Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CBIlxGTJdlL/

Режисьорът и Ерен Деврим.
Снимката е сложена преди малко.
Ерем/Санджар младши ми се вижда подстриган.

Марта, Енгин и Ерем имат снимка - от февруари месец още.
Слагали сме я.

Марта, в подкрепа на последния ти пост, днес във ФБ прочетох още нещо от интервюто с Биран Дамла Йълмаз:
На въпрос: Какво харесваш в него?(в Енгин), тя отговаря:  Всичко, начина му на живот, позицията му в този сектор, актьорските му умения.
Ето линка: https://www.facebook.com/EAOfficialGeorgianFans/posts/2838363999623836

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 16:43 от mariana51

# 271

Марта, Енгин и Ерен имат снимка - от февруари месец още.
Слагали сме я.

О-пааа, това е същото място.
Мариянка Two Hearts  добре, че сложи тази стара снимка. 
Дали пък не е наистина каравана...
На Енгин най-вероятно... 

# 272
  • Стара Загора

Мариянка Two Hearts за информацията и превода!
Всъщност аз гледам сериалите и филмите на Енгин, чета разказите му, имам книгата му  /дори без да мога да прочета и една дума от нея/,  следя с интерес живота му, все едно е мой близък. Вълнувам се за него, защото го чувствам все едно е част от семейството ми. Откакто съм го открила като актьор, не е имало ден в който да не съм споделяла нещо в темата.

Същевременно обаче като информация ми е преминало много, защото знаете че обичам да джиткам из теми, форуми и групи... Да ви призная, че никъде не съм виждала да се правят такива проучвания, задълбочени анализи на екранни герои и като цяло на твърчеството на други актьори и актриси.
Ако някой знае /четат ни много хора/ - моля да напише за кого има.

Енгин Акюрек трябва да бъде обект за подражание и то не само като великолепен актьор, станал известен в целия свят единствено  със своите изиграни образи на малкия и големия екран, но и като всестранно развита личност.

Адмирации за него и всичко което ни дава от екрана.

Здравейте! И аз се чувствам така,Марта! Когато 2012 год.открих "Каква е вината на Фатмагюл?" и съответно  открих нашата тема (така я наричам),няма ден,в който да не съм влизала и то по няколко пъти,да чета .Пасивна съм,повече чета,но и аз като вас съм верен фен на Енгин и ваш приятел.Добре,че ви има!Бъдете здрави!

# 273

Здравейте! И аз се чувствам така,Марта! Когато 2012 год.открих "Каква е вината на Фатмагюл?" и съответно  открих нашата тема (така я наричам),няма ден,в който да не съм влизала и то по няколко пъти,да чета .Пасивна съм,повече чета,но и аз като вас съм верен фен на Енгин и ваш приятел.Добре,че ви има!Бъдете здрави!

Гитана Two Hearts  Радвам се, че верните фенове на Енгин сме винаги заедно / кои пишещи и кои  повече четящи/ но на линия!
Поздрав за всички нас - страхотен клип момичета !

https://www.youtube.com/watch?v=QcoCISDQP3E

# 274

Керим.Heart

Момичета, Flowers Bouquet и Hands Plus1

# 275
  • Пловдив

Е, не сме валат и днес.

# 276

Много усмихнат Енгин - добре, че са тези задкадрови снимки, че като зная колко рев ще му дръпнем със Санджар...

# 277

Е, не сме валат и днес.

Flowers Bouquet

Стига ни плакане с Дахан.Със Санджар, няма да плача.Thinking

# 278

Снимали са на хижата.
Аз нали напоследък съм се отдала на един руски крими сериал /жалко, че свърши някак в нищото/ и опитах да търся дали не е качен някъде с повече серии, то попаднах на това.
За тези които няма да направят връзка - ще кажа.
Това е 1:1 с турсия сериал "Мерием". Турците "взимат" идеи от корейски и индийски сериали, а техните пък отиват по света.

