Запо4вам с разказванията.След като съм си тръгнала детенце поревало малко и се потръшкало,но после бил много кротък.Закусвал сутринта и аз,като отидох наобяд той ядеше
Като ми го изведе лелката,така се нажали и като се разписка и зарева с едно мамооооо
си поревахме и двамата.През цялото време се носихме до вкъщи и така силно ме е гушкал милият,4е сърцето ми се скъса
Останах и с отрицателни реакции
Докато 4аках една баба дойде,защото и се бяха обадили,4е моми4енцето е с температура и суполи,а тя най-нагло заяви,4е знае
Не мога да си обясня,какви са тези хора,та си пускат децата болни при другите деца
Моля се само да не се разболяваме в близките седмици,4е ми писна от антибиотици
Ще такав скандал ще заформя,4е ще се 4удят от къде им е дошло
И друго ми направи впе4атление,4е май не ги извеждат Това е за сега от нас,ще видим утре как ще е
. Иначе си е поплаквал милия, но госпожите казаха че е нормално понеделнишки да са по-разстроени.
Бебето стана докато бяхме на Бяла. 100% гаранция 

Аз мислех,4е ще я махнем много трудно,но не.Понеже му се е понапукала от толкова мляскане,онзи ден той като си допря ези4ето,видя 4е не е хубава.Аз пък от своя страна,запо4нах да му казвам,4е на нея има микроби и щему влязат в корем4ето и то ще го боли.Даже на втория ден сам я хвърли пепелника,та да я изхвърлиме
Леле как ги отказвате дребните от бибите и шишетата.Моят Дани си беше отхапал на шишето бибата в яслата и си викам ха това е момента.Вечерта обеснявам обеснявам,не реве човека и това си е.Дадох чашата на Авент с мекия накрайник,лапнал я е и продължава да скимти.Не издържах и му дадох другото шише
Няма да стане сега явно