Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 629
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Красота.
И дано въпреки това, което ще се случи, Мелек остане близо до Санджер.

# 61
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CAr5j_FgLZ_/

Преди малко Неслихан написа в инстаграма си, че се вълнува и на 1 юни ще се срещне с нас онлайн в акаунта си чрез списание Hadsiz.

А Бирсен допълни: https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1265580154060972032
Неслихан Атагюл ще хвърли светлина върху историите на хора без граници с онлайн списание, наречено #Hadsiz, което тя ще започне да публикува в профила си в Instagram.

Ние обаче я чакаме да започне да се снима...
Възможно е и през времето на карантина също да е писала тези истории и сега да ги публикува...

# 62

Ох, аз като Йомер.Нямам инстаграм, а толкова е комерсиално вече...

Е, сигурно ще се организират да снимат, независимо от обстоятелствата...

# 63
  • Пловдив

Поздрав от Йомер в ден сряда.
Ами чакаме си и историята.
В преговор съм - в 8-ми епизод.

# 64

Здравейте отново!
Времето не беше въобще за разходки днес, но трябваше да свърша една неотложна работа и ходих под дъжда...
Ей, сега има и слънце и ясно небе, ама...

Ами то след няколко дена ще разберем кой ще снима, кой ще е в карантина все още...
Предполагам, че целият екип ще си направи нужните изследвания и ще се тества - за да няма неприятни изненади после.
Мисля, че на актьорът, който играе Локи карантината е свършила също и ще се присъедини към снимките, че след 15 серия останахме в догадка как ще го "използва" Гюлсие срещу Менекшето. И дали пък той има някакво отношение към "хамилето" или е някаква друга шашма.
Ако пък си е типично клише и действително детето да е от Санджар - егати ти липсата на въображение у СЦ.
Бих ги признала за действително добри, ако ме изненадат.

# 65
  • Пловдив

С нетърпение ги очакваме.
Не остана...

# 66

Дали ще има "скок" във времето или както си мисля ще продължат откъдето спряха.
Я, си представете Санджар в ето този вид...

# 67
Цитат
Я, си представете Санджар в ето този вид.
Бих искала, но едва ли.Сега там "специалистите" правят всички като на конвейер....

Високо остригани и на върха на главата, коса.WinkЕ, кой колкото си има.

Така си беше добре, според мен.Нооо, ще има промяна.

# 68
  • Стара Загора

С нетърпение ги очакваме.
Не остана...

Добър вечер! Аз чакам Енгин с нетърпение!И неговия герой.Мелек също.

# 69
  • Пловдив

Марта, разсмя ме.
Може, ама трябва да напишат в шапката на сериала: Поради короната, правим скок във времето.
И Менекше ще трябва да я видим бременна в 6-ти месец - защо не...
Ще е интересно.

Допълвам си поста, като няма никой...
Най-коментираните актьори за изминалата седмица.
Еееее...

И актрисите...

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 22:15 от mariana51

# 70

М-да, скок няма да има - то е ясно, още 4 серии до истинския финал сезони...
Обаче, аз пак си мисля нещо - в началото нали имаше някаква информация, че историята е "разписана" за около 21 серии.
Където 21 - там и 19. Още повече, че имаше серия от 3 часа, 2 часа и 40 мин. т.е. тези две серии ще се "вмъкнат"  сюжетно, а и не се знае тези предстоящи 4 с  каква времева продължителност ще са.
Толкова много неща могат да се случат за тези серии.

Сега е време за сън и ако някоя  сънува нещо по евентуалния сценарий  утре с кафето да сподели.
Аз мога да ви  разкажа такъв бомбастичен сюжет, който ще ви изуми първо, а после ще ви хареса.
Ха, сега лека нощ!

