Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 41 429
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Ето една идея за подаръци
може да си ги направите и сами, ако имате време,има клипчета в Youtube
Скрит текст:
Скрит текст:

# 256
  • София
Аз вече съм на фаза кумова реч, че и това ни чака. Smile

# 257
Missence нашия кум каза че ще импровизира. Той е доста приказлив и забавен, надявам се да се получи добре.

# 258
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Извиявам се, тези неща какво са?

# 259
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ключодържатели Simple Smile

# 260
  • София
Missence нашия кум каза че ще импровизира. Той е доста приказлив и забавен, надявам се да се получи добре.
ММ ще каже няколко думи от сърце. Не искаме да е нещо от нет-а, въпросът е, че е хубаво да си помислим каква точно реч искаме да се получи, че на сватбата ще ни е емоционално и напрегнато. Представяме си да има и много лека шеговита нотка. Младоженците и ние не сме фенове на официалните речи и на дебелашките шеги.

# 261
  • Mediterraneo
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И аз се извинявам, но за подобно нещо не бих си харчила парите.

# 262
Здравейте момичета, имам един бърз въпрос - тези на които предстоят сватби юли, август, септември - ресторантите потвърдили ли са с вас нормално провеждане на сватбите и как имат сигурност, че всичко ще е ОК? Мои познати правиха сватба предната седмица, и въпреки че за България все още важи карантината до колкото знам и че позволяват само до 10 човека за такива събития, при тях имаше и вземане на булка от къщата й, танци на улицата и в ресторанта и с две думи правилата на дистанцията не важаха. Smiley

Прочетох и Juicy Pigeon какво е споделила за техния ресторант, и реших да попитам тъй като от нашия ресторант няма още зелена светлина, а така от разстояние нямаме ясна идея какво се случва в България и как хората сега си правят сватбите сякаш няма ограничения. Simple Smile

# 263
Tulip, честно казано нямам представа откъде имат сигурност за протичане на тържествата без ограничение. От ресторанта, както написах, ми казаха да си действам с организацията, което не го приемам за 100% зелена светлина, защото и те чакаха да излязат правилата разписани. Вчера пуснаха заповед, в която най- накрая пишеше думата  "сватба" и текста беше, че на закрито може максимум до 10 души до 30 юни. Преди малко министъра отмени тази заповед, а в новата пак не фигурират семейните събирания. Мисля че сватби са се правили досега, защото заповедите всеки ги тълкува както му падне.
А и премиера каза вчера, че повече нищо няма да затварят, уж от 1ви юли да могат да пуснат всичко. Ето статията с видео: https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-poveche-njama-da-zatvarj … kame-vsichko.html

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 19:31 от Juicy Pigeon

# 264
Много благодаря за информацията и разяснението, направо си е цяло разтълкуване какво искат да кажат с тези нови наредби... Grinning

# 265
Ние продължаваме с подготовката, края на август сме. Миналия месец писах на заведението, казаха, че за сега/тогава/ са местили само сватбите от април и май. Не сме ги чували скоро, но следя страницата им във фейсбук и пише, че са отворили, клубът си работи и даже организират детски рождени дни. Не знам как ще е до август, но ще следим обстановката и като наближи пак ще ги тормозя. Иначе не сме спирали с организацията, вече раздаваме покани, костюмът е взет, чакам да ми се обадят за проба за роклята. Подготвям си и малко по малко украсата и така. Но наистина с тези заповеди ден за ден е много тъпо..

Брат ми е абитуриент и пак са в неведение какво ще става...Представям си ако беше момиче и през ден, през два звъни на гримьори и фризьори да сменя часове и т.н.....

# 266
Аз се отбивам само, за да измрънкам отчетно.
Бързо-бързо намерих мотивация да форсирам пак организацията, след като отворих сайта на един от фотографите, които бях харесала и останових, че цената му е скочила с 300лв спрямо последния път, когато го гледах (преди около 3 месеца). Та другата седмица, живот и здраве, ще е време за срещи.

# 267
Относно въпроса за сватбите,те и в момента се правят.Мойта шаферка беше на сватба с близо 200 човека преди седмица,всичко е минало както му е реда.От нашия ресторант имаме още преди месец дадена зелена светлина да действаме.Баловете вече се правят.Гледам лайфове в фб на мой познати от кръчми,че дори снощи видях и една сватба в столичен ресторант,която съдейки по клипа пак бяха над 100.

# 268
Момичета, вашите мъже мислят ли да правят нещо с косите си? Предложих на моя да отиде при бръснар малко да му оформи косата, че последния път аз го подстригвах. А и неговата фризьорка все нещо го претупва.

# 269
  • София
Да, вчера ходихме на нов Barber shop, уж за по-близо, но не се хареса и ще си ходим в стария.

Общи условия

Активация на акаунт