Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 716
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив

https://twitter.com/denizdnyasi2/status/1269230367560601601

Днес, в магазинното предаване по канал Д, двете водещи се свързаха с Биран Дамла Йълмаз и тя отново призна възхищението си от Енгин. Отново каза: "Моля те, обади ми се!"
Вчера беше по Шоу тв.

Дали Кахраман е успял да отвлече Акън.
Като гледам снимката - май не е...

Марта, Хармония, ако трябва да съм сериозна, мисля, че Наре ще му вика "Синът на Халисе".

# 256

Heart
Цитат
"Синът на Халисе".
Ооо, съвсем няма да хареса на Санджар.

Но кой го пита.Wink

# 257

Малките сладури и Едип/Каврук.

# 258
  • Пловдив

https://www.haberizlenim.com/sefirin-kizi-ekrana-geri-donuyor-14102h.htm

"Дъщерята на посланика" се завръща на екран

Изданията пишат за завръщането.
Нищо ново, копират написаното от Стар тв.
Копират и колажите на феновете.
Ранини и тя се е постарала отново - преписала също....

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1269273881174556676

От официалния акаунт:

Новият трейлър на "Дъщерята на посланика, в понеделник 8 юни по Стар тв.

Трейлърът към еп.16 ще ни го пуснат по време на събирателния епизод.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 17:50 от mariana51

# 259

Беренче/Мелек поне ни радва със снимки.

# 260

Да се радваме, че снимат, а след 16 юни, пак.

# 261

Момичета Two Hearts лека и спокойна!

# 262
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Днес дали снимат??? Може и да разберем...
Успешна неделя на всички.

# 263

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и слънчев да е днешния ден!

Детският каст е страхотно подбран.
Сладурите се снимат с всички поред!

Иска ми се тяхна снимка  и с Енгин и Неслихан.

# 264
Здравейте,

Снимки с ГГ, едва ли...Много ги крият...

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 265

Времето е супер подходящо за пикник, а и да има кой да го подготви...

# 266
  • Пловдив

Нека ни е усмихната неделята.
Все още нищо от сета - може пък и да почиват днес.
Все се мисля, че ще работят на макс през юни и юли, и малко почивка през август за компенсация.
После - ако короната се е кротнала, влизат в нормален ритъм с определен брой запас от епизоди.

# 267

Ето това разбирам аз за девремско "семейство".
Обединени от обща работа и истинско приятелство.

# 268
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_113374

Факултетът по комуникации на Университета "Hacettepe" в Анкара се занимава с проекта "Вir Şey Daha"/"Гражданска дипломация" за турските телевизионни сериали в чужбина.
В рамките на проекта студентите се занимават с темата: Фенове на Енгин Акюрек.

Можете също така да участвате в проучването, като кликнете върху линка по-долу и отговаряте на въпроси, като например:  Как за първи път научихте за Eнгин Акюрекk?;  Кой телевизионен сериал или филм си гледал първо с него?
Ето линка: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdov7jcgodOomJZLG8rIV7n … QSWgO0Cg/viewform

На своята страница в туитър, Bir Şey Daha публикува няколко отговора, без да изписва имена:
* Ирански фен: "Любимият ми актьор е Енгин Акюрек, познавах турската култура благодарение на учебниците. След като гледах сериала, осъзнах културната близост между двете страни. (Мъж, 18-25 години, студент);

* "Мръсни пари и любов", актьорите Енгин Акюрек и Туба Буюкюстн,  имах негативно отношение, защото това са враждебни страни - Армения и Турция. Сега съм по-умерена към Турция. Мисля, че турците са традиционни, гостоприемни и приятелски настроени." (Армения, Жена, 36-45, Преводач);

* Ирански фен: Научих много в курсовете на турското посолство в Иран след турския телевизионен сериал. Говоря турски свободно и дори съм превеждал някои турски романи на персийски. Моят любим актьор определено е Енгин Акюрек. Бих искал да го видя на международния екран. (Д-р, 36-45);

* "Каква е вината на Фагмагюл?", актьорът Енгин Акюрек. Видях, че имате много богато археологическо и културно наследство в сериала. Преподавам турски. Турците обичат страната си и културата си, зависят от семейството, пият много чай и кафе, и са приятелски настроени". (Индия, Жена, 36-45, Учител)

* Любимото ми шоу е "До живот", моите aктьори са Енгин Акюрек и Фахрие Енджен. Турция е страна, която има интересни традиции. Турският народ е искрен, светски, традиционен и открит. Моето любопитство е кухнята, музиката и литературата. (Индонезия, жени, 36-45, Предприемач).

Коментар след публикацията:
Ярко доказателство за това, че любовта към Енгин Акюрек, кара феновете по целия свят да се промени отношението към Турция в най-добра посока, от негативизъм към позитивен подход, хора от друга култура и манталитет започват да се интересуват, благодарение на Енгин, културата и езика, историята на Турция.... нейния живот и гастрономически предпочитания... затова феновете му имат всички права да го наричат мегаталантлив, скромен, образован, красив и харизматичен. Eнгин Акюрек - ярко и достойно лице, достойно представляващо родината си по целия свят, марката на Турция.

# 269

Мариянка Two Hearts за информацията и превода!
Всъщност аз гледам сериалите и филмите на Енгин, чета разказите му, имам книгата му  /дори без да мога да прочета и една дума от нея/,  следя с интерес живота му, все едно е мой близък. Вълнувам се за него, защото го чувствам все едно е част от семейството ми. Откакто съм го открила като актьор, не е имало ден в който да не съм споделяла нещо в темата.

Същевременно обаче като информация ми е преминало много, защото знаете че обичам да джиткам из теми, форуми и групи... Да ви призная, че никъде не съм виждала да се правят такива проучвания, задълбочени анализи на екранни герои и като цяло на твърчеството на други актьори и актриси.
Ако някой знае /четат ни много хора/ - моля да напише за кого има.

Енгин Акюрек трябва да бъде обект за подражание и то не само като великолепен актьор, станал известен в целия свят единствено  със своите изиграни образи на малкия и големия екран, но и като всестранно развита личност.

Адмирации за него и всичко което ни дава от екрана.

Общи условия

Активация на акаунт