Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

Часовникът показва 17:15 според мен.

# 661

Лошо, но ще стане още по-лошо.

И после, ще дойде хубавото.Hug

# 662
Кога ще е хубавото...
Що не правят по- кратки, динамични сериали.
Въпреки, че  нашият си е динамичен, ама това гледане с години е уморително.
С тази " корона" нищо не е сигурно. До август ще заснемат още 4-5 серии и да се молим септември да продължат.

# 663
  • Пловдив

Навсякъде пише, че от утре започват снимките за втори сезон.
Приключили са с 1-ви.

Марта, аз мисля, че ще имат готови поне 8 епизода до началото на новия сезон.
Мисля...

https://www.instagram.com/p/CBs7lI1JWLv/

Поздрав от Берен/Мелек - Бодрум, Мугла.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 23:06 от mariana51

# 664
# 665
  • Пловдив

Здравейте и добро утро в ден понеделник.
Да си подредим нещата и довечера пред мониторите.

https://www.instagram.com/p/CBsazjKHq7z/

Допълвам с една снимка от инстаграма на Сами/Неждет от вчера - почиват си.
От днес започват снимките за втори сезон.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 07:50 от mariana51

# 666

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден понеделник! 🌼🌼🌼
Да пием по кафе и към задачите за днес. ☕☕☕
А довечера да видим какво са ни приготвили за финал сезони. Обещаха нещо наистина бомбастично.

И един скъп носталгичен спомен...
Слагам го с надежда отново да имаме възможност да се докоснем до града на Енгин...

# 667
Добро утро,

Да започнем с усмивка, че довечера няма да има.Hug

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 668
Хармония 💕
За някои ще има и хубави неща.
Наре ще се отърве от Санджар, няма да има нужда да се бори за попечителството и ще започне своя  нов и легендарен живот.

# 669

Наре ще се отърве от Санджар, няма да има нужда да се бори за попечителството и ще започне своя  нов и легендарен живот.

Ами Санджар, нали искала щастие за Наре.Ето, тя ще го получи.Hug

# 670
Мисля си, че серията и сезона ще завърши със Санджар прострелян и "оставен" в морето.
Да видим дали ще го спаси някой или втори сезон Наре ще  продължи пътя си сама.

# 671
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=WhRlI_81lL4

Да си припомним трейлъра и озета към епизод 17.
Да бъдем търпеливи и изчакаме епизода.
Дано сценаристките пожалят Санджар, Наре и Мелек, колкото и да искат финала на сезона да е бомбастичен.
Феновете на Енгин и Неслихан по света, ще си гледат задължително и втори сезон.

„Тази легенда започна на дъното на морето, няма да свърши дотук“

Наре и Санджар, които не са станали нито лъжа, нито легенда, сега са само майка и баща, които се тревожат за детето си. Намират Каврук, който претърпя инцидент и получи ужасно нараняване на главата, но Мелек не е  с него. Наре  и Санджар оставят настрана всичките си търкания и се опитват да намерят дъщеря си. Делото за попечителство  също е  отложено след изчезването на Мелек. Първо ще намерят дъщеря си , после ще се борят за нея.

Гедиз се чувства напълно чужд  във всичко това. Никой не го е информирал за делото за попечителство, нито за изчезването на Мелек. Но изненадата, която почука на вратата, ще завлече Гедиз в самия епицентър на събитията.

Докато Наре търси дъщеря си , Акън прави план и този път намира  много силен партньор - Кахраман. Той моли Кахраман да използва Мелек за да отвлече Наре. Кахраман обаче има свои собствени методи и този път, избран от Кахраман, става причина за голямо щастие и за среща на Санджар лице в лице със смъртта на дъното на морето.

Ще бъде ли намерена Мелек? Ще бъде ли отвлечена Наре? Дали Санджар ще умре на дъното на морето?

Тази любов, която започна на дъното на морето, когато бяха деца, ще приключи ли отново на дъното на морето сега, когато те вече имат дете?

Да допълня нещо:
Сценаристката Айше Ферда Ерйълмаз написа преди време, че сценарият си върви по план - така, както е първоначално плануван. Тогава изключи от акаунта си доста фенове, които си позволяваха да я обиждат.
И,  че по желание на определени фенове ще правят промени и завои в историята, просто не е вярно.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 12:36 от mariana51

# 672

Обичният ни Санджар, но и на Наре.Heart

Бясна му е и много го ревнува, и изобщо не и се вярва, че той ще стане лош човек.Hug

# 673
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1275005926160896000

От акаунта ни подгряват, но хайде де...

Тази любов, която започна на дъното на морето, когато бяха деца, ще приключи ли отново на дъното на морето сега, когато те вече имат дете?

Риторичен въпрос, чийто отговор е в заглавието на озета: „Тази легенда започна на дъното на морето, няма да свърши дотук“

Ерхан/Акън ни призовава да гледаме - написа: Очакваме с нетърпение

# 674

Здравейте и от мен!
Задават въпроси, пускат реплики, които кой знае от кого към кого са насочени...

Аз се замислих пък нещо друго - кой ще почука на вратата на Гедиз. Дали ще е новият персонаж или някой от конака на Ефеоглу.
Те вариантите са много, но дали няма да е  самата Менекше, която ще отиде да търси помощ от Гедиз.
Защото знае какво ще я очаква, ако не се намери детето.
Другият вариант е някой да каже на Гедиз, че Каврук не е предал Акън в полицията.

Общи условия

Активация на акаунт