Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 41 425
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Аз ще имам 8 шаферки. Нвмам намерение да ги задължавам да носят един модел и един цвят. Страшно различни тела имат - една с една не си приличат - и би било гадно от моя страна да ги принудя. Всяка си знае как ще се чувства удобно и красива, а това е най-важното. Ще се радвам все пак, ако се уговорят нещо и всички дойдат с абсолютно различни цветове или ако сами се организират и си вземат рокли в цветовете на сватбата. Нямам намерение да плащам абсолютно нищо. Гледах персонализирани чаши с имената им и се замислям дали на техните места не са специални чашите и после да си ги вземат. Така наистина ще се почувстват по-специални. Още не знаем дали ще им разпределяме задачи. Не е ясно и какви задачи може да се появят де...

Ние сме в търсене на фото и видео. Много е трудно. Уж знаем какво искаме, пък...

# 241
Момичета, благодаря ви за съветите.
Мисля, че затвърдих мнението си - ще инвестирам в плата, а оттам насетне вече ще свържа всяка с шивач, единственото изискване ще е да ползват плата и да са еднакви дължини.
Засега всички се съгласиха на дълги рокли, може би с цепка на крака. Ще имат избор каква кройка да са и какъв модел да са горе, като те ще си платят самото шиене.
Мисля, че това е честно спрямо мен и тях - но ще видим дали няма да се променят после.

Radosttt - страхотна е роклята! 
Съгласна съм с другите момичета -  както на теб ти харесва повече, аз лично бих избрала вариант да е с вдигната - и заради температурите лятото, и заради удобството и издръжливостта на вдигната коса.
Може би един добър вариант би било с повече пуснати кичури, тип небрежен кок, така хем няма да те спарва, хем ще има романтичен ефект, съчетан с роклята.

# 242
  • София
Radosttt., роклята е прекрасна! Косата може и в двата варианта да е. Аз не бих избрала напълно вдигната коса, но ти си знаеш как ще се чувстваш по-комфортно.

# 243
Radosttt, разкошна рокля! От кой магазин е?

П.п:  Момичета, и аз се нареждам сред булките тази година - ноември месец, но си беше планирано така, не е променено заради ковид19. Дано да си остане всичко по план. Хвърлям по 1 око на темата, но рядко пиша... Че така писах тук в една отчетна бременност и за съжаление направих спонтанен аборт, таа...вече ме е страх да се похваля с нещо да не вземе пак да не ми се случи ... 🤫 глупаво е може би... Но...

# 244
Радост роклята е нереална !!! И аз бих си взела такава , ако бих изтърпяла , цялата и тежест и воал. Но реших да е ми е по леко . Ти с две ли ще бъдеш или само една .

Бонибон, права си и аз така съм забелязала че като кажа нещо и всичко се разваля . Има си хора , който урочасват . А за детето - крий поне до 3 месец . Да не говорим за снимки след това във фейса, след това е много гадно... хората си нямат работа и си ровят носа дето не им е работа и не се усещат .

А за солариума , аз ходих 1 месеца и беше станало точно както искам , че моя бъдещ мъж е беличък и не исках да има голяма разлика . На спрей тен съм била - катастрофа . Ползвала съм и ... нз как се казва ( автобронзант ?)  , мажеш се и на другият ден си черен - пак катастрофа .... беше доста евтин , не знам по - скъпите дали стават . Има доста реклама по социалните мрежи , но пробвайте преди това на 100 %

# 245
Малинка92 - Учудващо роклята не е тежка.Супер лека и ефирна.Ще съм само с нея няма да взимам друга.Тук е с обръч и затова изглежда по обемиста и тежка.Иначе е супер лека.Пробвах наистина тежки рокли с които едва се ходи камоли да танцуваш.
Бонибон - Купих я от The Wedding Residence - София.Съжалявам за спонтанния аборт,не знам дали е уроки или че трябва наистина да се мълчи до 3-ти месец.Аз и преди бях писала относно поверията за сватби,че на такива неща не вярвам.Когато забременях (направих тест и не бях ходила още на лекар да ми подвърди 100%)на същия ден бях казала поне на минимум 20 човека от радост.След седмица бях на сватба и се похвалих на още толкоз.До месец всички близки,приятели и роднини вече знаеха.Не съм криела от никой.Само  не качих снимка от родилното,дето е модерно сега.Изчаках погачата и чак тогава качих първа негова снимка.
Говорих с мойта фризьорка и се разбрахме да пробваме два модела.Ето тези

Май клоня повече за първата 😁

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 11:12 от Radosttt.

# 246
Радост не казвам , че ако се каже ще абортира жената , просто като знаят много хора и ако стане най -лошото хората започват да питат , ама какво стана, ама ти не беше ли бременна , ама кога роди ..... или не ти личи още .... аз не бях казала на никой и все пак и никой и не разбра че съм бременна ( направиха ми операция ...) не е от лоши очи, просто хората са нетактични и глупави. Cry

А за роклята, да танцуваш и да се забавляваш много с нея !!! Страхотна е !

За прическата - аз ако съм , на пробната бих казала да ме снима фризьорката от всички страни и така бих преценила .

# 247
  • Бистрица
Имайте предвид, че пусната дълга коса в летните жеги, с було и танци едва ли ще издържи 12 часов маратон. Моята коса след навиване  при фризьор не издържа повече от 4-5 часа и след това изглежда ужасно (като някакво гнездо). Моят съвет е, ако не си познавате косата как би се "държала" пусната и дали ще издържи прическата ви (или ако я прави фризьор, който не ви е правил досега официална прическа) да не експериментирате точно на сватбата.

Аз да попитам друго.
Запознати ли сте с трите режима на имуществени отношения и мислили ли сте кой ще изберете?

# 248
Радост, страхотна рокля, наистина!

Относно прическите, ето един съвет, който получих и от моята фризьорка и от групите из фейсбук, а може и тук да се е коментирало. Да разглеждаме и избираме прически, които са на коси със същия като нашия цвят. Прическите на руси коси с тъмни кичури стоят наистина уникално. Моята е тъмно кестенява и когато пробвах прическа, която бях харесала на светла коса с тъмни кичури, за съжаление нямаше много общо като визия и не изглеждаше толкова ефектно, колкото на снимките.

Относно имуществените отношения, ние сме избрали законовия режим на общност.

# 249
Да, ние си избираме да е СИО. Млади сме, нямаме почти нищо освен малко спестявания и студентски заеми за връщане Joy, нямаме деца, предишни бракове и други особени обстоятелства. Каквото ще гради, ще го градим заедно.

# 250
Това за прическата и цвета на косата не го знаех.Но като се замисля има доза истина.Когато бях изцяло с черна коса и избирах прически на руси,по скоро отзад ми седеше като няква топка,отколкото да се вижда ясно къдрицата оформена в кок.В момента съм рус балеаж тъй че ще гледаме русото .

# 251
Това за цвета е факт. Фризьорката ми преговаряше месеци наред с кумата ми преди нейната сватба, защото искаше да я боядиса - я кичури, я балеаж - а кумата се дърпаше. Не смятам, че трябва да се правят чак такива промени за една прическа, но е добре да се знае, за да няма разочарования като не стане същата като на снимката.
За първия вариант аз друго исках да отбележа - много коса се иска, при доста булки може да се наложи купуване на екстеншъни, дори само за сгъстяване и обем. Аз такъв модел мъчих без пробна прическа за бала и циркът беше пълен, но това е за друга тема Joy

# 252
Момичета забравих да го напиша в предния пост. Вчера говорих с нашия ресторант, управителя ми каза да си действам с организацията за юли, като единственото ограничение ще бъде да е до по- ранен час (но това си се отнася само за нашето заведение предполагам). След това се обадих и на екипа ни за фото и видео, казаха че вече както те, така и техни колеги са снимали нормални сватби на закрито и тепърва продължават в следващите дни. Все пак ми остава напрегнато да не вдигнат някоя забрана в последния момент Grinning

# 253
Мен не ме притеснява първата снимка защото имам 7 реда естествена коса.Бях си я взимала преди години от Италия като живеех там.Милата толкоз пъти е третирана 😃 черно,русо,червено.Сега е и тя като мене на балеаж.

# 254
  • София
Juicy Pigeon, и нашите младоженци си действат по подготовката за м. юли. Сватби вече има. И декораторите започнаха да качват нови снимки на украсени заведения за сватби.

Общи условия

Активация на акаунт