Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 250

• 54 572
  • 730
  •   3
Отговори
# 165
Добро утро! HugHeart

Линка Hug,благодаря за инфото,което си открила и за преводите! Flowers Bouquet

Вичи Hug,и ние сме в същото положение! Wink
Скрит текст:
Съседите над нас правят ремонт.Миналата година правиха детската и коридора!А тази година останалата част!За сега къртиха в хола и по терасата!Сутрин започват след 9 ч. и следобед спазват почивката  14-16ч.

Желая ви приятен слънчев петък! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

=====================================

Цитат
Начинаются съемки турецкой версии сериала «Позвоните моему агенту» Все приготовления завершены. Команда сериала собралась на последнюю репетицию чтения сценария, прежде чем отправиться на съемочную площадку.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 14:33 от Zlatina3

# 166
Здравейте!

Останахме си 3-те...грации... Grinning
Но това е живота, всичко тече, всичко се мени, и ние, хората, също.
Ето дори аз започнах да гледам „Господин Грешен“.
Този абсолютно типичен турски романтичен комедиен сериал. Като го гледах, постоянно усещах препратки към турски филми и сериали, при това съм гледала много малко. Пълна липса на оргиналност, но много приятно губене на време - красиви актьори, красива обстановка и всичко толкова типично,че чак не дразни. Ще гледам и втори епизод, Злати, пусни линк в темата, като излезе превода, моля!

Пресата продължава да се радва, че Туба ще участва в проект.
Четох, че сега го снимат, но ще го дават наесен. Вярно ли е?
https://www.milliyet.com.tr/call-my-agent-in-yerli-versiyonunda- … 5lcWuo5bPylYVXuqM

Кой ще бъде в родния вариант на „Обади се на моя агент?
Tuba Büyüküstün се завръща на екраните с приятна изненада ... Tuba Büyüküstün също ще участва в вътрешната адаптация на световноизвестния френски сериал „Call My Agent“. Има ли други гости изненада в телевизионно предаване, което може да е явление като „Обади се на моя агент“?
"Мениджър" комедия
„Обади се на моя агент“ е френска драма. Възможен е достъп до серията на цифрови видео платформи. Имаме управляваща компания. В този офис наблюдаваме смешни, от време на време абсурдни събития, придружени от гостите на известни имена. Очаква се сериалът да направи финал с 4-ти сезон. Но в други страни е много вероятно да се натъкнем на адаптация. Турция е една от тези страни. Това е страхотна новина. Наближава адаптацията на Турция за обаждане на моя агент.
Първа изненада Tuba Büyüküstün
Първата голяма изненада на поредицата беше Tuba Büyüküstün ... Tuba Büyüküstün ще бъде гост със собствената си идентичност в този проект, който ще включва имена като Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu. Тази част е важна ... Нашите актьори от сериали винаги са се появявали в роля и излизат до днес. Например, виждали ли сте Халит Ергенч като гост в телевизионен сериал като Халит Ергенч? Не се натъкнах много.
От Бинош до Белучи ...
Такива „истински герои“ се използваха най-вече от европейската страна или от Jet Society. Секцията „Star Tilbe“ на Jet Society беше фантастична в това отношение. Фактът, че в сериала има текстура на реалността, дава на зрителите невероятен дъх. Поредицата „Обади се на моя агент“ всъщност е серия, която черпи своята сила от реалността. Във всеки епизод се появяват известни имена с техните истински герои. Разбира се, когато към тази реалност се добави фантастика, се появява страхотна торта. Във френската версия на поредицата гледахме имена като Жулиета Бинош, Моника Белучи, Жан Дюардин в един епизод. Нека видим кои известни играчи ще се появят в „Call My Agent“ освен Tuba Büyüküstün ...

превод гуги

И малко фенско творчество

Лека нощ и бъдете здрави! Kiss

# 167
Добро утро! HugHeart

Минавам на бързо да пусна пост,че внучката ми е на гости за няколко дни! Kissing Heart

Линка Hug,благодаря за споделеното!Снощи даваха 3-ти еп. на МГ!Ето го с руски превод!Ще пусна и бг.превода,когато излезе!

https://turkru.tv/mister-oshibka-2-seriya.html?utm_source=turksi … btitry_turksinema

Приятна събота! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 168
Здравейте

Линка ЗлатиБлагодаря ви момичета за всичко интересно,което сте споделили.

“Харесва ми да слушам, но не думите.
                     Харесва ми да слушам погледите, жестовете.
                     Харесва ми да слушам Душите на хората...“

Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Цветы и поздравления от Леонардо ко Дню Рождения!
Моя дорогая Хатидже Туба Бюйюкюстюн, с Днем Рождения, наслаждайтесь вашим днем, всего вам наилучшего. Да благословит Бог, вас и вашу семью.

Цитат
Cesur ve Güzel//TuKi

🆕Ферзан Озпетек сегодня лайкнул публикацию поклонницы , которая выразила надежду на следующий совместный фильм с Тубиш👍💛

Всичко можеш да кажеш. Но не на всеки.
                         И на всеки можеш да се усмихнеш. Но не всеки ще ти отвърне.

Приятен следобед,дами

# 169
Здравейте Злати и Вичи!

Скрит текст:
Здравейте

Линка ЗлатиБлагодаря ви момичета за всичко интересно,което сте споделили.

“Харесва ми да слушам, но не думите.
                     Харесва ми да слушам погледите, жестовете.
                     Харесва ми да слушам Душите на хората...“

Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Цветы и поздравления от Леонардо ко Дню Рождения!
Моя дорогая Хатидже Туба Бюйюкюстюн, с Днем Рождения, наслаждайтесь вашим днем, всего вам наилучшего. Да благословит Бог, вас и вашу семью.

Цитат
Cesur ve Güzel//TuKi

🆕Ферзан Озпетек сегодня лайкнул публикацию поклонницы , которая выразила надежду на следующий совместный фильм с Тубиш👍💛

Скрит текст:
  Всичко можеш да кажеш. Но не на всеки.
                         И на всеки можеш да се усмихнеш. Но не всеки ще ти отвърне.

Приятен следобед,дами
Оказа се, че въпросния Леонардо е просто фен, който се възхищава на актрисата Туба! Браво на господина!
А за проект на Туба и Ферзан бей и аз отдавна си мечтая. Дано този лайк е знак, че има надежда за такъв проект!  Hands Pray

https://tirto.id/rekomendasi-film-dan-serial-turki-di-netflix-apa-saja-fNtc
Препоръки и серии на турски филми в Netflix, нещо?
Следва списък на филми и сериали в стрийминг услугата Netflix с произход от Турция. tirto.id - В Netflix има много филмово съдържание или сериали от различни държави, една от които е от Турция. Тази страна има дълга история, една от които е била през кралския период. Географското положение на Турция на границата между Азия и Европа също влияе по отношение на културата, което може да се види и във филмови продукти и сериали. В стрийминг услугата Netflix има няколко филма и сериала, които произхождат от Турция.
Можем да видим една от историите на османския султан в сериала „Възходът на империите: Османски“ .
Има и историята на Турция в съвремието в сериалите Love 101 и The Protector .
Не пропускайте южнокорейската адаптация на филма, озаглавена „ Чудо в клетка“. 7
 Отчитане от Whats в Netflix , ето списъкът:
Възход на империи: османски Режисьор: Емре Сахин Сценарист: Лиз Лейк, Кели Макферсън, Емре Сахин В ролите: Туба Бююкюстюн, Чарлз денс, Джем Иит Юзюмоглу, Година на издаване: 2020 Тип: сериал Ще проследим историята на османския султан, Мехмед II. По това време той провежда военна операция за завземането на Константинопол, столицата на Византийската империя. Тази военна операция, която ще формира потока на историята векове по-късно.
....

Преод от индонезийски - гуги Close
И от Ранини (да не повярваш!!!)

Цитат
Пресса #TubaBüyüküstün #MaraHatun #OttomanRising #Netflix
Агентство Global Agency берет на себя распространение мини документального сериала «Восход Османской империи» в Латинской Америке. Крупное турецкое дистрибьюторское глобальное агентство приобрело права на сериал у телевизионного подразделения Stxtv, продюсерской компании STX Entertainment. Документальный шестисерийный сериал, в котором сыграли роли:
Туба Бюйюкюстюн, Джем Йийит Юзюмоглу, Селим Байрактар, Биркан Сокуллу, Осман Сонант, Толга Текин, Усхан Чакыр, Дамла Сёнмез, транслировался 24 января на платформе Нетфликс, во многих странах мира. Профессор Джелал Шенгёр и доктор Эмрах Сафа Гюркан были в качестве консультантов, Эмре Шахин в кресле режиссера документального сериала «Восход Османской империи» производство продюсерской компании Karga Seven совместно с STX Entertainment. В сериале показан период эпохи Османской империи под другим углом, речь идет о восстании османского султана Фатиха султана Мехмета и завоевании Стамбула, который оставил свой отпечаток в истории.
http://www.ranini.tv/haber/41079/1/global-agency-rise..
За първи път чувам ТВ разпространител да откупи права на разпространение от Нетфликс, а не обратното... Прецедент, или правило? Ако някой знае, да каже, моля!

Днес са започнали сн на ПА(Позвани на агента ми)

Чакаме и Туба да се включи...  Нека да е по-скоро, и с много фотки. моля! Hands Pray

А за сега мога само да ви пожелая лека нощ и останете здрави! Kiss

# 170
Здравейте

Линка ЗлатиБлагодаря ви момичета,за отделеното време и за споделеното.

"Не мога да взема от живота всичко, защото няма къде да го складирам.
                                     Затова вземам само онова, което той ми подарява - най-хубавото."

Честит Рожден Ден, Туба Нека всички ваши желания се сбъднат днес, всеки нов ден, който ще създаде вашето бъдеще,  да е по-красив от предишния ден, в съответствие с вашите желания и ще ви направи щастливи!

Хубав,слънчев ден ви пожелавам

# 171
Добро утро! Hug

Честит рожден ден на Туба!
Красива и талантлива актриса, великолепна жена, прекрасна майка, любима на милиони фенове по целия свят!!!
От сърце й желая здраве,щастие, верни приятели!Да изпълни ролите, които хареса и да прави неща по призива на сърцето. Нека в живота й има много вълнуващи занимания, добри дела и щастливи спомени.
 Бъди най-щастливата и обичана ! BalloonBirthdayGiftTada

Много колажи има в ТТ,обичат я Туба....Kissing Heart

Линка Hug Вичи Hug,благодаря за споделеното!

Прекрасна неделя на всички! HugTwo Hearts

# 172
Здравейте!

Честит рожден ден на нашата прекрасна любимка! Здраве, щастие, късмет и много прекрасни роли ѝ желая!

Самата тя написа в ИГ https://www.instagram.com/p/CCQhpi7pCQt/

38? Как стана това? Ik Имахме много различно време заедно. Преживяхме едно и също нещо по целия свят заедно, независимо от малки, големи, стари, казани, език, религия и раса. Като човек ... точно като човек ... В този процес погледнах себе си. Моята най-интересна .. Наблюдавах се. Опитах се да разбера. Като човек, като душа, като дете, като приятел, като художник, като майка и като жена. Срещнаха ме много слабости и много недостатъци. Много сърцебиене, неприятни спомени, трамваи, тишина, тишина, нерешителност ... Знаеш ли какво видях? Любов ... Безусловна любов, чувство на доверие ... Много се промени в живота ми през последните три месеца. Знам, че това е само началото. С всичките си преживявания, моето щастие, успеха ми, илюзиите, Завършвам 38-годишния си юбилей днес в този живот с грешките, които направих и любовта, която получих от живота. Моите приятели, моите събратя, дъщерите ми, моите приятели, моите дъщери, дъщерите ми Мая, Топрак, който ми даде гените си, ме заведе в света, избра да дойде при мен, избра да дойде при мен, на това пътуване. някои от тях израснаха с вкуса на отлежало вино, някои от тях бяха приятели, братя, приятели, всички мои любовници, всички мои колеги, които ще останат с любов в сърцето ми до смърт ... Всеки, който допринесе точка за моя ден ... Мили мили да ме види моите пристигащи, чакащи да ме видят в студа и да поздравя. И никога не съм виждал, никога не съм гледал в очите. Знам от вашите думи. Тези, които превеждат написаното от мен на десетки различни езици, тези, които ми дават от себе си, време и сърце, тези, които са починали от живота ми, както и тези в най-лошия ми ден, както и в най-добрия ден ... Благодаря ви много. Благодарен съм за вашето съществуване. 💋 Днес има някаква причина в мен по някаква причина. Аз се родих с тези добри пожелания от 19:10 до 19:20 днес ... Междувременно ✨ ❣️ Време с Турция, сега ще бъде специално време за молитва. FYI 😉@sessizgemi82 @ssbuyukustun @tubabustun.official # 5july #fullprinted # 5thofjuly
40 мин.

Наистина, Злати, много хора я обичат, ТТ е пълен с поздрави!
Ето и от българския фенклуб

От УНИЦЕФ

От Али Демир

ЧРД и на Илкин! Здраве.  любов и успешни  проекти!

Хубав ден на всички! Kiss

# 173
Привет

Злати

Туба

Cesur ve Güzel//TuKi

🆕🆕🆕Туба в инстаграм

Tuba Büyüküstün добави нова снимка.
22 минути ·

Линка
заедно сме писали,та се корегирах.

Хубав следобед,дами

# 174
Здравейте! Hug

Поздравленията продължават....

Туит от мениджърката на Туба....Ясемин Йозбудун
Цитат
Твит от менеджера Тубы, Ясемин Озбудун #TubaBüyüküstün #СДнемРождения
С Днем Рождения Туба Бюйюкюстюн! С Днем Рождения!
@tubabustun #TubaBüyüküstün

Цитат
🆕Поздравление от Мерве Хасман Сальваторе: Моя дорогая подруга хорошо что ты родилась!

От Елиф Инджи,актрисата която игра ролята на Мелике(съпругата на Хюсеин) в КПА

Линка Hug,да ти пусна БГ превода на 2-ри еп. на МГ

https://ok.ru/video/1471033444925

Вичи Hug

Приятен следобед! BeersIcecream

# 175

Отговорът на Туба на публикацията на Ясемин: Благодаря много на всички. Толкова е хубаво, че те има. ✨🌻 Нека всички заедно да имаме красива, радостна и спокойна година...
#TubaBüyüküstün #UNICEFGoodwillAmbassador #TubaBuyukustun #5Temmuz #İyikidoğdunTuba #5July #YaseminÖzbudun
https://www.instagram.com/p/CCQFFamn041/

Злати, благодаря. Ще го изгледам.
Вичи, друг път не се занимавай да се поправяш. Форматът на бгмама не позволява да виждаш съобщението преди твоето, докато не публикуваш. Грешката за повторенията не е наша. Flowers Bouquet
  ·   ·Думите на Туба в ИГ

38? Кога станаха толкова много? Всички преминахме през много необичаен период. Независимо от възрастта, расата, религията, всички  преживяхме едно и също нещо по целия свят. Като хора ... Точно като хора. През този период погледнах в себе си, в самите дълбини. Гледах се. Опитах се да се разбера. Като човек, като душа, като дете, като приятел, като художник, като майка и като жена. Сблъсках се с много слабости и недостатъци. Много пъти сърцето ми беше разбито, много неприятни ситуации, които допуснах. Травми, безмълвие, нерешителност ... Погледах всичко това в очите. И знаете ли какво видях? Любовта. Безусловна любов, чувство на доверие. През последните 3 месеца много неща  се промениха в живота ми. Знам, че това е само началото. С любов към всичко преживяно, към всичките ми радости, успехи, грешките, които ме изградиха, любовта, която получих от живота, днес приключвам 38-ата си година от живота си на великолепна жена. Всички, които бяха с мен по този път - на първо място тези, които ми дадоха гените си, родиха ме - моята майка и татко, тези, които дойдоха при мен, избраха мен, моите приятели и спътници,  тези, които родих - дъщерите ми Мая и Топрак ... Тези, които изпълниха ума и душата ми, тези, които мечтаеха с мен, всички приятели, с някои от които съм от детството, а с други се сприятелих за кратко време. Всички мои любими, всички, които ще бъдат в сърцето ми до смърт, всички мои колеги. Всички, които допринесоха за това, което имам сега. Тези, които изминаха много километри, за да ме видят, тези, които чакаха в студа да ме видят, да ме поздравят. И тези, които не можах да видя. Тези, които познавам с думи. Тези, които превеждат думите ми на много езици, тези, които ми дават част от себе си, сърцето и времето си. Онези, които са с мен както в добри дни, така и в лоши ... благодарна съм на всички вас. Благодаря ви, че ви има. По някаква причина днес вътре в мен е някакъв специален празник. Честит рожден ден на мен.

Страхотна е - красавица, умница, талантлива актриса, талантлив художник, изключителна дъщеря и майка!
Филпсоф, надарен разказвач, и просто добър човек, международна звезда и активен посланник на УНИЦЕФ...
Много добри думи могат да се кажат за нея, но тя е означила всичко с една дума - любов...

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 19:54 от Lina_4

# 176
38? Кога станаха толкова много? Всички преминахме през много необичаен период. Независимо от възрастта, расата, религията, всички  преживяхме едно и също нещо по целия свят. Като хора ... Точно като хора. През този период погледнах в себе си, в самите дълбини. Гледах се. Опитах се да се разбера. Като човек, като душа, като дете, като приятел, като художник, като майка и като жена. Сблъсках се с много слабости и недостатъци. Много пъти сърцето ми беше разбито, много неприятни ситуации, които допуснах. Травми, безмълвие, нерешителност ... Погледах всичко това в очите. И знаете ли какво видях? Любовта. Безусловна любов, чувство на доверие. През последните 3 месеца много неща  се промениха в живота ми. Знам, че това е само началото. С любов към всичко преживяно, към всичките ми радости, успехи, грешките, които ме изградиха, любовта, която получих от живота, днес приключвам 38-ата си година от живота си на великолепна жена. Всички, които бяха с мен по този път - на първо място тези, които ми дадоха гените си, родиха ме - моята майка и татко, тези, които дойдоха при мен, избраха мен, моите приятели и спътници,  тези, които родих - дъщерите ми Мая и Топрак ... Тези, които изпълниха ума и душата ми, тези, които мечтаеха с мен, всички приятели, с някои от които съм от детството, а с други се сприятелих за кратко време. Всички мои любими, всички, които ще бъдат в сърцето ми до смърт, всички мои колеги. Всички, които допринесоха за това, което имам сега. Тези, които изминаха много километри, за да ме видят, тези, които чакаха в студа да ме видят, да ме поздравят. И тези, които не можах да видя. Тези, които познавам с думи. Тези, които превеждат думите ми на много езици, тези, които ми дават част от себе си, сърцето и времето си. Онези, които са с мен както в добри дни, така и в лоши ... благодарна съм на всички вас. Благодаря ви, че ви има. По някаква причина днес вътре в мен е някакъв специален празник. Честит рожден ден на мен.

Думите на Туба са много силни!
Страхотна е - красавица, умница, талантлива актриса, талантлив художник, изключителна дъщеря и майка!
Филпсоф, надарен разказвач, и просто добър човек, международна звезда и активен посланник на УНИЦЕФ...
Много добри думи могат да се кажат за нея, но тя е означила всичко с една дума - любов...

ПП Понеже никой не е писал редактирах предишния си пост. Просто да знаете, за да го прочетете, защото индикации за редакция няма.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 19:53 от Lina_4

# 177
Привет

ПП Понеже никой не е писал редактирах предишния си пост. Просто да знаете, за да го прочетете, защото индикации за редакция няма.

Лека вечер,дами

# 178

Привет, привет! Simple Smile Simple Smile
Към бройката фенове посочени в клипа по горе, добавям и мен Simple Smile
Казвам... НАЗДРАВЕ, Туба! Flowers Hibiscus
От

Желая на всички хубава вечер! Simple Smile
Добавям си и музиката за днес. Ако трябва с една дума да опиша Туба и нейните героини, нека да е "чувства" Simple Smile
Затова ...Feelings , моля! Notes

# 179
Привет, момичета!
Днес е специален ден за всички нас, които пишем в нашата къщичка - активно и не толкова активно, защото нашата любимка днес има РД! 

Честит Рожден Ден наТуба!
Да е здрава - тя и семейството й, да е много щастлива, да бъде все така Човек, каквато се доказа през годините, че е , да има много успешни проекти, които да й носят истинско удоволетвотение! И не на последно място винаги да е обградена с много Любов и да отдава Любов, така както тя умее!    
Линка, Злати, Вичи Благодаря ви за всичко споделено през деня , както и през изминалите няколко дни

Ние с любима дружка днес отново по стара наша традиция отбелязахме РД на Туба в реала както си му е реда с чаша вино и тортичка   Беше прекрасно да се видим след толкова месеци на изолация

Линка прекрасно и искренно откровенно споделяне на Туба за  себе си. Изглежда наистина е преминала на нов етап в живота си щом започна толкова откровенно да споделя въпросите, които я вълнуват и са я вълнували през последните месеци и години  

ПП. Надин писала си докато си скалъпвам поста

Общи условия

Активация на акаунт