig

# 222
Добро утро,
и аз да се включа от отбора на уморените с натоварен уикенд  Sunglasses Вчера цял ден бяхме на нещо като панаир тук, всяка година по това време го има, въртележки, бънджита и кви ли не ужасии наред с по-приятните бири и вурстове  Laughing Времето беше разкошно, накрая каталясах  Tired
Събота бях на мамешка среща на "немските" мами от форума от областта, много добре се наприказвахме  Crazy
Успех на Люби с яслата, направо не си представям на мен колко ще ми е мъчно  Cry Йоана, чела съм, че втория ден е по-тежък за децата, така че стискам много палци Любчо да се аклиматизира!  Hug
Лека и усмихната седмица, ще кача снимки тия дни!

# 223
Здравейте, мамички и дечица! Hug Аз съм.
Нямах категорична позиция дали -  или и как, обаче като прочетох за Янче направо хлътнах! Браво на тебе, миличка! Party Ей, виж как благотворно ти се отрази идването в Добрич - сигурно тогава това, онова е станало...
Честито на двамата рожденници, които съм пропуснала!
Не можах да открия адрес на снимките от срещичката, чета че другите са успели да ги видят... Тези, които видях обаче ми харесаха много и са изпълнени със заразяващо настроение!
Йоанче, аз също ще давам малката Октомври и не ми се мисли, защото набързо ще взема да се разубедя. При мен въпросът не стои "на кокал", защото има кой да я гледа. Решението е само временно да бъде дадена там, за да се социализира малко, пък и да придобие някой навици, които ние не можем насила да й наложим, а в яслата ще ги копира доброволно като имитира другите дечица. Ще имаме да леем сълзи тия два месеца....
Така. Аз всичко изчетох, обаче само това запомних, пък и нямам много време - наваксвам с работата.
По "онзи" въпрос съм малко по-спокойна, но едва ли скоро ще е същото като преди. Прочетох, че темата е придобила малко по-приличен вид. Иначе ми помогна да преосмисля някои неща, да разбера, че има и други толкова различни и странни за мен хора, както жената, с която живея, и единственото ми разумно поведение, докато съм в тази къща, е да събирам плодовете на двугодишния си труд, които съществуват именно заради това, което съм аз. Малко сложно го казах, ама защото вие сте умнички...
Утре, най-късно в сряда, ще ви качна малко снимки от почивката на Албенка. Минимо, разбрах, че кофти сме се разминали, а и с "Балчиклийката" също. Беше супер приятно, а подробности ще ви споделя следващите дни, защото сега ме чака мнооого работа.

# 224
  • на езерото
   Lyusil  bouquet добре дошла мила!

Радвам се че отново си сред нас.С моята малка буболечка (баба и дядо) бяхме за 3 часа в Добрич,(на 30 август).Не съм се обаждала защото ти тогава се беше разстроила а и посещението беше инцидентно.Бащами е от Балчик и лятото ходим да обиколим родата за ден два.Имам баба и дядо там,но преди много години те станаха евангелисти и много се промениха,посещенията при тях никак не са приятни Embarassedза съжеление.И за това ходим за ден ,два и отиваме на друго място на почивка.Тази година бяхме на кранево,в едни бунгала (Чародейка).
  Криси пожелавам на малкия Виктор бързо въстановяване и ти и той много се намъчихте Praynig
  Йанка,Янче и Марси пишете как е минало как се адаптират дечковците.
   Аз мисля моя звяр от пролета да го давам,понеже се връщам на работа тогава и не ми се кокува сама в София  Cryвъпреки че баба и и дядо и могат да я гледат Thinking

Общи условия

Активация на акаунт