Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!

Днес започва лятото, пожелавам ви да ви донесе незабравими хубави спомени ⛱️🏄‍♀️🚣‍♂️🌅.

Скрит текст:
на себе си пожелавам да взема най-доброто решение и да имам късмет, това лято ще бъде преломно за мен и семейството ми 🙏

Дамата с внуците се е снимала и с Неслихан 🙂

А това е любимата ми музикална тема от сериала - след години, или години по-късно, не знам как се превежда точно "Yillar sonra" 💔

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 07:43 от araselia

# 646
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Остана един ден до края на сезона за нас.
Днес съседите празнуват деня на бащата.
Успешна неделя на всички.

araselia, каквото и да е - да бъде.

# 647
Добро утро,

Астрономическото лято настъпи!

Честит празник, деня на бащата!

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 648

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и слънчев да ни е първият ден на лятото!
Да сме здрави -  ние и близките ни, за да успеем да свършим всичко което ни очаква занапред.

Араселия Two Hearts всичко да е за добро! 
Това, което разбрах от снимката на въпросната дама с  Неслихан е, че тя и Енгин са някъде на едно и също място. Ей, дали някога тези двамата ще подарят  обща снимка на феновете си...
Честно казано, не че много ми липсва много  такава  снимка, но като се сетя какво е било при другите му проекти...

Момичета Two Hearts да пием по кафе и да поемаме към задачите за неделята!

Zagi Two Hearts това и аз го четох някъде и бих се радвала ако се окаже така.  Но бих искала разобличаването да е публично, защото ако е само на четири очи  няма да ме удовлетвори. Ще видим кое, как ще е, но се опасявам, че ще остане за втори сезон.

ивман Two Hearts в темата винаги  има  най-актуалната информация касаеща както Енгин, така и нещата около него. Всичко се знае тук.

Ден на бащата - нека Енгин и брат му още дълги години да имат моралната и физическа опора от своя "baba".

Хайде и от мен нещо лятно за настроение.
Обаче за разлика от Араселия Two Hearts и морето - аз съм с такова усещане за лятото...

https://www.youtube.com/watch?v=hCQbE1LfNdw

# 649
  • Пловдив

Настоящата екранна дъщеря на Енгин.
Берен/Мелек и Енгин/Санджар - прекрасен тандем.
Очакваме с нетърпение продължението на историята ни.

# 650
Благодаря, Марта ❤️

# 651

"Неоформените хора се възхищават от яркото и новото. Завършените личности се наслаждават на обикновеното."
Павел Вежинов, бг писател

Ще мисля сега.От кои съм.ThinkingWink

# 652

Хайде и от мен екранните баща и дъщеря.
Ясно ми е, че в края на първи сезон ще имаме много  въпроси, чиито отговори ще ни даде историята във втори сезон.
Обаче си мисля нещо друго - дали Санджар ще успее да види и да разговаря с Мелек? Едва ли, щом ще ползват детето за да примамят Наре в капана на Акън.
И ако това ще е към края на серията, представям си какъв нов разрив ни очаква между Наре и Санджар.
Защото той отново ще е виновен, че детето е изчезнало. Той и неговото семейство.
Какви ще са обвиненията към него и самообвиненията му - чак не ми се мисли.
Обещаха ни силен емоционален финал сезони.

# 653

В деня на бащата. Heart
Цитат
Защото той отново ще е виновен, че детето е изчезнало. Той и неговото семейство.
Какви ще са обвиненията към него и самообвиненията му - чак не ми се мисли.
Самообвинение ще има.Но защо Санджар ще бъде обвиняван.Той не носи вина за поведението на семейството си.
Наре има ли вина за поведението на баща си, на доведения си брат.Гедиз виновен ли е за престъпното си семейство.Thinking

# 654
Здравейте!
Толкова ми харесва сериалът, че мисля да го започна отначало.
Всъщност аз започнах много по-късно от вас, някъде в началото на месец май.
Може би в темата е дискутирано прекъсванията и краят на сезоните, но аз доколкото си спомням трябваше да има още няколко епизода.Сега приключва 1 ви сезон 17 епизод. Дали ще започне 2 ри сезон?
Извинявам се за тъпият въпрос, но той дали не е трябвало да започне през април? Отложен ли е заради вирусът?

# 655
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=OW8lzbismFI

Момичета, поздрав за Деня на бащата от официалния акаунт на сериала.

ивман, първи сезон ще приключи със 17 епизода.
Екипът, заради страха от втора вълна на корона вируса, ще продължи да снима, но вече за втори сезон или за есента. Пак, поради този страх, не се знае, кога ще започнат сериалите. Обикновено в началото на септемвпи, а може и по-рано.

# 656

Хората си правят колажи...
Сигурно няма да пуснат втори трейлър или още някоя снимка...

# 657
  • Пловдив

И Роксани ни зарадва.

# 658

"За да бъде казана истината, са нужни двама - единият да я изрече, а другият да я чуе."
из „Портретът на Дориан Грей”, Оскар Уайлд

Говорят, не говорят, чуват, не чуват, разбират, не разбират.Може би, точно това е интересното в нашия случай.

Рядко има гледане по 5 минути, докато излезе една думичка.

# 659

ивман, първи сезон ще приключи със 17 епизода.
Екипът, заради страха от втора вълна на корона вируса, ще продължи да снима, но вече за втори сезон или за есента. Пак, поради този страх, не се знае, кога ще започнат сериалите. Обикновено в началото на септемвпи, а може и по-рано.[/b]
Благодаря mariana51!
И аз така предполагах, но тайно се надявах лятото да започне втори сезон.
Ще трябва да си гледаме първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт