Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 40 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Ние стигнахме до официалното подписване на договор с фотограф. Започнах да сглобявам чернови на поканите. Събираме малко по малко материал за украсата, но с това замразяваме организацията и ангажиментите за следващите 3 месеца. Пуснала съм една камара отпуски за края на годината и ще правим всичко в последния момент.
Нашата зала току що обяви начало на благотворителна кампания, за да не затвори. Вероятно и това ще търсим на есен. Сега гледах Ниагара на Дойран - не знам защо не им обърнах внимание, като почнах да гледам ресторанти. Честно казано, дори не знам какъв формат сватба ще направим - все повече знаци се натрупват, че не ни е писано да е "баш сватба".
Продължавам да ви чета с интерес и няма да мрънкам.

# 646
[...], семействата ни имат костюми и рокли, остават ризи, обувки, аксесоари. [...]
Здравейте, имате ли препоръки за официални рокли, основно за семейството? Благодаря.

# 647
Бъдещата ми свекърва си купи рокля и сако от магазин Лора в Горна Оряховица, но не съм сигурна за марката. Леля ми си поръча от сайта lily.bg след доста търсене по-сайтовете за официален тоалет за дами, които не се вместват в размер 46-48.

# 648
На нас ни остават точно 5 дни, преди да стана госпожа. Последни неща по сватбата, доста ни в напрегнато от месеца насам. Дават го и да вали, та дори и буря. Сериозно ли, август месец?!
Времето би ми развалило настроението и плановете, но здраве да е...
Със свекито взехме рокля от Пловдив, а на майка ми от Bobo Zander

# 649
Нашето подписване мина в събота, имахме късмет, че се изваля час-два преди ритуала. Фотосесията ни беше в Университетската Ботаническа градина, много е красиво там! Прясно инфо за подписващите в зала Оборище - пускат 15 човека, като ние и кумовете бяхме без маски. Всичко мина супер при нас, но вчера бях гроги, легнах си вечерта в 21ч 😄 Не знаех, че било толкова уморително Simple Smile

# 650
  • София
На нас ни остават точно 5 дни, преди да стана госпожа. Последни неща по сватбата, доста ни в напрегнато от месеца насам. Дават го и да вали, та дори и буря. Сериозно ли, август месец?!
Времето би ми развалило настроението и плановете, но здраве да е...
Със свекито взехме рокля от Пловдив, а на майка ми от Bobo Zander

Не позволявай нищо да ти развали настроението. Нашите младоженци бяха супер щастливи въпреки дъжда. Успех!

# 651
  • Wonderland
Бях оставила организацията на пауза за последния месец, че има много време, но реших да направя и последното "важно" - DJ.
Намерихме си познат, който води сватба, на която кумувахме миналата година, звъннахме му, уговорихме си среща миналата седмица. Вчера отиваме за срещата, даже подранихме, повъртяхме се малко и накарах приятеля ми (не мога да си изкривя езика да му кажа другояче Grinning) да му звънне. Пича не просто още не беше тръгнал, ами се оказа, че е в друг град и че тотално ни е забравил.
Направо ме побърква липсата на всякаква организация и професионализъм в DJ, водещи, фото и видео в сватбената индустрия. Налага ти се буквално да гониш някого, за да му дадеш едни минимум 1000 лв. за ден?! Ако някой има желание - да гони. Аз няма да си го причинявам това Grinning
Та... ще търсим друг DJ. Grinning

Нещо ми се върна ентусиазма и мисля да си подготвя сватбен планер/органайзър, от тези DIY сглобяемите в папки. Някой има ли предложение за вече готов сватбен тефтер, който да не е на perfectplan? Grinning

# 652
Привет!Искам да попитам момичетата , на които сватбите им минаха - имахте ли някаква чанта с необходими неща - например лепенки , кърпички и такива подобни?Какво бяхте сложили в нея , при кой стоеше ?

# 653
Привет!Искам да попитам момичетата , на които сватбите им минаха - имахте ли някаква чанта с необходими неща - например лепенки , кърпички и такива подобни?Какво бяхте сложили в нея , при кой стоеше ?

Имах раница с неща от първа необходимост- мокри и сухи кърпички, лепенки, памук, хапчета за глава и стомашни проблеми, козметика. Сложих и един флакон Цикатридина, много помага за рани. Общо взето натъпках вътре всичко, за което успях да се сетя, че може да е от полза. Раницата беше с нас в колата през цялото време. Отделно при майка ми в друга кола имаше по 1 блистер от всеки вид лекарство и лепенки ако се наложи някой гост да ползва докато сме на фотосесия.

# 654
  • София
Лепенки задължително. Нашата булка нямаше чанта, но аз имах, майка ѝ също.

# 655
  • Бистрица
В една чанта, носена от дъщеря ми бях събрала безопасни игли, лепенки, течна лепенка (при порязване е супер), мултифункционално джобно ножче, фиби, клечки за уши (за корекция на размазан грим), пудра, червило, кърпички-сухи,мокри, дезинфектант, резервни маски (да услужим ако някой забрави/изгуби), лекарства за глава и за диария, външна батерия за телефон и  2 чадъра (на нашия ден валя до обяд).Чантата беше в нас през целия ден до ресторанта, защото бяхме в центъра на София и ходихме пеша в околните градинки за снимки,та ако се наложи да ни е под ръка).
В друга чанта в колата имах балеринки и връхни дрехи за нас с децата (ресторанта ни беше в планината, в гората и вечер става студено, трябваше да сме в градината, но понеже валя цяла нощ предния ден и до обяд не рискувахме и се обадих да ни направят масите вътре, но все пак връхните дрехи не бяха излишни-децата играеха в градината, а ние пушихме).

# 656
Блазе на булка с такава майка. 😍

# 657
  • Бистрица
Хаха, soul81 аз съм булката, дъщеря ми е отговорната шаферка (на 10г. е и всичко най-важно ми беше при нея, а тя ми беше под око през цялото време)  Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 11:00 от zaxarni4ka

# 658
Ахааа, извинявай. 😳 Прелестни сте! 🤩 Бъдете и безкрайно щастливи! 🌈

# 659
Здравейте, и ние започнахме организиране на сватба! Ще е през лятото на 2021 и ще сме около 140 души. От няколко хотела ни дадоха доста добри условия и бих искала да чуя мнение:
Хотел Белвю - Златни пясъци
Хотел Аква - Варна
Хотел Естрея - Св. Св. Константин и Елена

Общи условия

Активация на акаунт