Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 701
  • 738
  •   1
Отговори
# 165

"..........................................Хубаво е да бъдеш обичан истински и да умееш да го оцениш!"
Албер Ги дьо Мопасан, из "Бел Ами"

Да оцениш,....но как?....Като всичко е субективно...Thinking
Цитат
В 12 часа не чух сирените?
При нас ги чух.Hug

# 166
  • Пловдив

Мерките в Турция са доста разхлабени вече - може да се пътува между вилаетите.
Във ФБ пък излезе информация, че още снощи са започнали да снимат.
Очаквам Стар тв да обяви, кога ще започнат да излъчват отново.
До тогава сме във фаза: този рекъл, оня казал...

# 167
# 168

Какво ли правят нашите...Снимат ли...Готови ли ще бъдат за следващата седмица....

Но, когато тогава.

# 169

Събира се екипът, събира.
Утре би трябвало за започнат снимки.

# 170
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CA7DhGshrmD/

Джейда Дювенджи (Ceyda Düvenci), съпругата на Бюлент Шакрак/Кахраман, написа преди 7 часа в инстаграма си:

Обичам те скъпи. Успешна работа... тази седмица е седмицата в която ми липсваш... върви със здраве, върни се здрав...

Забележете под нейното послание, колко сърчица е сложил Бюлент.

ДОПЪЛВАМ
Fısıldayan ADAM - Всичко за света на телевизионните сериали, написа преди малко:

Снимките на 16 епизод на "Дъщерята на посланика" започват утре. Новият епизод на сериала ще се излъчи на 15 юни. Съобщавам за тези, които го харесват.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 18:15 от mariana51

# 171
Еее,то не остана ,има няма две седмици,време за преговор.😊😊😊
Радвам се много за снимките,хайде и да ни зарадват с хубави сцени.

# 172

Дари Two Hearts Ти си нашата оптимистка!
Да видим какво са ни приготвили СЦ.

Комисарите ни канят на вечерна сбирка....

# 173

Цитат
Снимките на 16 епизод на "Дъщерята на посланика" започват утре. Новият епизод на сериала ще се излъчи на 15 юни. Съобщавам за тези, които го харесват.
Благодаря! Flowers Bouquet
Да ги видим СЦ, какво са подготвили...

# 174
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CA64G93jMck/

Блогърът Адолф, който явно по време на карантината му е било скучно, започна да коментира разни филми. Та, ето какво написа за "Малък септемврийски проблем":

Един от онези редки филми, в които от самото начало до края бях прикован към екрана. Филмът всъщност е романтична драма, но драматичният компонент силно се усеща. Дори и да не е от самото начало, но ще се потопите в следващите минути в драматичен аспект, ще попаднете в тайнствеността на сцените. Това не е филмът, който гледайки го, ще познаете финала. Тук имаше един от най-важните моменти за мен и в края на краищата бях изненадан. Сценарият е толкова интересен, че не позволява да се направи предположение за следващата стъпка. Енгин Акюрек, който изпълнява ролята на карикатуриста Тек, е идеален за ролята. Това е игра, която ни накара да говорим за актьорското му майсторство.
Не мога да намеря думи за успешната игра и на Фарах Зейнеп Абдулах за ролята на Ейлюл. Ако двама противоположни хора случайно се съберат, това може да се нарече чудо на любовта. Както и да е, няма да давам спойлери. Сред нас може да има такива, които все още не са гледали този филм. Но за мен най-големият коз беше частта на Нил Караибрахимгил. Това е филм, който определено си заслужава да гледате. За мен едно от големите попадения е и частта с Нил Караибрахимгил. Това е филм, който обезателно трябва да се гледа.

А за "Поверявам ти децата написа:

Филмът "Поверявам ти децата" обединява всяко чувство като за драма, трилър, комедия. Филмът е много завладяващ и отново ни кара да говорим за актьорското майсторство на Енгин Акюрек.

https://medyabey.com/oyuncu-biran-damla-yilmaz-engin-akyurek-hay … u-nasil-fethetti/

От днес - има интервю с актрисата Биран Дамла Йълмаз, доста дълго, но това което касае нас:

Как актрисата Биран Дамла Йълмаз завладя сърцата на феновете на Енгин Акюрек?

Младата актриса Биран Дамла Йълмаз, която спечели любовта на турската публика със сериала, в който се появи наскоро, отвори канал в YouTube. На въпроса "Кой е любимият ти актьор?" тя направи много щастливи феновете на Акюрек с отговора: "Енгин Акюрек. Без коментар, заема първо, второ и трето място.". Питат я, дали се е срещала с него. Отговаря: "Бих искала да се срещнем и да играем като партньори в един и същ проект."

Ето и частта от видеото с този момент: https://twitter.com/ladelilerde/status/1267841849680703489

# 175
  • Варна
Привет на всички Smile

ЕЕ, браво за хубавата новина, доближаваме все повече до заветния миг  с нов епизод Smile
Благодаря за всичко, което сте сложили Two Hearts

Лека вечер !

# 176

Момичета Two Hearts
Лека и спокойна!

А тази Дамла като толкова иска да играе в един проект с Енгин - да влезе в сериала като гост-актьор.
Ще има три ползи - една за нея, две за нас. Тя ще сбъдне желанието си, ние ще се кефим на реакциите на Менекшето и Нарето.

# 177
Здравейте момичета!

От един месец не съм писала в темата защото лаптопа ми се повреди, сега слава богу  ми го оправиха.
Радвам се за всички вас ,че сте добре и че питате за мен! И аз съм добре, благодаря, че пишете и поддържате темата жива.Прочетох всичко което сте поставили и коментирали.Разбрах, че снимките на сериала ни започват утре.Дай боже всичко да е  наред, за да му се насладим.Нямам търпени да разбера от кого е бременна Менекше или е поредната и лъжа,как ще се развият събитията с Локи и дали Яхя ще се разведе с Елван.А Кахраман дали ще навреди на Санджар? Изобщо много загадки има да се разкриват още.До къде ще стигне любовта на Санджар и Наре,кого ще предпочете Наре, Санджар или Гедиз.Ще успее ли Мелек да събере мама и татко много въпросителни. Какво ще ни изненадат сценаристките предстои да разберем.

Момичета,привършвам защото ми сана дълъг поста!Обичам ви и Лека нощ!

# 178
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/engin_akyurek?w=wall-35027635_527920_r527926

Съвсем скоро актрисата Бахар Шахин, също каза че мечтае да играе с Енгин Акюрек.

mari52, привет. Супер е, че всичко при теб е наред.

# 179
Привет посред нощите!

Мари, радвам се че проблема е бил само технически 🙂

Времето си минава, ще дойде и новия епизод. Жалко, че точно тогава ще ми пари под краката и ще съм на друга вълна, така че няма да мога да се включа в сериалните вълнения активно.

Гледай ти колко мераклийки за партньорки наизлязоха, пък ние се натресахме там, където не ни искат 😜Като не му върви на човек ☹️😂
  Лека 🌛

Общи условия

Активация на акаунт