Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 712
  • 738
  •   1
Отговори
# 225

"Във вселената няма съвпадения, има само знаци.
Виждаш ли знаците?"

Елиф Шафак, турска писателка

Е, виждах ги знаците, особено на летището като се върнаха от Черна Гора.Но ГГ, не.Говореха си, за да се наранят.

И Санджар, отиде да вземе Менекшето.Сега очаквам и Наре да направи нещо такова.Дано не съм права.Thinking

# 226

"Ако е писано и светът е малък, но ако не е писано и на улица без изход не можете да се срещнете."
Елиф Шафак, турска писателка

# 227
  • Пловдив

От днес.

# 228

Стана лято, Нарето още с ботуши, и то бели 🙄🙂
  На Елван блузката много хубава, от детско филмче 😂

# 229

Нашият човек, май не иска да го виждаме.Thinking

# 230
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CBCzVoYpHkk/

Следобеден поздрав от малкото сладурче.

# 231

Момичета Two Hearts

Араселия Two Hearts Ама те снимат какво се е случило на другия ден. Демек са още в месец март.
Не искам да става като в "КРА"  - поради някакво прекъсване на снимките се получи Елиф да "има" два рождени дни, защото смениха датата на убийствата на Сибел и А.Денизер.

# 232
Марта, аз принципно не разбрах, защо Наре беше почти винаги с ботуши, и то с токчета - търчи по горските чукари. Не че ми е от първостепенно значение аутфита, ама ей тъй, да си кажа 😜 Изобщо стилистите за дамите не се представят добре по мойто скромно мнение 🙂
  Видях в туитър две каки в едно предаване обсъждат нещо, та Енгин го определиха като "башка ", другото не го разбрах, ама това е в десятката 👌

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 18:51 от araselia

# 233
  • Пловдив

Едно разсъждение - https://vk.com/engin_akyurek?w=wall-35027635_528587 :

Нещата се усложняват от факта, че дори целият свят да крещи на Санджар... простено ти е.. той няма да си прости, такива интегрални натури, за съжаление, имат огромни изисквания към себе си...  Този Ефе, който виждаме на екрана, до края на дните си, дори при условие, че любимата прости и по някакво чудо те бъдат заедно, така или иначе, угризенията на съвестта ще преследват Санджар... Такива мъже имат специален кодекс на честта, ако изискват благоприличие, преданост от другите, те изискват много повече от себе си... Ако им е трудно да простят на другите, но има шанс, че все пак ще простят, то те никога не прощават на себе си... Въпросът, зададен от Санджар на Наре, не звучеше с надежда за прошка, обратното, той очакваше, че ако Наре внезапно реши да прости, няма да й позволи да направи това, в тази сцена и подобно на всички останали, Санджар не изневерява на себе си... Докато Наре спеше, съдейки по тежкия му, стоманен поглед, той се осъди точно като Акън...

# 234
Араселия Two Hearts Имам едно наум защо я обличат така. Наре.
И също така мисля, че много правилно избират гардероба на дамите в сериала.
Ще се помъча да обясня.
Наре винаги е облечена сякаш "навъпреки" - никоя жена от социалното обкръжение на Санджар не се облича така.
Тя  е или  с къса 2 педи пола и ботуши /които ѝ придават едно секси излъчване/ или ако пък е с панталон, то е с гол пъп. Какво показват с това - че е жител на света? Неее. Един истински  жител на света, ако уважава хората при които отива да живее - ще се съобразява и с културните порядки и социалната среда.
Лично за себе си затвърждавам това, което бях писала и по-рано. Наре живее в свой свят, но не и в този на Санджар. Не го разбира и не желае да го разбере /както него, така и светът в който той живее/.
Предполагам, че като започне /ако започне де/ да разбира как живее Санджар, какво го вълнува, какви са ценностите на хората в този регион и в тази страна - ще променят и гардероба ѝ. Тя всъщност не познава Турция.

Как обличат Менекше - на няколко пъти даваха отблизо рокличките ѝ - ами не съм спец по платовете, но е нещо прозрачно върху друга материя и изглежда да е скъпа рокля. Не може съпругата на Ефеоглу да бъде облечена с някаква конфекция.
Елван - колкото и да са неприемливи за нас - тоалетите ѝ най-вероятно също са от бутик.

Това, че на нас не ни харесват комбинациите им с герданите пендари по врата и стоте гривни по ръцете - това е тяхната култура, тяхното разбиране за демонстрация на богатство и висок статут в обществото.

Зехра - млада жена, обременена от чувството, че е различна - за нея е спортен стилът на обличане с елементи на "Хич не ми пука какво точно обличам".  Тя, като че ли се е сложила в графа "сива мишка".
Обаче как се облече като отиде на срещата-вечеря с Акън.

Мюге - удобно облекло, типично за старите моми. Но и тя се беше нагласила, когато се срещна с Акън в конака Ефеоглу и тогава разбрахме, че тя е агент с "009"-годишна давност.

Облеклото на другите - не зная защо само асистентките/секретарки в офиса на Марината бяха стъкнати и те с едни къси поли /при все дебелите им крачуни/, но явно късата пола при съседите е израз на някаква женска самостоятелност.

# 235
Марта,като цяло съм съгласна с твоето тълкувание за дрехите, но тъй като не им знам табиетите на района, нито съм моден спец, просто ще се изразя, че не ми харесват дрехите им, с изключение тези на Наре - в повечето случаи, без голия корем(то аз и несъм за такова 😜, ама и не е много подходящо за всекидневно облекло, иначе Неслихан е слабичка и и стои перфектно ). Очите ми бодат главно ботушите. За Менекше пък не можеш ме убеди 🙂, толкоз кичозно и демоде са и рокличките. Ама пак казвам, мое мнение ✌️

# 236

Тематичен колаж...

За облеклата:

Най-добре обличат псланика и Акън, според мен.

От жените, Наре, но от време на време се излагат.

А за косите, мъже , жени - да им сменят специалистите.Wink

# 237

Момичета Two Hearts
Хубава вечер!
А аз отивам да изгледам поредната серия от една кримка.

# 238
  • Пловдив

Eнгин и Неслихан - Санджар и Наре де....
От днес - какви прийоми използват за да ги снимат...

# 239

Общи условия

Активация на акаунт