Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 41 384
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
martina.petrova, задължителната карантина пада от 15.06. за почти всички страни от ЕС. Може пък да имате късмет и да си направите сватбата. Успех!

..... Много е важно да му родиш син.
.....
И понеже полът се определя от мъжкия фактор, ако не е син, ще му кажеш, че той е виновен.Sweat Smile

Juicy Pigeon, ако правите две сватби, и на двете ли ще си облечена като булка? Не са ли повече разходите така?

И аз знам за Bedros, но той обикновено е зает още от предната година.

# 136
Missence, едва ли ще съм пак със същата рокля, не знам още. Понеже ще бъде в друг град, където цените нямат общо със София, разходите няма да са особено големи. Втората сватба ще е с 35 човека, няма да имаме разходи за украса ( или евентуално ще е нещо семпло), няма да имаме разходи и за нощувки на гостите. Тъпото на 2те сватби е, че на никоя от двете няма да имаме захранване от майките, танц баща- булка и младоженец-майка, ама каквото такова. Очевидно няма пълно щастие.. Но пък ще ядем торта два пъти.

# 137
Bedros - говорих с него по телефона за водене на български и английски. Не останах с добро впечатление, студено държание, каза ми един вид "Ако вие ме харесате, но и ако АЗ ви харесам, тогава ще стане работата". Цените са му малко соленички в сравнение с на Емо Андреев. Писах на Бедрос след това окей, да се срещнем, но ще можем след седмица, защото тази ще подписваме. Как да се разберем - от сега ли или по-късно? Не ми върна отговор. Грам не ми прозвуча заинтересован както по телефона, така и по мейл. Очаквах много повече, защото имаше много позитивна информация за него, НО още тогава много хора казаха, че той едва ли не сам си избира клиентите и ако не му харесате, няма да се съгласи. Това не ми допада, но усетих, че май наистина е вярно.
Усещам, че ще търсим друг...

# 138
Juicy Pigeon, missence - страхотни сте, момичета, много ви благодаря! Ще му пиша и, докато чакам да отговори, ще се поразровя за мнения за него. Отзивите във фейсбук са много положителни, имам надежда... Дано не умре в близките няколко часа.
Ако имате и други идеи, ще се радвам да ги споделите. Не знам дали всички говорят английски, но Емо Андреев (който ми беше фаворитът...), Стоян Петров и Ивайло Близнаков са вече заети за датата ми...
Bedros - говорих с него по телефона за водене на български и английски. Не останах с добро впечатление, студено държание, каза ми един вид "Ако вие ме харесате, но и ако АЗ ви харесам, тогава ще стане работата". Цените са му малко соленички в сравнение с на Емо Андреев. Писах на Бедрос след това окей, да се срещнем, но ще можем след седмица, защото тази ще подписваме. Как да се разберем - от сега ли или по-късно? Не ми върна отговор. Грам не ми прозвуча заинтересован както по телефона, така и по мейл. Очаквах много повече, защото имаше много позитивна информация за него, НО още тогава много хора казаха, че той едва ли не сам си избира клиентите и ако не му харесате, няма да се съгласи. Това не ми допада, но усетих, че май наистина е вярно.
Ох, започвам пак да се паникьосвам в такъв случай... Много, много ме е яд за Емо Андреев - ти пробва ли  с него?

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 14:03 от AnMary

# 139
  • София
Щях него да предложа, но след като е зает.

# 140

Ох, започвам пак да се паникьосвам в такъв случай... Много, много ме е яд за Емо Андреев - ти пробва ли  с него?

Той ни беше за 29 май сега, но нали не станаха нещата. Зает е за новата ни дата.

# 141
Найден Найденов ми препоръчаха на мен. Не пише изрично на какви езици води, може би си струва да се преслуша за повече информация.
Любопитно ми стана какво си говорите с Бедрос по телефона, за да реши дали (не) ви харесва и (не) иска да води сватбата ви? Още не съм ги почнала тези интервюта и се напрегнах леко.

# 142
Ние избрахме Бедрос. И при нас ще трябва да има и част на английски език. Останахме много доволни от отношението. Говорихме по телефона, направохме видео разговор. Още преди да го изберем със сигурност ни даде много идеи и съвети. Като цяло е с много опит и се е нагледал на ситуации. Разказа ни страшно много истории от сватби на които е бил.
Чак съм изненадана, че вие сте останали с лошо впечатление.

# 143
TNikollova, не изпадай в паника предварително. Това не значи, че и от вашата сватба няма да е заинтересован. Мен не ме подразни чак толкова факта, че беше студен по телефона. Просто се почувствах като булка с тъпа сватба, която не заслужава добър водещ.
Попитай и в групите във Фейсбук за препоръки.

