Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 150

Енгин и Ерен.
Дали Ерен ще продължи да снима в "ДП" ...

# 151

Екипът пътува за Бодрум.

Имаме си новина. Благодаря Марианка Flowers Bouquet
Хич да не е, утре, в други ден, все ще има нещо, даже и отдалече.
Желая успех на Енгин и целия екип за новото начало. И дано СЦ се смилят над нас в следващите епизоди и да ни загатнат дори и малко, че "совите не са това, което са".

И понеже все още сме в деня на детето, едно поздравче.

# 152

С Мелек.Heart Първи юни, денят на детето.Heart

# 153
  • Пловдив

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=54055118683326 … d=319362085618843

Нашата актриса от "Дъщерята на посланика", скоро ще бъде на снимачната площадка.

Това е агенцията, която работи с желаещи да се снимат във филми и сериали - епизодични роли.
Ето линк - за убиване на времето - деца, мъже жени: https://www.dizifilmoyuncusu.com/
Това вероятно е медицинската сестра грижеща се за Менекше...

Дъщерята на посланика" започва снимките!

# 154
Мариянака,благодаря за информацията ,с която ни захранваш.Момичета,благодаря,че коментирате  и споделяте новини.Много се вълнувам от започването на снимките,нямам търпение да изгледам първата подсказка ,озет и т.н. към 16 епизод.Лека вечер от мен -в очакване🥰🥰🥰

# 155

Момичета Two Hearts
Щом и актрисата без реплики се индикира, че е на снимачната площадка - да си призная...
Отивам да я сменя.  Няма да се набивам в очи, ще ходя навсякъде където си искам и най-важното - така като гледате мен и нея, коя е по-опитната, А?
Тя скръстила ръчички и какво - нищо.
Пък аз... като ме види Менекшето ще си "изпее" като  пъстра птичка  всичкото -  майчиното мляко, бременна ли е, не е ли? От кого, от кога? И прочие сладки приказки - докато изтекат системите и другите процедури...
Та, да знаете къде съм...

# 156
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=QBAIlzOEKiY

Момичета - това е Фърат Челик/Мустафа от КВФ.
По време на пандемията, повдита духа си с танци.
Танцува с племенника си. Живее в Париж.
Избрах това кратко видео, но ето линк към канала му с много още танцувални клипчета: https://www.youtube.com/results?search_query=f%C4%B1rat+%C3%A7elik+dans
Доста популярни и не толкова хора, направиха същото чрез социалната мрежа TikTok.
„TikTok“ е социална мрежа, позволяваща създаването на кратки музикални клипове, концерти и за обмен на съобщения.

# 157

Пак съм аз...
Ако се чудите защо сега изглеждам по друг начин - не забравяйте, че това е кино.
Мога да изглеждам и така и онака.
С хонорара, който ще получа мога да си позволя всичко - 
Те милионите евро ги раздават с лека ръка...

# 158
  • Пловдив
Момичета Two Hearts
Щом и актрисата без реплики се индикира, че е на снимачната площадка - да си призная...
Отивам да я сменя.  Няма да се набивам в очи, ще ходя навсякъде където си искам и най-важното - така като гледате мен и нея, коя е по-опитната, А?
Тя скръстила ръчички и какво - нищо.
Пък аз... като ме види Менекшето ще си "изпее" като  пъстра птичка  всичкото -  майчиното мляко, бременна ли е, не е ли? От кого, от кога? И прочие сладки приказки - докато изтекат системите и другите процедури...
Та, да знаете къде съм...

Ох Марта, и аз съм в "Долината на сълзите" ама от смях.
Нали си от Габрово. Тези кандидати за епизодични роли си плащат за това на въпросната агенция.
Хонорарите - ако те одобрят... Ох, развесели ме.
Хайде да пусна и песента от която Фърат е взел част за видеото си, което пуснах - слагам я в спойлер:

Скрит текст:

# 159

Момичета Two Hearts
Лека и спокойна!
Да сънувате нещо красиво!

# 160
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Да започнем деня с прегръдка.
Новини и снимки ще си чакаме и днес.
Успешен вторник на всички.

# 161

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и спорен ден!
Време е вече наистина за някоя снимка от "ДП" - ами то другия понеделник би трябвало да имаме серия...

Днес е Денят на Ботев и ден за отдаване на почит на всички загинали за свободата на България!

Вчера Ками Two Hearts  каза, че имат празник на града, но я  поздравявам  нарочно днес. Винаги съм свързвала Христо Ботев и Ботевите дни с града ѝ.

Скрит текст:

# 162
Здравейте,

Мустафа Булут.

Ще бъде добре, ако се появи някоя нова снимка.

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 163
Добър ден момичета.
Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Нека имаме новини и всичко което може около нашия сериал. Чакаме си търпеливо.

Днес е денят на Ботев и всички загинали за свободата на България. Нека бъдем горди и да пазим и тачим миналото си. Защото народ, който забравя миналото си, няма и бъдеще. Да се гордеем, че сме българи.

Мартичка, Two Hearts благодаря. Гордея се с моя град.

Хубав празничен ден на всички.

А аз довечера се връщам на работа.

# 164

Момичета Two Hearts
Пореден ден с дъжд...
Аз съм с поредното си занимание за дъждовно време -  мини крими сериали.

П.П.  В 12 часа не чух сирените?

Общи условия

Активация на акаунт