Скрит текст:

# 279
  • Варна
Привет, мили момичета Smile

Не остана, дано ни изненадат СЦ със смислен развой на историята, дано ...Heart Decoration

Благодаря за преводите и новите снимки, усмихнат Енгин, нека е все така Heart Decoration

Нещо фенките растат в геометрична прогресия, не че и преди ги нямаше, но много смели тез младичките Smile
Но иначе на въпроса на журналист дали  се е обадил Енгин на Биран след нейното признание , тя отговаря, че сигурно  не е единствената, която се възхищава от него Two Hearts
И поредното проучване относно Енгин .......... ами няма Марта друг, за който да пишат книги, анализи ,есета и т.н.
Той стана феномен Heartpulse  Да ви призная, аз мислех, а и сега си го мисля, че липсата му на активност в социалните мрежи , пък и на друга реклама/ Енгин не се снима като другите в реклами на продукти/ не е добре за него, но това, което постигна той за тези години от КВФ до сега е невероятно и то в световен мащаб и това е единствено и само благодарение на неговите фенове, които всъщност свършиха работата на всички ПР агенции. Но няма как да има такива фенове и то в такова количество ако не беше това, което е . Показа на всички, които го подценяваха и се правеха, че не съществува, че качествените и истински неща са по- ценни и трайни от хилядите еднодневки в лъскави опаковки Simple Smile  Шапка му свалям за упоритостта и скромността, които не са толкова често срещано нещо в днешния повърхностен свят и особено в техния бранш. Дано пътят му бъде открит оттук натаък и бере плодовете на многогодишния си упорит труд Two Hearts
Дано има и късмета да  срещне и сродната си душа,  че и в неговата позиция не е лесно Smile много млади актриси искат да се поокъпят в звезден прах.

# 280
Добър вечер,момичета,радвам се на инфото ,което дори и на капки,все пак го има.Радвам се на всяка новина за сериала ,която чета и ви благодаря ,за което.
Мислех си днес, дали няма да включат някоя карантина в историята😳😳😳,да ги съберат всички иииии-никакво излизане.Наре,Мелек,Менекше Санджар,Елван заедно🤣🤣🤣ще видим,не остана.Чакаме и трейлър утре🤩🤩🤩
Лека от мен.

# 281

Чудесни колажи, но предстоящия трейлър го очаквам с нетърпение, за да видя как ще продължат историята.Thinking

# 282
Добър вечер!

Много хубави снимки, слънчеви, усмихнати, децата се снимат със всички за спомен. Малките Наре и Санджар са на снимки, значи ще има пак ретроспекции.
  Дари, като нищо може да включат карантина в сериала, логично е да я вмъкнат, все пак беше бая голям период, а и все още положението не се е нормализирало, ако изобщо се нормализира скоро.
  Относно девойките - мераклийки, особено по-напористата, ами да вземе да се обади Енгин на момичето, колко пъти го призовава, няма да миряса. 😜Няма да го изяде я😂
  Ама какъвто е чишит, едва ли 😏 Наисти на е уникален в гилдията им с тази липса на социални мрежи, всички се рекламират по този начин, това е масово. А той и реклами не снима, а не вярвам да не е имал предложения. Достойна за уважение е принципността му и хигиената на присъствие в светския живот. Затова и има верни фенове, освен заради талантите си като актьор и писател, спечелил е и уважението и предаността им като човек. Но съм сигурна, че и феновете му в голямата си част са като него - деликатни, интелигентни, уважителни, абе хубави хора 😇. Смятам, че всеки си е заслужил съответните фенове с поведението си  на и извън снимачната площадка.
  И при мен той е причината да дам шанс на турците като нация, подобно на дамата от Армения, както съм споделяла, имам си своето едно на ум за тях и като българка никой не може да ме разубеди на тази тема 🤜. Така че, напразно в Турция не го уважават много-много,  доста им е поизчистил имиджа, макар и да не го заслужават в масовата си част.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 22:41 от araselia

# 283
# 284
Добро утро!

Впечатляваща гледка!

Общи условия

Активация на акаунт