Evenfall разговора протече съвсем нормално-  кога е сватбата, къде, колко гости ще има (тогава още бяхме на 60 човека) и че не искаме допълнително осветление в ресторанта, защото това, което има е достатъчно за нас. Не мога да си спомня абсолютно всичко защото говорихме с него може би през септември. Каза да му пишем имейл за оферта, писахме и не получихме отговор. Със сигурност не казвам, че е кофти водещ, отзивите показват точно обратното, но наистина се почувствах много тъпо.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 22:32 от Juicy Pigeon

# 144
Благодаря ви, момичета Heart
Писах му, ако не ми върне отговор до утре, ще му се обадя направо. В календара му видях, че е свободен за нашата дата, дано да е актуален календарът. Склонна съм и повече пари да платя, стига да говори адекватен английски.

PimKie, вие на какъв език водихте срещата с него? На мен ми се иска да е на английски, за да може и годеникът ми да си каже мнението.

# 145
В началото на срещата той попита дали и двамата сме българи или ще водим срещата на английски. За английски език на самата сватба се доплаща 100лв.
Календарът трябва да е актуален, защото непосредствено след видео разговорът му изпратихме мейл с молба да ни запише. Веднага получихме покана за самото събитие, потвърдихме и датата автоматично се запълни в календара.

# 146
Здравейте,относно Бедрос е наистина така,ако се харесате взаимно,хареса му мястото,ще дойде.Той е наистина много добър и няма да съжалявате.За нашата дата беше зает,но при първоначален разговор ни питаше къде ще е мястото за да прецени дали му допада.Аз бях шокирана леко,няма са завися от някой на който му плащам аз да ми казва къде да ми бъде сватбата.Е хареса му 😁 .
Ние май сватба ще имаме тази година.Вчера ми звъняха от ресторанта за кръщенето на детето да ми кажат че няма никакъв проблем.Колкото хора викна толкоз,колкото хора сложиме на маса толкоз,и най вече маски няма да носиме!!!Много се израдвах.Защото то ако протече както си му е реда,то няма никакъв проблем и за сватбата.Едната ми шаферка е на сватба тази неделя.Чакам я за коментар след това дали е имало хора,в смисъл такъв може ли хората да се хванат за ръце.И дали сватбата е минала както трябва,без маски,без по 4/5 на маса и без забрани.Като разбера в неделя,ще ви кажа.Сватбата е тук в София .

# 147
Късмет, Radosttt! Стискам палци да се получат нещата. Heart Eyes

А за Бедрос - тази негова политика не ме устройва. Какво значи, ако не му хареса мястото, няма да се съгласи? Разбирам, ако не му харесват клиентите, но другото е странно. Както и да е. Няма да мрънкам повече.

# 148
Късмет, Radosttt! Стискам палци да се получат нещата. Heart Eyes

А за Бедрос - тази негова политика не ме устройва. Какво значи, ако не му хареса мястото, няма да се съгласи? Разбирам, ако не му харесват клиентите, но другото е странно. Както и да е. Няма да мрънкам повече.
Предполагам, че мога да разбера, ако това му е проблема, но не е оправдание да се държи неприятно. Можеш и много любезно да обясниш мотивите си - за някои булки подобна обратна връзка би била полезна.
Предполагам, че ако бях търсен професионалист с търсене над датите за сезона, и аз нямаше да искам да работя на места, където съм имал спънки от управителя, където нямам условия да озвуча или осветя залата на нивото, което искам да продавам... Също, ако фотограф откаже да снима в дадена зала, заради кофти осветление и яснота, че не може да изкара снимки, като тези в портфолиото си... При това търсене за топ сезона, сигурно и по това къде са най-вкусни служебните менюта, могат да избират и дай боже всеки му да стигне такъв етап в кариерата си.
И пак, това не е причина да си сноб и нелюбезен към прошляците, които не могат да ангажират Голф Клуб Света София (примерно).

# 149
  • София
Да кажа и аз моето мнение.
Цените на диджеите, поне в София, се въртят около 120-130лв на час. Ако нечий ресторант изисква 6 тонколони вместо 2, и трябва да се качат по стълбите до третия етаж. Това изисква доплащане на помощници, което оскъпява услугата а клиента си мисли че го товарим. Едно е на сватба в Акорд, където има вградена техника и се носи само лаптоп, друго е в НДК, където се минават около 400метра коридори, не преувеличавам, и са нужни минимум 6 тонколони и три човека.
Също с осветлението, от което печелим от 200 до 2000лв. Не че някой не ви е харесал като клиенти но ако няма да ви продаде осветление, а на друга сватба му искат пълния пакет, нормално е да предпочете другите клиенти.
Само да напомня че има и други диджеи в София, освен трите имена, поне още 30 човека са подготвени достатъчно добре. Все пак музиката е една и съща за всички

Общи условия

Активация на акаунт