Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 678
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета.
Слънчев и усмихнат неделен ден, настроение и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Усмивчица.

Благодаря за превода момичета.
01.06. е утре, така че вече с нетърпение очакваме новини. Когато и да решат да започнат важното е, че не остана.
Пожелавам им успех и да успеят да ни покажат това, което са решили, въпреки положението в което се намираме.
И най - после и Енгин да се покаже, за да знаем, че е добре.

И кафе за бодро начало на деня.

Спокойна и релаксираща неделя на всички.

# 121
Добро утро и хубава неделя!

Благодаря за преводите и информацията около сериала, общо взето е ясно, че нищо не е ясно Stuck Out Tongue Winking Eye И аз като Ками най-вече се надявам Енгин да се покаже ,та да знаем ,че е добре Hands Pray

Навид Шахзад ни чете мислите и особено съм съгласна с това

"Тъй като и двамата мъже се намират в центъра на безпрецедентна дилема, трябва да осъзнаем, че ревността е много често срещана мъжка емоция, а не просто слабост на Санджар.

Доказателство за това е фактът, че Гедиз признава на шокираната Мюге, че би искал Мелек да бъде негова дъщеря, а не дъщеря на Санджар; и че би искал той да придружи Наре в Черна гора, за да спаси детето им! Не може да има по-откровено признание свидетелстващо, колко много завижда на най-добрия си приятел за това! В това отношение можем спокойно да твърдим, че „цивилизованият“ човек не се различава от „простия“, когато става дума за първични инстинкти, като намирането на перфектната половинка
!
   И тук идва въпросът с пристрастието ,вследствие симпатиите и антипатиите към актьорите - едните искат Гедиз да е щастлив и не им пука за друго, другите търсят справедливост и щастие за Наре и Санджар заедно в името на легендата и детето им. Е, всеки е прав за себе си . Освен да видим сценаристките какво са измислили, друг избор нямаме Simple Smile

Хубав ден и бъдете здрави!

Това е тъжно, но е много красиво- за слушане и гледане Heart EyesSob
Скрит текст:
напоследък съм в такова настроение по много причини Broken Heart

# 122
  • Пловдив

Днес РД има Ахмет Тансу Ташанлар. Навършва 36 години. Да е жив и здрав!
Може да имаме и снимка - онлайн среща между истински приятели.
Разчитаме на него, той е доста активен в социалните мрежи.

# 123

Може да имаме и снимка - онлайн среща между истински приятели.
Разчитаме на него, той е доста активен в социалните мрежи.

А дано People EyesPeople EyesPeople Eyes

# 124
  • Пловдив

https://twitter.com/AsiGuzel30/status/1266771173523800066

Излезе и информация, че Хилал Алтънбилек/Йешим от "Поверявам ти децата", вече е в ПР агенцията на Енгин - Artistanbul1. Поздравяват я с добре дошла при Йозлем Дурак.
Да напомня, че и Енгин Йозтюрк/Селим от КВФ вече е там, Бестемсу Йоздемир/Нилюфер от КПА също вече е там.

# 125

Добро утро момичета Two Hearts
Хубави са анализите на Навид Шахзад.

Имаме и кафе, нещо за четене - ами да подреждаме деня.

# 126
Здравейте,

Цитат
Hands Plus1
Момичета, Hug

Приятна неделя.

# 127

Да му е честит рождения ден на  А.Т.Т. /както беше казал Енгин, че наричат Ахмет/.
Много добър тандем бяха в "КРА"  цялата девремска група.
Арда и Йомер си остават за мен пример не само за колегиалност, но и за приятелство.
Отделно където Ахмет и Енгин /да не пропускаме и останалите от "КРА" групата/ които останаха верни приятели и в реала.

# 128
Хареса ми това сравнение на полякините - Енгин и Ерен имат огледално еднакви прически в двата проекта където са заедно Grinning

# 129
  • Пловдив

Днес приключвам с преговора си - на 15 епизод съм.
Халисе ми е на мерника, все повече и повече...
Да видим, дали ще позная???

# 130

Нещо разведряващо.Heart
Цитат
Халисе ми е на мерника, все повече и повече...
Оххх, "страхотна", направо да си кажа, ужасна майка.Сигурно и Яхя я подкрепя.Thinking

# 131

И от другият край на света хората се съмняват... Предполагат...

Мариянка Two Hearts Дълбоко ме замисли с Халисето.
Всъщност кои са основните злодеи в историята? Кои са хората, които имат пряко и непряко участие в това Наре и Санджар да страдат? И най-важното защо?

От страната на Наре - т.н. "брат"  на когото тя е имала абсолютно доверие до момента на изнасилването и за жалост собственият ѝ баща, от когото не е видяла никаква обич и подкрепа - дори напротив. Баща, който използва собственото си дете за своя материална изгода - да получи колкото се може повече пари за утоляване на пагубната си страст към хазарта. Всичко се свежда до парите.

От страна на Санджар -  досега разбрахме какво и как се е случвало в живота на Наре, но не знаем нищо за живота на Санджар след раздялата им с Наре.
Знаем, че той е работил от малко момче и е бил отговорен за Яхя и Зехра.
Бил е явно близък с баща си, но какви са били взаимоотношенията с майка му?

И нищо чудно - злодеите от страна на Санджар също да са едни от най-близките му хора. Майка му и брат му.

Посланикът и Акън срещу Халисе и Яхя.

Ако познаеш за Халисе, че има нещо общо с "бремеността" на Менекше -  имаш голяма почерпка.

# 132
  • Пловдив

Източник: https://www.picterio.com/media/2321120678797841296_32177143836

Всички вътрешни зони за заснемане на открито и закрито на любимия ни телевизионен сериал "Дъщерята на посланика" излъчван по Стар тв, разположенията на актьорите и екипа, пътните превозни средства и оборудването се контролират от нашата компания за дезинфекция - "ATA İlaçlama ve Bodrum Dezenfekte”. Нека също така да съобщим, че снимките на сериала ще продължат от тази седмица.

Написаха го преди два часа.
Браво, така тревогите ни намаляват.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 15:47 от mariana51

# 133

Ами то във всички сфери на работа дезинфекцията стана най-обичайното нещо, така, че спорна работа на тази компания.
Ще знаем, че екипът ще снима в сигурна среда.
 Надявам се, че в начина на заснемане на сцените да не е толкова дразнещо задължителното 1,5 метра социално разстояние.
Ще ми липсват  прегръдките баща/дъщеря.

Това време навън ми действа направо отпускащо...

Скрит текст:

# 134

Имам още надежда за нова снимка от днес -  РД на А.Т.

Общи условия

Активация на акаунт