# 71
  • Pleven, Bulgaria
Ааа,Марта,не може така!Хвърляш бомбата с бомбастичния сюжет и ни оставяш в неведениедокато сънуваш Санджар!!!Кажи и на нас и тогава лягай.Така ще е честно.Аз и представа си нямам как биха завъртяли действието нашите любими сценаристки.
Ха сега,привет,мили дружки.На режим "свободен електрон" сме май всички.То без новини,без снимки,без каквато и да е информация,си е доста трудно.Няма дори за какво да поспорим...
Дано е истина подновяването на снимките на 1 юни.Липсват ми и ги чакам с нетърпение всички.Съвсем скоро ще разберем дали е така.Нашето момче сякаш е сложило шапка невидимка, покрисе дълбоко под радарите и ни вест ни кост от него.Сякаш не знае на колко народ липсва.Надявам се да си е починал добре.
Радвам се,че Неслихан също има склонност към писане.Дано успеем да видим нещо преведено,а аз и пожелавам успех в новото начинание.
Ками,мила,на колкото по-малко места чете човек,толкова по-добре.Аз пък се дразня от публикации в ТТ и то пак така, от току-що създадени профили.Можеш да не харесаш нещо,това си е твое право.Ама като не ти харесва,подминаваш,не гледаш,не четеш.Хората обаче в днешно време станаха лоши,зли и завистливи.А на някои любимо занимание е да упражняват мозъците си и богатството на речника си,сипейки цветисти обиди и квалификации за неща или хора,които не познават.А ние сме с едно ниво над такава дребнавост и няма да се впрягаме да доказваме обратното.В противен случай не бихме се различавали от тях.Съгласна съм обаче,че обидата остава,колкото и да се опитваш да стоиш над нещата.Аз лично съм ограничила четенето и посещението на такива места доста.И без друго Мариана следи всички новини и веднага ни ги слага.
Сега по темата....Искрено се надявам Яхя и Менекше да са сплели нещо,за да си" помогнат" един на друг .До последно вярвах,че ПБН не е имало,поне бебе да няма...Всъщност сценаристките сигурно добре си вършат работата,щом като ни държат в напрежение постоянно и ни карат да мислим,да се чудим.Аз си им имам зъб заради очернянето на Санджар още в самото начало на сериала,но бих им простила,ако накрая успеят да ни покажат усмихнати и освободени от тежестта на миналото Наре и Санджар.Ще видим дали любовта побеждава всякакви препятствия,дали огънят,който тлее може отново да гори,дали прошката се дава от сърце или само на думи,дали традициите и модерните нрави могат да съжителстват в мир........и още ,и още.....Радвам се,че Енгин е избрал да участва точно в този проект!Радвам се,че Неслихан е негова партн1орка,тя е невероятна актриса и за в бъдеще ще изгледам и други нейни проекти.Обожавам малката Берен!Какво слънчево дете и как се справя с първият си проект като актриса!Култов момент ще си остане за мен тръсването на дрехите в ръцете на Менекше и думите "Можеш да ги нарежеш всичките.Аз ще спя при татко!"Предстои да видим още много неща.Миналото на Санджар след  Наре ,незаконните работи на Садъчите в миналото,Яхя-Елван,Мюге,Зехра,Каврук....Всички образи имат своя история и са интересни.
Бих искала и лошите да получат достойно наказание,според заслугите си.Не ми хареса наказанието на Акън,ще очаквам продължението нагадориите му и едно по-подходящо наказание.Да не говорим за Менекше и фамилия,за родителските тела и т.н......Май доста дълъг ми излезе списъка с въпроси и интереси към сценария.....
Лека нощ,момичета.Да видим какво ще ни донес утрешният ден.....

Хаяско може и да не пише вече ,но продължава да обича Енгин и да твори прекрасни колажи с него.

Между другото......каня се да почвам за Н-ти път КВФ.Знам почти целият сериал на изуст,но ми е домъчняло.Испанките и те като нас правят преговори и постоянно го обсъждат,зарази ме ентусиазмът им.
Единственият сериал на Енгин,който съм изгледала само веднъж,е "До живот".Все не се осмелявам да го повтарям,но може и да му дойде редът.Даахан ми е болката на мен.....и тъжната му,нещастна съдба,написана от други....

# 72

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спорен ден, въпреки  обещания с висока интензивност дъжд!
Аз пак имам малко работа навън и се надявам да свърша всичко преди дъжда.

Нуше Two Hearts ти почти си разгадала бомбастичните ми помисли - за Яхя. Той е насъбрал обида в себе си и му трябва така да се каже поле за изява. Още повече, че и Халисе се беше обявила против Менекшето. Та направо съм си сигурна, че има нещо около него. Обаче дали  е толкова влиятелен, че да уреди нещата или има помощ от още някого?

А за другата евентуална "бомба" е участието на Мюге в спасяването на Наре от пропастта. Акън със сигурност е наблюдавал и е видял всичко случващо се и е потърсил под пълна тайна помощта ѝ.
Самата Мюге какво каза на Наре за Акън . "Вашата любов свърши - нашата започна." Ами тя направо си го каза момента.
Представям си как Санджар би приел тази новина и нейното мълчание през всичките тези години.

И още нещо - абсолютно не вярвам приятелят на Наре да остане чист и бял. Такъв герой просто в този сериал няма. Дори милият и добър Каврук показа  някои черти от характера си, които биха могли да бъдат критикувани.

# 73
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Добри предположения прочетох, има логика, но ще трябва да почакаме.
Чакаме и новини, вече и някои снимки - дано, дано...
Аз съм в преговор, в епизод 9.
Успешен четвъртък на всички.

# 74
Добро утро,

"Има хора, които държим близо до и в сърцето си, като стряха, като сила, като утеха...
...
Има присъствие, което звъни тихо в дните ни, като камбанка, като свеж ромол на поточе.
...
Има ХОРА!...Нашите ХОРА!"

из "Познание-Бг"

Да имаме интересни новинки, например да видя Енгин, днес!

Момичета, Hug

Приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт