Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 250

• 54 524
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Привет, момичета

Вчерашния ден беше хубав с видеото, където се насладихме на Туба в предаването на Билюр К За съжаление нищо не разбираме от разговора. Sad
Линка, Злати благодаря ви за преводите от руските дружки
По едно време Туба нещо говореше за "кадън, кадън" . Изглежда, че тогава говори за браковете на жените в Турция и е разказала за притчата  

Истинската любов не се нуждае от очи, за да бъде видяна.
Тя само се нуждае от огромно сърце, което да я почуства дълбоко

С нашите мисли ние създаваме света.
Буда

Да се надяваме днес да се пояи някаква информация от Международния конкурс за късометражни филми, където Туба е част  от журито Hands Pray

Пожелавам ви хубав и по-малко дъждовен ден!

# 106
Здравейте
  Канти Линка Злати Надин
Благодаря ви момичета за всичко споделено,музичка,преводи,снимки,новини,за всичко.

Казват, че когато човек се фокусира върху хубавите неща, му се случват само хубави неща... затова мислете позитивно, чувствайте с душата си, живейте със сърцето си, бъдете добри и се радвайте на даровете на съдбата!

Цитат
Laura Luka
Здесь она грит в чем разница между мужчиной и женщиной. Женщины очень душевные, более энергичные, чем мужчины более любопытные их волнует абсолютно все..из самого огромного выбора она будет искать именно то что ей нужно. По-любому поводу будь то покупка бокалов..женщина сначала все рассмотрит, пощупает и только потом примет решение. Женщины гораздо гибче и разностороннее, они умеет и танцевать и учиться, познавать новое.. и всему этому отдают свою энергию . Мужчины прямые. Они более ориентированы на одну конкретную цель, более зависящие от внешнего мира.
Laura Luka
Туба также грит почему женщины сами вредят друг другу. Ревнуют , завидуют. Ведь такого у мужчин не встретишь. Мы часто слышим проблемы между свекровью и невестками, однако не слышим о проблемах между тестем и зятем. Мы сами женщины воспитываем таких слабых мужчин и всю жизнь их опекаем. Биллюр грит да, не зря говорят мужик родился ребёнком, растёт как ребенок и умирает ребенком.
Ludmila Shcherbyna
Laura, спасибо за переводы. С Тубой так интересно, ее высказывания удивляют своей зрелостью. Чувствуется что много читает познавательной литературы.
Laura Luka Благодаря.

Приятен следобед,дами

# 107

Привет, привет! Simple Smile
Новини нямам, имам нов клип на Графа, който веднагически ми напомни мерака на Хасретчето да е красива. И то колкото по- шарена, толкова по- красива Ill

До утре! Simple Smile

# 108
Добро утро,момичета!

Канти Вичи Надин

Хареса ми този красив и интересен колаж! Heart
 Минаха години, но за мнозина Аси и Демир продължават да бъдат обичани! Two HeartsTwo Hearts
Не минава ден да не си пусна клип от сериала! Kissing Heart

Желая ви приятен петък!

# 109
Здравейте!

Благодаря за споделеното!  Heart Exl
Канти идвай всеки ден, моля! И някоя кратка и хубава притча ни намери... Revolving Hearts
Надин, и аз нямам новини, но имам хубави картинки и един нов клип с приятна испанска музика. Two Hearts

Вичи, Злати, вие си знаете, благодаря за поддръжката! Sparkling Heart

Хубав ден на всички! Kiss

# 110

Привет, привет! Nerd От мен клипче само с усмихната Туба Simple Smile
Иначе Линка е улучила почти темна музика. Песента на Соха е била в темата много пъти. Любима е на Сабинкова, което пак ми напомни за нея. Изчезна, като тенис турнирите по време на карантина Mask Те се завръщат през август, дано и тя ги последва!
Моята любима версия с Mil Pasos е тази :

А на Сабинкова е тази :

Хубав следобед ! Simple Smile

# 111
Здравейте
Момичета Благодаря на всички вас,за хубавата музика,снимки,мнения за всичко споделено.

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни.
                     Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни,
                     защото и по-лошо би могло да бъде.
                      Маргарет Мичъл

Лека вечер а при нас е

# 112
Добро лятно утро!

Днес е деня на лятното слънцестоене. За съжаление, надеждите, че К-19 ще си тръгне с топлото време, не се оправдаха и това ни пречи да се радваме на лятото.

Вчерашната дата е особена за феновете на Аси - през 2009 г. на тази дата Аси завършва, което беше отразено в ТТ

11 години от както Аси ме привлече и никога не ме изостави!

Прекрасен сериал. Изключителна химия между главните герои! Незабравими всички герои и ситуации! От всяка има какво ново да научиш, било за човешката природа и отношения, било за красотата на истинската природа.
Аз също гледах Аси няколко пъти, прочетох прекрасни тълкувания на случващото се в сериала, говорих с хора, които също го харесват. И няма значение от каква народност, религия или географско положение са тези хора, магията на Аси ги е очаровала и ги държи до ден днешен - вече  11 години.
Знаем, че Аси е бил финалист на фестивала в Монте Карло - втори в света по гледаемост!
На Аси се дължат и наградите на Мурат и Туба във Ватикана.
И да кажеш, че историята е нещо неповторимо - не е, че действието се развива бързо, че няма епизоди - пълнеж, не, всичко си е стандартно. Въпреки това в сериала се усеща и любовта, и красотата, и всичко хубаво, което ни прави пълноценни хора.
Този сериал никого не е оставил безразличен. Има и хора, кото го мразят, разбира се...
Но иначе картината ще е непълна.
И този прекрасен сериал сега не се продава, изпаднал е в забвение. По всички форуми се говори, че Томрис и канал Д се съдят за правата над сериала. Както и да е. Всички, които харесват Туба или Мурат не са пропуснали да го гледат - преведен е от фенове на всички земни езици!
На български са го превели с дублаж Нова ТВ, а феновете го направиха и със субтитри, за да чуваме прекрасните гласове на актьорите. Това е фенската любов!  Gift Heart

Пожелавам на всички хубав уикенд и бъдете здрави! Kiss

# 113
Добро утро!

Честито ни лято....Nature High Brightness
Скрит текст:

Вичи,Надин,

Линка ,много хубаво си го написала за ''Аси''!Не напразно съм пуснала красивия колаж вчера и споменах че слушам клипове всеки ден! Wink

незабравими моменти събрани  в клип...

https://youtu.be/W2-FA6tkeGs

Слънчева събота,момичета! HugTwo Hearts

# 114

Злати, за съжаление днес си останахме само двете...
Започнах деня с Аси, ще го завърша с 20 минути
Нетипични турски сериали ☺🙃

✅✅✅"20 минути" с Туба Бююкюстюн и Илкер Аксум

Цитат
Отзыв с Кинопоиска:
Разлучите нас, если сможете!
«Разлучите нас, если сможете!», – главный девиз Али и Мелек, которые пронесли его через все невзгоды, выпавшие на их долю.

В первую очередь, мне бы хотелось отметить сюжет и постановку каждой серии. Я не профессионал, но довольно много посмотрела и фильмов и сериалов, и скажу честно, именно в этом сериале я была поражена, как правильно выстроены сцены. Как ловко режиссер держит внимание, то натягивает «ниточку», то отпускает ее, давая зрителю немного расслабиться, для нового рывка вместе с героями. И при этом нет ни намека на занудства. Очень здорово. Уже за это можно с легкостью ставить 10 этому сериалу.

Думаю, что большинство, кто начал смотреть этот сериал, прежде всего, руководствовался тем, что в главной роли – Туба Бюйюкюстюн (лично для меня этот был самый важный аргумент). И хотя большую часть сериала, а точнее сказать весь сериал, главная героиня проводит за решеткой, Туба смогла вновь стать украшением и наполнить светом этот сериал, несмотря на всю черноту места ее пребывания. И даже не смотря на то, что в конце мы становимся свидетелями ужасных сцен, невозможно обвинить Мелек в выбранном ею пути.

Конечно этот сериал, о том, как правда может находиться не только в честных руках, но и в тех, кто больше заплатит. На протяжении сериала, мы узнаем, какого этого встать на пути тех, кто не просто сочиняет статьи для законов, но и является законом. Узнаем, как можно вырастить монстра, но не увидеть этого или просто не захотеть заметить этого. О том, как рушатся судьбы молодых девушек, которые настолько чисты, что им сложно поверить, что на их пути может встретиться монстр. И какого этого, жить с чувством вины, перед тем, кого не смог уберечь. Все эти линии, которые и складывают нашу судьбу, режиссер постарался отразить и показать во всей красе, и ему это удалось.

Ну, и, конечно же, самая приятная сторона всего, что случается в нашей жизни – это любовь. Любовь, которая зарождается из нечего, но становиться непробиваемым щитом. Любовь, которая становиться предметом зависти. И каждый просто считает своими «долгом» попробовать доказать, что такой любви не существует.

Семья – это мир, принадлежащий только двоим и этот сериал нам показывает, а порой и учит тому, что случается с теми, кто нагло пытается влезть в этом мир. Конечно, в конце пути они не будут теми невинными Милек и Али. Но зато они станут не просто половинками, а одним целым. Целым, что невозможно разлучить, разделить, даже если очень захотеть.

Что касается второстепенных ролей, была очень удивлена увидав в роли заядлой зечки «Скорпионши», милую и добродушную Гюльназ из «Разбивающая сердца». Вот уж удивила, так удивила «сестричка» (кто смотрел, тот поймет). Очень была рада, за пару Озана и Умут, каждый из них хотел отломить кусочек счастья, но в итоге поняв, что не твое не трогай, они смогли найти друг друга (и они очень друг другу подходят). Очень хороший конец показан для Сюрии, человек, который становиться пленником самого себя. Выполняя грязную работу, она уже не может отмыться и погружается в эту грязь целиком. Но за все приходиться платить.

Подводя итог просмотру данного сериала, еще раз убеждаешься, что красота – это страшная сила, и она может быть как счастьем, так и наказанием. Чужая зависть, одержимость может сломать любую жизнь, поэтому главное - выбрать правильного человека, пусть он будет не таким красивым как кто-то, пусть он будет несмелым, скромным и слегка кажущимся не от мира сего, и пусть все что он может предложить это зарплату обычного учителя, зато за спиной этого человека ты будешь за щитом, который невозможно будет пробить, потому что все что нужно ему это ты и ваша семья. И тогда Вы сможете сказать всем: «Разлучите нас, если сможете!»
https://vk.com/feed?w=wall-59313557_555141.

Коментарът много ми хареса! Браво на автора! Hands Clap

Лека нощ! Kiss

# 115

"Нов" филм... в нов клип Astonished
Привет, привет! Simple Smile
Компенсирам вчерашното ми отсъствие,  с днескашен ранен пост Nerd

И с музика, която да ви подскаже, че през деня гледам внук. А какво умеят шестгодишните, не ми се разказва, а показва с това изпълнение на Хотел "Калифорния"

И въпреки кучето и внучето, успях да изгледам хубав филм и ви го показвам. Вече има и български превод .
Скрит текст:

Желая усмихнат ден! Simple Smile

# 116
Здравейте  Здравейте
Линка ЗлатиБлагодаря ви момичета,за всичко ,което сте споделил през вчерашния ден.

Прекрасни и слънчеви хора,
настъпва триумфът на слънцето и ян енергията!
Най-дългия ден в годината носи много силна съграждаща енергия и могъщ потенциал.
Нека всички желания се сбъднат!
🌞🌞🌞 Да БЪДЕ!...

Cesur ve Güzel//TuKi

Ферзан Озпетек лайкнул это фото

Цитат
Laura Luka
Я всегда зависаю на фотках с Ферзаном..от них прет мощной энергетикой , даже сексом я бы сказала

Аси си  е Аси от клип, та целия сериал.Случи ми се последните месеци,но тези дни просто правех компания на една приятелка,която беше толкова скептична по отношение на АСИ и започвайки го с условие за първите 10 серии,та до последната.Вчера каза "Съжалявам ,че до сега съм  пропускала този сериал"

Надин

Хубав и слънчев ден ви пожелавам

# 117
Добро утро! HugHeart

Линка Hug

Надин Hug Вичи Hug

Благодаря за всичко,което сте открили и споделили в темата! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Голямо търсене докато открия нещо да пусна и аз! Wink

от ТТ....обработени....

Желая ви приятно лято!

===========================================

ПП няма пост и редактирам....

Днес е Денят на бащата в Т-я (отбелязва се третата неделя на м.юни)....
#HappyFather'sDay

пред фреш бара в Антакия...

Цитат
#TubaBüyüküstün #TÜRSAKVakfı #BabamveOğlum
Сегодня день отца и аккаунт фестиваля #TÜRSAKVakfı подготовыл для просмотра три незабываемых фильма о отцах! В том числе фильм, где сыграла роль
Туба Бюйюкюстюн «Мой отец и мой сын», писатель и режиссер Чаган Ырмак!

Довечера е награждаването на победителите и закриване на фестивала!Дано се появи и Туба! Hands Pray

==========================================

================================

Туба от тази вечер...обяви наградата....

и видеото от ТТ
https://twitter.com/esraea82/status/1274757405814009859

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 20:36 от Zlatina3

# 118
Здравейте!

Благодаря за споделеното.
Днес фестивалът на миграционното кино приключи и Туба обяви победителите в късометражната секция.
https://twitter.com/migrationff/status/1274766595819257856
https://www.instagram.com/p/CBtLV1kpMTC/?igshid=1t11w52uomuwx
Цитат
Грит очень интересно было пересмотреть все фильмы. Выбор был очень сложным но пришлось выбирать один. Всем приятного вечера. Спасибо

Приятна вечер и бъдете здрави! Kiss

# 119
Среднощен привет, момичета  

Минавам набързо да ви се обадя, да ви честитя лятото и да ви благодаря за споделеното през изминалите дни- новини, музика, преводи, прекрасни мисли
Злати, Линка, Вичи, Надин

Днес беше и лунното Слънчево затъмнение, за което астролозите доста говорят. Мисля, че е хубаво да знаем едно - друго. Ако ви е интересно можете да отворите линка
https://novotopoznanie.com/nekontroliruemi-misli-strahove-i-samnenia-sa-vazmozhni-tezi-dni/?fbclid=IwAR27JX6opS9q35bBItGukqsY8kjkJALm89ZuanAflMshyK-pySd5V7W8IZE

Понеже днес времето беше хубаво за разходка бях за малко на Витоша, така че ето няколко фотки от горската дъбрава
Скрит текст:

...................
Днес фестивалът на миграционното кино приключи и Туба обяви победителите в късометражната секция.
https://twitter.com/migrationff/status/1274766595819257856
https://www.instagram.com/p/CBtLV1kpMTC/?igshid=1t11w52uomuwx
Цитат
Грит очень интересно было пересмотреть все фильмы. Выбор был очень сложным но пришлось выбирать один. Всем приятного вечера. Спасибо

Приятна вечер и бъдете здрави! Kiss

Ето  я видима Туба от ТВ екрана (за съжаление от както направиха промените във форума, за да се качи гифче трябва да е с размер до 5МВ, което от своя страна налага да се намалява и да се компресира, което пък води до по-лошото му качество Sad) Но каквото -такова Hands V

Наистина отдавна не съм ви предлагала притчи - Линка
Ето една хубава, която мисля, че не съм ви слагала Hands V
Притча за силата на търпението и постоянството
Скрит текст:
Нищо значимо на този свят не става без търпение, постоянство и емоционалната интелигентност да прогледнеш, преди да има какво да видиш!
"Един баща имал четирима сина. Той искал да им предаде мъдростта, натрупания през годините си опит и най-вече да ги научи да не съдят прибързано за нещата от живота.

Когато момчетата пораснали, баща им решил да им даде един урок. Изпратил всеки от тях в различен сезон да наблюдава едно крушово дърво, което се намирало далече от дома им.

След като всички момчета изпълнили своята задача и се завърнали обратно вкъщи, баща им ги събрал заедно и ги помолил всеки от тях да опише какво точно е видял.

Най-големият син бил при крушовото дърво през зимата. Той споделил:

- Дървото изглеждаше ужасно. Беше разкривено, приличаше на изсъхнало, а клоните му бяха сковани от лед и сняг.

Вторият син отишъл през пролетта. Той не бил съгласен с брат си и казал:

- Дървото беше свежо и зелено, току-що разлистено, преливащо от живот и изглеждаше пълно с обещания.

На третия брат се паднало да посети дървото през лятото. Той разказал на всички:

- Дръвчето беше отрупано с цвят и излъчваше сладък аромат. Останах очарован от гледката и си помислих, че не съм виждал по-красиво нещо през живота си.

Най-малкият брат бил при дървото през есента. Той заявил:

- Вие грешите. Дървото беше напълно узряло и дори започваше вече да повяхва. А навред около него се излъчваше непознато за сетивата ми удовлетворение.

След като изслушал синовете си, бащата се усмихнал и рекъл:

- Вие всички до един имате право, защото всеки от вас е видял единствено и само един от сезоните в живота на това крушово дърво. Запомнете и никога вече не съдете за дърво или човек по един от неговите сезони. Удовлетворението, радостта, любовта и мъдростта, които определят същността на живота, могат да бъдат измерени само, когато са преминали всичките сезони и са преживели различни ситуации.
 Ако се сметнете за победени през зимата, може да загубите обещанието на пролетта, да не видите очарованието на лятото и да не усетите удовлетворението на есента, защото само постоянството дочаква по-добро утро."
[/i]

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт