Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 210

Три актриси, които желаят да се снимат в един проект с Енгин:
- Пънар Дениз;
- Биран Дамла Йълмаз;
- Бахар Шахин.

Ето и линк, катко видео на феновете с Пънар Дениз - за другите две вече писахме, в което тя им признава, че са се досетили за нейната скрита тайна, че много би искала да играе с Енгин Акурек.: https://vk.com/engin_akyurek?z=video-35027635_456242706%2F9c1821 … pl_wall_-35027635

ДОБАВЯМ:

Източник - Стар тв току-що написаха: https://twitter.com/startv/status/1268552356452597768

Марианка Flowers Hibiscus за хубавата новина.
Ще бъде супер епизод. И вече нямам търпение.

А за трите госпожици: изведнъж всички актриси заискаха да се снимат в общ проект с Енгин. И изведнъж той е топ актьор в Турция.
Защото знаем и други времена, когато никой не се интересуваше от актьорските способности на Енгин и го игнорираха, и колко неща съм чела, че тази или онази актриса не искала да снима с него. Пък сега изведнъж три.
Не съм гледала нищо с нито една от тях, даже изобщо не съм ги чувала и като имена и нямам представа колко са добри като актриси. Но или са много добри и имат смелостта да застанат до него, или отново някой си прави реклама за негова сметка. Защото и такива времена помним.
Но времето ще покаже.

"Няма да ми простиш, нали?" В понеделник, от 20,00 ч "Дъщерята на посланика" със специален епизод по Стар тв.

Без да искам съм си вкарала текста в цитата на Марианка.

# 211

ДОБАВЯМ:

Източник - Стар тв току-що написаха: https://twitter.com/startv/status/1268552356452597768

"Няма да ми простиш, нали?" В понеделник, от 20,00 ч "Дъщерята на посланика" със специален епизод по Стар тв.

Предполагам, че са направили нещо сборно от 15 серии, за да припомнят на зрителите най-важното до сега.

П.П. Правилно съм предположила.

https://www.youtube.com/watch?v=qhUEEtrSBWQ

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 19:09 от Марта_49

# 212
  • Пловдив

Никога, ама никога не съм чела нещо лошо за Енгин в Турция, а това, че актриси са отказвали - абсурд.
Само в една статия, преди много години, един журналист го провокираше с въпроса: Защо не снима, не му ли трябват пари?", като даде за пример негов колега - няма да цитирам името му, който снимал и реклами дори...
Че го пренебрегваха - не се интересуваха от него назад във времето - съгласна съм. Откакто обаче светът го откри и заобича, нещата се промениха.
В доста руски групи и тук при нас във форума - обиди по негов адрес, е имало и има към момента под една или друга форма. Обиди под прикритие дори... Не можем да се сърдим на никой обаче.
Има кой да го обича, близките му, приятелите и феновете му.

# 213
Привет!

Не може да ме кандърдисате за брадата, не е само количеството, и формата не ми е тамън. Ама и комисаря беше многобрад, пък как ме омая не разбрах 😊

От мераклийките най-се радвам заПънар Дениз, понеже и аз си я пожелах след Любов 101, много женствена, топло, нежно излъчване има и много хубаво гледа 😍

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 19:53 от araselia

# 214
Да видим какви изненади са ни приготвили СЦ.
Не приеха 15 серия за финал сезони, значи имат нещо още по-драматично и разтърсващо като събитие с което да завършат.
Чудя се какво може да бъде, че да държи в очакване и напрежение зрителската аудитория.

От сериалите които съм гледала с Енгин - "КВФ" завърши с ареста на Керим и как той вижда, че Мустафа остава с Фатмагюл.

"КРА" пък имахме признанието на Елиф и раздялата ѝ с Йомер, както и разкриването на убиеца.

Какво би ни държало в напрежение при "ДП"?
Евентуална сватба на Наре и Гедиз, а в същото време да се разбере за бремеността на Менекше?
Другото което ми идва наум е свързано с Мелек  и Санджар. Няма сериал, където да пропуснат отвличане  и с това да изнудват близките му. Та си мисля, че е възможно Акън някак да примами Мелек и да я отвлече, а Санджар при спасяването ѝ да е ранен смъртоносно.

Офф, хвана ме нервата вече и пиша разни измислици-премислици...

# 215
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=qhUEEtrSBWQ

Първо представяне на специалния епизод - до понеделник е възможно да ни подгряват още.
По интересно ще е между 8 и 16 какъв трейлър и озет ще пуснат.

Марта, за край на сезона ще е нещо, което ще ни хвърли в маслиновата гора.

# 216
Марта, за край на сезона ще е нещо, което ще ни хвърли в маслиновата гора.

Дай някакво предположение.
Аз пък направих фотка на луната.

Скрит текст:

# 217
  • Пловдив

Много идеи имам.
Нека Наре не се обръща към Санджар по име.
Мелек, като направи гладна стачка - до там ще е....
Какво иска Наре от женен мъж, да не стане убиец, не стана.
Ох, да не се повтарям.

Ами аз го писах вече: Ние ще разберем нещо за "бременността" на Менекше.
Локи и Гюлсие ще свършат тази работа. Елван и тя да подскаже - каква е манипулаторка.
Но искам Санджар сам да хване Менекшето за любовта й с Локи. Даже и това, че ходи в затвора да го види.
Тук разчитам и на Неждет - само да му повиши "заплатата" и той ще пее на два гласа.

Наре и Гедиз - каквото искат да правят двамата.
Санджар е предупредил Гедиз, ако му държи - да действа.

Няма да познаем, нали знаем..
.

https://www.instagram.com/p/CBBe-4oAiLk/

# 218

Момичета Two Hearts
От мен лека и спокойна! Сънувайте нещо красиво!

Мариянка Two Hearts  все нещо ще познаем...  Толкова много версии предположихме.

# 219

Аз мисля че Наре до края ще обича Санджар и ще му е вярна.Ако искаш друг мъж до себе си я през тези 8-ем години щеше да се омъжи.Той за нея е част от  душата и така, че другите мъже включително и Гедиз са само приятели.А Гедиз ,че я обича си  е за негова сметка.Значи в понеделник ще имаме серия та макар и сборна както предполага Марта.

Лека нощ момичета и приятни сънища!

# 220
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Да видим какво ще ни пуснат днес от сета.
Успешен петък и асистентчето тръгва за новини.

# 221
Добро утро,

Чакам си нещо ново, нещо интересно.

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 222

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спорен ден петък!

Бива днес да се появят нови снимки...
Мариянка Two Hearts Хармония Two Hearts 

# 223
  • Пловдив

Да пием чай със Санджар и Наре, че скоро май няма да ги видим така.

# 224

Аз пък въобще нямам и очаквания за Наре и Санджар.
Не зная какво би трябвало да се случи, тя да погледне  и да разбере.

Честно казано в началото се възхищавах на тази жена - борбена, силна, сама се справила с оцеляването си, сама възпитала прекрасно дете. Праволинейна и горда.

Но, човек не трябва да вижда само собствената си болка и страдание. Трябва да може да види и да почувства и чуждото. Види ли, почувства ли - едва тогава ще разбере.  На този етап не виждам нищо такова.
Дори прави лошо впечатление, че въвежда и прави съучастник и Мелек. Кара детето да лъже и да крие истини.

Общи условия

Активация на акаунт