Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 41 404
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте дами! Simple Smile Извинявам се, че така нахълтвам в темата, следя ви от доста време, но едва сега се "престраших" да се регистрирам и пиша. Blush

Предстои ни подписване в края на този месец и малко сватбено тържество. В момента сме на етап издаване на медицински свидетелства за брак и се обръщам към тези, които вече са минали по този път. Моля, препоръчайте медицински център, в който биха станали сравнително бързо, без излишно обикаляне по кабинетите. Става въпрос за София. Благодаря ви! Green Heart

# 196
Здравейте, момичета.

Искам да ви питам някоя има ли бижута Сваровски, но от хубавите скъпи бижута. Не говоря за ментетата.
Заслужават ли си парите? За сега съм харесала едни обеци от там за 230лв, но никога не съм имала и не знам какво да очаквам като качество, а обеците са страхотни.
Потъмняват ли? Разглеждах на една приятелка бижутата, които са на по 5-7 години отново копувани от Мол Велико Търново изглеждат като нови, но тя каза, че ги е носила по 1-2 пъти и просто си стоят в кутииите.

Ако имате и препоръки за магазини и марки за хубави, ефектни сватбени бижута моля предложете.

Искам да си купя нещо качествено и красиво, което ще ми остане за спомен и ще си нося на специални събития и винаги ще се сещам за сватбата!

# 197
Здравейте, момичета.

Искам да ви питам някоя има ли бижута Сваровски, но от хубавите скъпи бижута. Не говоря за ментетата.
Заслужават ли си парите? За сега съм харесала едни обеци от там за 230лв, но никога не съм имала и не знам какво да очаквам като качество, а обеците са страхотни.
Потъмняват ли? Разглеждах на една приятелка бижутата, които са на по 5-7 години отново копувани от Мол Велико Търново изглеждат като нови, но тя каза, че ги е носила по 1-2 пъти и просто си стоят в кутииите.

Ако имате и препоръки за магазини и марки за хубави, ефектни сватбени бижута моля предложете.

Искам да си купя нещо качествено и красиво, което ще ми остане за спомен и ще си нося на специални събития и винаги ще се сещам за сватбата!

Преди 10 години ходихме до мусезя и от там си взех колие, обици и пръстен. Предполагам, че от там не са ментета така пе ще мога да направя кратка оценка.
Колието още е почти като ново, а него го скъсах от носене. Обиците са от тия камъчета, които са плътно хванати за ухото. На на тях на винтчето отзад нещо му стана и леко потъмняха, но това не се вижда. Пръстенът се изтърка отдолу и се показа червено, прилипа ми на нвкакво медно покритие или се е окислил, но не е драматично. Предполагам за толклва години е нормално. Но няма нито едно паднало или надрадкано камъче
 Аз съм доволна.

# 198
За България лично за мен ми е трудно да открия Сваровски.Всичко което имам от тях,пръстени,обици и гривни започващи от цени 200 евро и нагоре съм си взимала от Италия. Нося ги само на някакви доста специални поводи,защото в магазина ми казаха,че не трябва да ги мокря много.Общо взето пазене.Взех си пръстен преди няколко години от магазина им в The Mall- София.За носене от период около половин година той потъмня и даже ми правеше черно на пръста.Като съм го пазела много,мия ли си ръцете го свалях.Та общо взето не съм доволна от тези които тук се продават.Бижутата им са доста специфични,до колкото знам са с леко покритие,а от вътре медни.Искат си пазене и грижа за да не се изтъркат бързо.

# 199
  • Бг
Здравейте, момичета.

Марчелси, аз харесвам Invoke повече от Сваровски. Също ги има по моловете.
Имам обеци на повече от 5 години, нито са потъмняли, нито им е станало нещо.

# 200
  • София
И аз се чудя откъде да си взема. За бала ми бяха от Ел градо, бяха висящи с оникс в долната част, на едната обеца падна и беше много неприятно, нямах резервни обеци.
На Сваровски имам гривна и не е потъмняла, но паднаха камъчета от едната плочка на 6-тата година, де, не като Ел градо на първото носене. Имах резервна плочка в комплекта и я замених. Доволна съм.

# 201
Щом бижутата не са от злато, сребро и т.н. не бих си взела, че да ми остане и за спомен.

# 202
Какво значи Сваровскинда са истински? Камъните на Сваровски са стъкло. Какво качество очаквате от обработено стъкло?

# 203
Какво значи Сваровскинда са истински? Камъните на Сваровски са стъкло. Какво качество очаквате от обработено стъкло?

Има едни който са в прозрачни кутиики по 20-30лв. . Синжирчето на което е стъкалцето е все едно от Лъки Бой (от едно време) аз тези наричам НЕ истински. Както споменаха от музея на Сваровски, дами са си купували. В магазините в Моловете,които са на Сваровски също вярвам, че не са ментета, а са си оригинали.

Просто търсех информация за качеството им както и за други идеи за красиви и ефектни бижута, които получих вече и много благодаря на дамите, които се отзоваха!

# 204
Aз също имам гривна от музея, качеството е като в тукашните магазини на Сваровски. Цената е на база на популярността на марката. Не бих ги определила като некачествени, но са си като всяко бижу от квартални магазинчета.

# 205
Преди 6 години нашите ми подариха ланец Swarovski. Слагала съм го 3-4 пъти понеже е за доста официално облекло, с каквото аз не ходя, така че за качество не мога да коментирам. Не е мръднал, но си стои в кутията все пак.
От Invoke аз също съм доволна, както и от GeOro, подарявали сме доста бижута на мама и до момента не е имало проблеми с тях.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 16:37 от Juicy Pigeon

# 206
Брей, не знаех, че Сваровски всъщност са обработено стъкло. Мислех, че са диаманти. И съм се чудила доста пъти защо продават толкова много такива тип Сваровски герданчета, обеци и т.н.

Марчелси, не мога да ти препоръчам такъв магазин Confused Аз исках в началото да си купя перли. Бях си харесала от мола една марка Swan pearls се казва http://swanpearls.com/.  Колко са истински не знам де, но пък ми харесаха.

Аз бих заложила на нещо, което знам, че ще си запази стойността или даже може и по-скъпо да стане в бъдеще. Ако кристалите на Сваровски са такива, супер, има красиви неща. Лично бих си избрала обаче или перли, или диаманти. Има всякакви цветове диаманти и предполагам, че едва ли някога биха поевтинели. Thinking Може сапфири също, но те се надраскват по-лесно. И за метал бих заложила на платина, а не сребро или злато.

# 207
Преди повече от 17 години се омъжих с перли. Сега, едва ли бих повторила. Тогава бяха нещо скъпо. Не съм ги носила много, но са ми скъп спомен от баща ми, който вече не е с нас.

# 208
На мен последните години ми подаряват предимно Сваровски - обеци и гривни. Нося ги почти всеки ден, вече над 4-5 години, нямам паднали камъчета и не са мръднали. Гарантирам, че са качествени. Ето, от тук са ги поръчвали, магазина е в София - https://crystal-zone.com/   - Те са първите вносители за България.

# 209
  • София
Сваровски  имам доста бижута, купени от МОЛ-те, слагам ги с даден тоалет, после свалям и съхранявам в кутията. Нямала съм проблем.

Invoke са бижутата на нашата булка. Много са красиви. Майка ми също има и е доволна.

Swan pearls подарихме преди години по повод на наша близка и все още ги носи. Каза, че не са мръднали.

Майка ми има Yuno Pearls и е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт