ДЕКЕМВРИЙСКОТО човече става батко/кака вече!!!

• 14 678
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Аз полегнах одеве с детенце,понеже спах само 5 4аса тази нощ Confused

Запо4вам с разказванията.След като съм си тръгнала детенце поревало малко и се потръшкало,но после бил много кротък.Закусвал сутринта и аз,като отидох наобяд той ядеше GrinningКато ми го изведе лелката,така се нажали и като се разписка и зарева с едно мамооооо Cryси поревахме и двамата.През цялото време се носихме до вкъщи и така силно ме е гушкал милият,4е сърцето ми се скъса SadОстанах и с отрицателни реакции #Cussing outДокато 4аках една баба дойде,защото и се бяха обадили,4е моми4енцето е с температура и суполи,а тя най-нагло заяви,4е знае #CrazyНе мога да си обясня,какви са тези хора,та си пускат децата болни при другите деца #2gunfireМоля се само да не се разболяваме в близките седмици,4е ми писна от антибиотици #Cussing outЩе такав скандал ще заформя,4е ще се 4удят от къде им е дошло #2gunfireИ друго ми направи впе4атление,4е май не ги извеждат Twisted Evil
Това е за сега от нас,ще видим утре как ще е Cry

# 226
Здравейте и от мен!
Привет на Люсил! Радвам се, че отново си сред нас.

Сега за яслата - Марио започва да хленчи много преди да стигнем до там, лошото е че това може да си продължи и за напред /аз съм повръщала почти всяка сутрин, дори и в детската градина/. Днес пак го оставих до 12 часа, хапнал е от всичко, но на половина, целия беше се изцапал, като ме видя се разплака, но после беше изключително щастлив и ми обясняваше нещо, но не го разбрах много добре  Wink. Иначе си е поплаквал милия, но госпожите казаха че е нормално понеделнишки да са по-разстроени.
Аз сега пък реших да му махна и шишето с млякото - супер лоша майка, просто имах удобен случай да го излъжа, че съм го дала на едно бебе което плачеше. Сега като си ляга се обясняваме по половин час, защо няма шише и т.н. Сега ще ни е трета вечер. Стискайте палци да успее да го забрави, за да можем да спим по цяла нощ.

# 227
  • София
Мая още не е тръгнала. Може би другата седмица. Днес занесох изследванията в ХЕИ. Ще са готови в четвъртък. После ще попълваме картон и мисля от понеделник живот и здраве ако са навити да я взимат...

Люска, радвамс е да те вия отново Simple Smile Бебето стана докато бяхме на Бяла. 100% гаранция Simple Smile

Ох ... немога да се стърпя ама чакайте скоро една голяма и приятна изненада Simple Smile Повече немога да кажа! Мнооого скоро Simple Smile

# 228
Чакамеееееее Party
За яслата- да вярно е че понеделник повечето дечица плачат, дори тези дето са свикнали.Стискам палци да се адаптират милите по-бързо. Hug
Люси добре дошла сред нас отново!

# 229
  • София
Момичета, опитвали ли сте да отваряте старите теми? При мен излиза грешка с изключение на последните 4-5... Sad Исках да попрочета от Бременните теми малко... ама явно няма да ме огрее Sad

# 230

Ох ... немога да се стърпя ама чакайте скоро една голяма и приятна изненада Simple Smile Повече немога да кажа! Мнооого скоро Simple Smile
АРЕ НА БАС ЧЕ СМАЙЛИ Е БРЕМЕННАААААААААААААААААА, А АКО НЕ Е ТЯ Е НЯКОЙ ДРУГ ОТ ТЕМАТА, АМА АКО Е ТЯ - БАХ МААМУ И ПРОРОК СЪМММ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
КОЙТО И ДА Е ДА МИ СЕ КАЖЕ НА ЛИЧНИ ДА НЕ ГО ЛИНЧУВАММ, АЙДЕ ОПРАВЕТЕ МИ НАСТОРЕНИЕТОООО

# 231
Ихааааааааааааа Whistling

# 232
Ауууууу,раздухайте клюката де Praynig

# 233
Оф пак ми се сви сърцето като си оставих дреб4о в яслата CryМалко помрънка,но в4ера цял слетобяд викаше ''деца'' и аз му обясних,4е е искал при децата и да не пла4е,4е децата са вътре и го 4акат.С такава уусмивка улетя вътре и докато аз бях там,не му 4ух гласа.Дано и занапред да е така Praynig
Да ви кажа по4ва да ме гризе съвестта,4е съм го дала толкоз от рано.Но пък от друга страна незнам дали ще се върна декември на работа или пролетта-зависи дали ще ме пуснат платен отпуск.И поради тази при4ина го пуснах сега,за да свикне,а не да го тормозя в последния момент.

Сега да ВИ ГО ПОХВАЛЯ-ОТ 4ЕТИРИ ДНИ СМЕ БЕЗ БИБА Joy baby_neutralАз мислех,4е ще я махнем много трудно,но не.Понеже му се е понапукала от толкова мляскане,онзи ден той като си допря ези4ето,видя 4е не е хубава.Аз пък от своя страна,запо4нах да му казвам,4е на нея има микроби и щему влязат в корем4ето  и то ще го боли.Даже на втория ден сам я хвърли пепелника,та да я изхвърлиме Joy

# 234
Браво на Люби Hugи за яслата и за бибата PeaceЛеле как ги отказвате дребните от бибите и шишетата.Моят Дани си беше отхапал на шишето бибата в яслата и си викам ха това е момента.Вечерта обеснявам обеснявам,не реве човека и това си е.Дадох чашата на Авент с мекия накрайник,лапнал я е и продължава да скимти.Не издържах и му дадох другото шише ooooh!Няма да стане сега явно Confused
Дани пък от вчера е с пресипнал глас и сега се чудя да се обадя ли на хомеопата или да чакам да мине newsm78

# 235
АРЕ НА БАС ЧЕ СМАЙЛИ Е БРЕМЕННАААААААААААААААААА
И аз гласувам за същото!!!
Браво за бибата на Люби и шишето мляко на Марио  Hug
Ох, не знам четохте ли темата в Нашите деца, но безкрайно се разтроих за ета, чието детенце е починало на 3г. Толкова ме е страх от такива неща, направо не искам да го изказвам, въпреки че си го мисля непрекъснато  Cry
Малко зле започнах това утро, та силно се надявам хубавата новина да дойде и да ми опраави мрачните мисли!

# 236
  • Sofia
Аз пък си мисля,че е нещо свързано с Янче.Имам някои предположения,но ще изчакам да се похвали.
Добре дошла пак на Люси!
Честито за всички биби!такъв проблем не сме имали
Аз все пак реших да я пробвам Вики на ясла от другия месец.Да си почине малко мама от еднообразното ежедневие.Ако не я приеме добре ще я спра до пролетта,поне ще имам място.
За старите теми и аз съм пробвала и не става.Незнам защо.

# 237
АРЕ НА БАС ЧЕ СМАЙЛИ Е БРЕМЕННАААААААААААААААААА,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А ако не е  Joy иди разправай после , че нямаш сестра  Joy

Ние вече сме 4-ти ден на ясла, адаптирал се нормално - яде и спи, играе и пее и т.н., но това не значи че не ревем сутрин все едно ни колят. После обаче млъквал и си бил кротък и си играел с децата. Аз също почнах да свиквам, още повече , че майка ми ме накара да се замисля , че всъщност той може да реве така сърцераздирателно и когато влизам в тоалетната и той седи пред вратата и се свлича от мъка пред нея. Така стигнах до извода  , че може би това не е точно рев от мъка , а от страх да не го изоставя, надявам се да свикне с мисълта че ще го визам всеки ден.

Браво на Люби, на Дани , още кой ходеше на ясла, порастнаха децата, глей ги ученици вече  Laughing

Добре дошла отново Люсил:)

Пък на Калоян му почнаха коликите....вечер е ад. А когато съм сама вечер и Калин е на нощна - е тогава ми се е....м......! Някъде към 11 излизам от спалнята в окаяно състояние, слагам един душ и заспивам и аз. Аз се притеснявах , че Бобо ще се изнервя като плаче Калчо, пък той се забавлява, иска да го гушка и показва как ще го люля, гали го, целува го, и пита "Ото"? (защо) Laughing

Хайде до скоро майчета - зайчета:) Целувчици:)

# 238
Здравейте всички,

вече съм си отново в София, едноседмичната раздяла с Ежко ни понесе добре, макар, естествено, да ми беше мъчно, надявам се, че и на него поне малко съм му липсвала Wink особено накрая вече едвам издържах, а и автобусът се развали на връщане, та се прибрахме в София 2-3 часа по-късно от очакваното и не можах да си отида до къщи преди последната вечеря с гостите, а после трябваше организационно да остана до послено там, и в последния час направо не ме свърташе на едно място, исках вкъщи.... иначе Ежко не ми се струва много различен, не чувам много нови думички, но все пак сякаш говори повече, т.е. 'по своя инициатива', без да го питам и подканям постоянно, а и е започнал в някои случаи да повтаря срички, все още не разбирам защо точно - например ба-ба-ба-бау, дан-дан (трамвай) и т.н. изобщо някак и по-закачлив е...

признавам, че още не съм изчела съвсем всичко назад, но поздрави на всички малки ученици, здрасти на Люсил, радвам се на появата й пак сред нас, и също очаквам развръзката - каква е новината, за която Янче намекна!?

до скоро - впрочем - кой къде ще ходи следобяд, бих се радвала да се видим поне с някои от вас - аз мислех да пробваме Баба Яга към 17!

# 239
  • София
Следобеда ние ще ходим на Баба Яга Маймунке, та може да се видим там Simple Smile След 17 - 17:30.

А за изненадата нищо не казвам. Търпение момичета Simple Smile Чоча, ако намекваш че чакам близнаци - не е това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт